Opublikowano 10 października 20168 l W dniu 10.10.2016 o 06:40, okens napisał(a): Tez sie przymierzam do Bloodborne, ale ta ksiazka z artami z Dark Souls tos pan, panie uhandlowal Nie ma co się jarać. Akurat ten album mnie totalnie zawiódł - beznadziejnie dobrane arty, brak jakichkolwiek opisów, nie umywa się do wydań Dark Souls Design Works. Serdecznie nie polecam
Opublikowano 10 października 20168 l W dniu 10.10.2016 o 07:22, Figuś napisał(a): Zakupki z dwóch tygodni Uprzedzam pytania o gyroski, zamawiane z cdp.pl wysłali w piątek i dzisiaj przed ósmą były do odebrania w kiosku ruchu Coś ostatnio, na różnych forach, sporo tych Azur. Faktycznie takie to dobre czy brakuje wam gier na literę A w kolekcjach?
Opublikowano 10 października 20168 l W dniu 10.10.2016 o 08:34, marcinwks napisał(a): Coś ostatnio, na różnych forach, sporo tych Azur. Faktycznie takie to dobre czy brakuje wam gier na literę A w kolekcjach? Jeżeli bawi Cię over-the-top anime i nie przeszkadza Ci formuła "mało gry w grze" to będziesz się fantastycznie bawić. Wydaje mi się, że jest demko - w zasadzie perfekcyjnie reprezentuje grę. Edytowane 10 października 20168 l przez chmurqab
Opublikowano 10 października 20168 l W dniu 10.10.2016 o 07:56, Mejm napisał(a): Figus, ile za Asure dales? 50zł na forumku od użytkownika kanabis
Opublikowano 10 października 20168 l Brakowało Natanka no i Destiny - w coopie z ziomkiem no to będzie sztosik. Miała być kolekcja ale zanim podstawkę ogarnę, to może przycebuli się jakaś okazja na PSN.
Opublikowano 10 października 20168 l a to przypadkiem do destiny nie trzeba kupic od razu tych wszystkich dlc?
Opublikowano 10 października 20168 l Ja przez tą wieśniacką zagrywke activ przestałem interesować się grą. Sprzedałem i nie wrócę, nawet jak będzie dwójka.
Opublikowano 10 października 20168 l W dniu 10.10.2016 o 11:29, KoBik napisał(a): Jak to od razu? normalnie kiedy masz na to ochotę. Tylko ze trzeba wtedy 3 razy pelna gre kuppwac haha
Opublikowano 10 października 20168 l Wystarczy takie pudeleczko w normalnej cenie: Edytowane 10 października 20168 l przez hav7n
Opublikowano 10 października 20168 l No ale jak ktoś chce sobie normalnie pograć bez jakiegoś boostowania wszystkiego co się da, to chyba nie ma przeszkód do tego żeby sobie tylko podstawkę kupić.
Opublikowano 10 października 20168 l W dniu 10.10.2016 o 12:50, DonSterydo napisał(a): No ale jak ktoś chce sobie normalnie pograć bez jakiegoś boostowania wszystkiego co się da, to chyba nie ma przeszkód do tego żeby sobie tylko podstawkę kupić. z tym, że praktycznie już nikt nie gra w podstawkę i starsze dlc
Opublikowano 10 października 20168 l Do 34 poziomu może spokojnie sprawdzić jaka jest gra i potem zdecydować się co dalej.
Opublikowano 10 października 20168 l W dniu 10.10.2016 o 13:11, _Be_ napisał(a): W dniu 10.10.2016 o 12:50, DonSterydo napisał(a): No ale jak ktoś chce sobie normalnie pograć bez jakiegoś boostowania wszystkiego co się da, to chyba nie ma przeszkód do tego żeby sobie tylko podstawkę kupić. z tym, że praktycznie już nikt nie gra w podstawkę i starsze dlc Nieprawda, grają. Destiny ma kozackie DLC i zawsze znajdą się ludzie, którzy zagrają VoGa czy Crotę. Podstawka teraz? Jeżeli za 3 dychy to jeszcze ok bo teraz to jak duże demo. Całą kampanie oczywiście zagra, dobije do 30 poziomu, pogra kilka Strike'ów i Raid. Będzie chciał więcej to wtedy należy kupić TTK i ROI od razu. To razem 210 zł. W nagle pojawi się contentu jeszcze więcej niż w całej podstawce.
Opublikowano 10 października 20168 l Pierwszy!! Sklep dla kretynów. Jest tam taka zorganizowana akcja, ze jak sie zrobi zakupy powyzej dwoch stowek to strzela sie pilka nozna z kilku metrow do otworu. Jak sie trafi to zwracaja koszty zakupu. Niestety...nie udalo sie, ale i tak jestem happy Sądzę, ze w koszykówce mialbym o wiele wieksze szanse Edytowane 10 października 20168 l przez Czezare
Opublikowano 10 października 20168 l Budżet na dziś - 20zł. Wynik? Kto by pomyślał, że można kupić gierkę na PS3 w cenie browara
Opublikowano 10 października 20168 l I to w dodatku mój ulubiony gatunek - chlastanie mieczem ze średnią ocen około 60 na metacritic. No i gra też już kultowa ze względu na "giant enemy crab". Edytowane 10 października 20168 l przez devilbot