Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Kolega w pracy dzisiaj się skarżył, że cena jak na komputerową gierkę ostro przegięta. 200 zł. Chyba wreszcie gry na blachy doganiają cenowo te konsolowe.

Niestety, premierowe ceny z bardzo przyjemnego pułapu 120-140 zł zaczęły dorównywać konsolom, co jest poryte. No nic, czekać trzeba na jakieś promocje, gierek mi do tego czasu starczy.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kolega w pracy dzisiaj się skarżył, że cena jak na komputerową gierkę ostro przegięta. 200 zł. Chyba wreszcie gry na blachy doganiają cenowo te konsolowe.

Niestety, premierowe ceny z bardzo przyjemnego pułapu 120-140 zł zaczęły dorównywać konsolom, co jest poryte. No nic, czekać trzeba na jakieś promocje, gierek mi do tego czasu starczy.

Czyli już koniec z argumentem, że na kompie za gry się zwraca, nie dość, że komp droższy, gry tyle samo kosztują i nie da się ich sprzedać :P

Opublikowano

To teraz został argument mamy gry których na konsoli nie uświadczycie. Dla samej cywilizacji, tyranny czy football managera warto pc'ta mieć w tym roku :D

Opublikowano

Czyli już koniec z argumentem, że na kompie za gry się zwraca, nie dość, że komp droższy, gry tyle samo kosztują i nie da się ich sprzedać :P

Podkreśliłem trochę pewne słowo w mojej wypowiedzi. Jest jeszcze coś takiego jak promocje i bundle. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do Console Wars, jeśli masz ochotę na bzurne dyskusje z bzdurnymi argumentami dla biedaków :rose:

No i to co blantman mówił. Skoro na PC jest Civ VI w cenie konsolowej to po co mieć PC. Zagram przecież na swojej konsoli w to. Och nie, zaczekaj.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dziennikarze growi?

Jak pozbywają się takich perełek, to szanuję.

Zdjęcia robione ziemniakiem.

g0Hvvlu.jpg

PNAfuXX.jpg

6n6zZpO.jpg

Opublikowano

W końcu dorwałem

xbox-live-game-download-assassins-creed-

W odpowiedniej cenie :D

9.79 PLN

W sumie jedna z najładniejszych gier generacji, z tego co pamiętam. Wypada sprawdzić.

Opublikowano
:pawel:
Opublikowano

Multi na jesień kupione na forumku

dRbOixo.jpg

Opublikowano

pierwszy Tytanowy Janusz w temacie?

7ir5RSp.jpg

no i Molibdenowa Lara, może nie zakup bo wymieniłem się za Blak Klopsa 3 z planktonem z gametrade

sRZOh5e.jpg

no i wszystkie zakupy z ostatnich tygodni. Następny wydatek dopiero w lutym.

4CJUL3n.jpg

Opublikowano

Same kontynuacje... gdzie ta branża zmierza? :(

A nie, przepraszam, jest BF1. :kaz:

Opublikowano

Epicka dawka raka :pawel:

Opublikowano

Co najmniej 3/4 dobre gry na 5, a ci stękają. Trzeba było kupić jakiś chiński szajs ;)

Opublikowano

Przeca dałem plusa :reggie: Nabijam się tylko, bo gierki zacne. :lapka:

Opublikowano

Naszła mnie pewna refleksja.

Coś pięknego taki temat. Pamiętam, że zanim się pojawił to wchodziłem na allegro/ebaya i po prostu przeglądałem aukcje z gierkami, żeby sobie fotki pooglądać :pawel:

Opublikowano

Ile darkest dungeon? Na cdp widze tylko cyfre za 80zl

Opublikowano

To wydanie 3 dychy np w empiku

Edytowane przez decoyed

Opublikowano

Musiałem sobie pada do PSX'a dokupić :kaz:

iJogY0Q.jpg

Opublikowano

Ładnie to musi wyglądać, jak razem na poleczce sobie leży. Psx nic, a nic sie nie starzeje - zero siwych wlosow ;)

Tak se myślę, ze taki gamingowy jano nie skumałby nawet, ze ta konsolka ma juz dwie dekady na karku, gdyby zobaczył ja w takim zestawieniu - mega kozak.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Pora solidnie sie zapoznac z sagą szefa kuchni :wio:

k7JtB49.jpg