Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to minusuje posty z grami na aktualna generacje ale teraz tego nie zrobie.

Zdecydowanie najlepsza gra obecnej gemeracji w kategoria jakosc/cena.

30zl za najlepsze wyscigi na ps4? Czemu nie

Opublikowano

Jeden ponadczasowy hit za cebularskie euro z Amazona germanskiego (mam nadzieję, że pierwsza i ostatnia moja gra na vite z usk na pół okładki) , jeden mindfuck w którego nareszcie zagram (szkoda, że 999 sprzedałem, bym sobie odświeżyl przed vlr) oraz o dziwo całkiem przyjemna platformowa, z bardzo dobrym pl dubbingiem :banderas::obama::fsg:

f01dc066be805f42d9906a29d8deaab6.jpg

• Plusik 4
Opublikowano

Coś do wstecznej . Najlepszy jRPG poprzedniej generacji przejdę z przyjemnościa jeszcze raz,  dwie gry w które nie grałem oraz jedna premiera aby podtrzymać tradycje jednej premierowej gry tygodniowo :)

14595782_1298072986899239_75338107570960

Oczywiście tradycyjnie o cyfrówkach nie rozmawiamy ale kupiłem w tym tygodniu jeszcze test turinga i szczerze polecam fajna gra z ciekawą fabułą :)

• Plusik 7
Opublikowano

Nowe biurko oczywiście z IKEA :) oraz nowy 27 calowy monitor iiyamy 

be8362d3a509c075.jpg

I oczywiście z naklejkami.

Opublikowano

Z74LNeH.jpg

SHENMUE 2 od kolegi z forumka  :lapka:  

Project Zero bonusy względem wersji z PS2 to się przejdzie raz jeszcze :banderas:

Crazy Taxi 3 niby zjechali recenzenci jak wyszło, a fajnie się jeździ na ogniu z d**y :kaz:

Jeszcze tylko do Xa nowy cichy wiatraczek muszę skombinować bo ten stary wydaje odgłosy jak 4 odkurzacze...

Z arcade racerów na pierwszego Xboxa mocno polecam Outrun 2.

Opublikowano

8Qspqqq.jpg

No to i ja wymieniłem sobie grubasa na białasa.

Yo co to za model TV ? 

Gość mastafaker
Opublikowano

Z74LNeH.jpg

SHENMUE 2 od kolegi z forumka  :lapka:  

Project Zero bonusy względem wersji z PS2 to się przejdzie raz jeszcze :banderas:

Crazy Taxi 3 niby zjechali recenzenci jak wyszło, a fajnie się jeździ na ogniu z d**y :kaz:

Jeszcze tylko do Xa nowy cichy wiatraczek muszę skombinować bo ten stary wydaje odgłosy jak 4 odkurzacze...

Polecam się, mam nadzieje, że stan płyt był zadowalający. Zostały mi jeszcze Jade Empire, Beyond Good & Evil oraz Onimusha.

• Plusik 2
Opublikowano

Spoko, stan :) Wersja z Xboxa ma narzucone dodatkowe filtry względem Dreamcastowej - wszystko wygląda fajnie. Szkoda, że wersja DC teraz chodzi po 300+ pln

: / Beyond Good & Evil brać warto bo to najlepsza wersja (na PS2 i GC są trochę problemy z frameratem). Sam mam dubla Panzer Dragoon ORTA jakby ktoś chciał :wujaszek:  (ale to nie temat do tego typu wywodów...)

Opublikowano

Yo co to za model TV ?

Panasonic CX700. Trochę mnie teraz tyłek boli, że nie mam HDR (szczególnie, że CX800 dostało update z HDR..), ale jak rok temu kupowałem One dla Gearsów Ultimate to stwierdziłem, że nie dam rady już ciągnąć na starej Toshibie 37".