Opublikowano 25 października 20168 l Bardzo ladna konsola ale jednak wole pada z kolorowymi przyciskami
Opublikowano 25 października 20168 l Bardzo ladna konsola ale jednak wole pada z kolorowymi przyciskami To mija z wiekiem
Opublikowano 25 października 20168 l Dokładnie przyciski w jednym kolorze goty, na żywo chyba jeszcze lepiej ten kolor sie prezentuje, ciekawe jak wypada na żywo military green, a co do białej to mi w ogóle nie leży, znaczy konsola nawet nawet ale pad niestety lipa
Opublikowano 25 października 20168 l Biały 3dsik od Wezyra Białegostoku, jak nówka. Powiem szczerze, że w tym kolorze faktycznie ROBI i mój niebieski New3DS nawet nie ma startu. Edytowane 26 października 20168 l przez ragus
Opublikowano 26 października 20168 l W lokalnym sklepiku leżało to wziąłem. Obudowa zamiennik ale zaskakująco dobrze wykonana. Do kibla w robocie nada się.
Opublikowano 26 października 20168 l Kobieta odpuscila? Wiedziała w kim się z.a.k.o.c.h.u.j.e to niech cierpi. Edytowane 26 października 20168 l przez Wieslaw
Opublikowano 26 października 20168 l Czy najlepszego pada na świecie można zrobić jeszcze lepiej ? ten pad to jest jak dzielo sztuki, serio teraz tylko trzeba przywyknac do lopatek
Opublikowano 26 października 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie (uber) skromny update
Opublikowano 26 października 20168 l Gdzie kupiles kubson? amazon, wczoraj cena troche spadla + mialem znizke przez aplikacje prime now
Opublikowano 26 października 20168 l W USA mozna kupic sporo setow zamiennych licencjonowanych czesci do tych padow, ciekawe kiedy na europejskich amazonach beda.
Opublikowano 26 października 20168 l Co ten olx to ja nawet nie wiem - 100zł A to do rozdania dla forumowych braci. Steelbook + jakis guidebook.x4 Edytowane 27 października 20168 l przez mastafaker
Opublikowano 27 października 20168 l Czy ta wersja zawiera mapki, podziękowania i te wszystkie dodatki z wersji premierowej?
Opublikowano 27 października 20168 l Nope, oprócz płyty w pudełku są naklejki wiedźmińskie, i dwie kartki - jedna z reklamą Gwinta, a druga to "instrukcja".
Opublikowano 27 października 20168 l Odkąd odszedł Kojima to nawet logo w MGSie się spyerdoliło. xD No i okładkę zgapili od PSXE. Ja bym zgłaszał plagiat. Edytowane 27 października 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 28 października 20168 l Najlepsza gazetka o najlepszej konsoli i najlepszy mulitplejr i najlepszy ost. #drużynaniebiańscy