Daffy 10 558 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 by ty zawsze wszystko bierzesz na serio, nie dziwie sie, ze to lyknales jak mam byc szczery Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wilk_Zly 960 Opublikowano 14 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 października 2016 12 2 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Ale ladne....ale potem zobaczylem znaczek USK Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sqtr78 1 038 Opublikowano 14 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 października 2016 Łykeeeeendd 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcinwks 1 002 Opublikowano 15 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 października 2016 Kilka gierek w tym zachwalana przez wszystkich Forza: Dodatkowo nowe retro zabawki bez vr: 15 Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Jako, że nie mam czasu na granie kupiłem sobie 3 gry 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 636 Opublikowano 15 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 października 2016 Zakupy z tego tygodnia, wszystkie Gearsy ze średnią powyżej 90 na meta i szczypta japońszczyzny. Tydzień urlopu czas zacząć 13 Cytuj
WisnieR 2 713 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 (edytowane) Wymienione: Bloodborne PS4 Little Big Planet 2 PS3 Lego Batman 2 PS3 FF XIII PS3 FF XIII-2 PS3 Na: Pozbyłem się staroci zalegających na półce, a w zamian za nie mam dwie gry w które nie miałem okazji zagrać jeszcze. Wydanie Valkyria bardzo fajne. Zostaje do kolekcji. Edytowane 15 października 2016 przez WisnieR 7 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 definitive edition mi się podobał, więc... 7 Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 #SzałZakupów 6 Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Ani dzien dobry, ani (pipi)j i jeszcze plyta spodem na stole. Czasami to aż szkoda strzępić ryja. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. seb.maz 722 Opublikowano 15 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 października 2016 Zakupy z ostatnich miesięcy , na długie jesienne wieczory . Czwarte części jednych z moich ulubionych serii . Drugi dodatek do Wieśka pomimo , że nawet podstawka nadal nie ukończona . Forza w każdej postaci to klasa ! Zelda WW , piękny powrót . Kurde w tym roku jakoś nie mogę się zdecydować w która piłkę grać 23 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 (edytowane) Widzę, że tylko ja robię zdjęcia Lumią XD ja też TYLKO MICROSOFT Edytowane 16 października 2016 przez MaZZeo Cytuj
michal 558 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Zakupy z ostatnich miesięcy , na długie jesienne wieczory . Czwarte części jednych z moich ulubionych serii . Drugi dodatek do Wieśka pomimo , że nawet podstawka nadal nie ukończona . Forza w każdej postaci to klasa ! Zelda WW , piękny powrót . Kurde w tym roku jakoś nie mogę się zdecydować w która piłkę grać Przy takiej ilości gier,pracy,rodzinie,znajomych i hobby masz jeszcze czas podrapać się po jajach? 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Kto ma dzisiaj czas na cokolwiek 2 Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 (edytowane) Niestety taka prawda , trzeba sobie wszystko dawkować . _M_ znamy się ? Edytowane 16 października 2016 przez seb.maz Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 a Ty grasz w gry w ogole czy dla beki tu siedzisz? Cytuj
michal 558 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Gram, niedługo sie pochwale zakupem Xbox One. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 (edytowane) udalo ci się za 500 zł kupic? edit: a nie, to chyba na ps4 za taką kwotę polowałeś xd Edytowane 16 października 2016 przez c0r Cytuj
michal 558 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Powiem wam juz niebawem melepeciaki. Cytuj
Sylvan Wielki 4 604 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Niestety nie było Gears of War 4 w sklepie, ale przynajmniej pogram w eksy na PS4 w wyższej niż "do trzydziestu" liczbie klatek animacji na sekundę. 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ciwa22 856 Opublikowano 17 października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 października 2016 (edytowane) Dzień dobry lub (pipi). Czerwiec, lipiec, sierpień, co przeplata, trochę gierek w trakcie lata. W czerwcu lampa jak wtenczas. Słoneczko gierek przyświeciło bardzo stanowczo. Na szczęście w pobliżu były okulary pepsi. Trzecia część mojej ulubionej serii przygodówek musiała w końcu zawitać pod moje strzechy. Dwa Godki w wersjach ntsc (co oznacza piękne, kolorowe brzegi okładek, nie to co te białe palowskie nudy), niestety nie mam możliwości ich odpalenia, bo swap magic nie lubi się z dwuwarstówkami, a ps2 ntsc nie dysponuję. Sly 2 i 3 to dla mnie najlepsze platformówki szóstej generacji (dwójka już ograna). Oczywiście tylko w słusznych oryginalnych wersjach, stanowcze nie remasterom dla gimby. Podobno mocarny ten Wolverine, a że jestem fanem i filmów i gierek z odmieńcami ( pstrokatego Avengers nie trawię), z pewnością obczaję. Do Animków mam niezdrowy wręcz sentyment, a okazja by zgarnąć klasykę za dychacza się nadarzyła. Lipiec doświadczył symulatorem Davida Guetty, lekturą dziennika Jerzego Waszyngtona, kolejnymi łzawymi wynurzeniami mistrza Hideo, niebieskimi delfinkami, powrotem na bezlitosną ulicę pełną łebków twierdzących, że znudziło mi się oddychanie prostym nosem, muszelkami i spoconymi muszelkami w wersji definite collectors edition. Z tych emocji musiałem ugasić pragnienie buteleczką Jana ( spożytego na miejscu). Zwykłego wydania MGS4 nie zakupiłem, bo ma obrzydliwą okładkę, ale ta wersja...mmmm banderas jak zewsząd do Marcinkowic. Gościa od machania łapami i wciskania przycisków rozweselających miliony, chciałem spróbować już od dawna, chociaż muzycznie to raczej nie moje klimaty. Mam nadzieję, że będzie wypas. Street Fighter przywołuje wspomnienia z beztroskich czasów MD, więc zdecydowałem zakupić tę gierkę na wspomnianą mistrzowską platformę nieodżałowanej firmy Sega. O kozackiej okładeczce z Niu Czeleńdżersami wspomnieć jak najbardziej wypada. Jest "dyskietka", manual i pudełko w niezłym stanie - czuję że wygrałem to życie. W assasiny nie grywam, ale szanuję. Dla tej części zrobię jednak wyjątek, bo jesteś w niej indianinem, a wspomniany dziennik Jerzego dodaje wydaniu wartości historycznej - God bless the america. Sierpień pełen skarbów odnalezionych po okrutnie długim kopaniu łopatą w asfalcie. Świetny remake Duck Tales ograny w plusie, ale na płycie musiał się zjawić. Katamari to będzie mój pierwszy kontakt z serią, bo na ps2 podobno drogie to jest bardzo i można dużo chlebów zamiast tego kupić. Dziękuję panu z foruma za udaną transakcję kupno-sprzedaż. SOS Fnal Escape - nieco niedoceniania, katastroficzna przygoda z historią o schodzeniu po drabinie bez majtek w tle. Ograne na kopii, ale warto mieć oryginał, bo spodobało się bardzo. Sonic Unleashed - you cant go wrong with Niebieski, po prostu you cant. Metal Gear Solid 3 - jeszcze nie ograłem, Hideo płakał w wersji 10 na 10 i są klasyki z MSXa - JEDYNA SŁUSZNA EDYCJA. Fekalia>Remastery. Edytowane 17 października 2016 przez ciwa22 20 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 tl:dr ale zakupki spoko. urozmaicone dosyć nieźle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi