Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Troche gier w ktore pewnie nigdy nie zagram z braku czasu

14939560_10202356884481669_5627912179523

na soul hackers w dobrej cenie polowałem długo, wreszcie sie udalo

Opublikowano

I tak tylko degeneraci grają w gierki, prawdziwi dżentelmeni zadowalają się kupowaniem.

Opublikowano

Świetne ! Jaki koszt ?

Opublikowano

Nowki a50 chyba koło 1000 latają, skoro okazja to 850 ?

Opublikowano

To raczej rozbój w biały dzień :D

Ja swoje Steelseries H wrieless wyrwałem za 550zł (nóweczki, ale bez papierów).

Opublikowano

120010_2adcc332261908ce571ea582694dbc48.

raz dałem 120 za słuchawki, do tej pory mnie to boli.

Opublikowano

Pora solidnie sie zapoznac z sagą szefa kuchni :wio:

k7JtB49.jpg

Bardzo dobra diecezja o zakupie i zapamiętaj raz na jutro...Halo 5 jest lepsze w multi o od Gyrosów 4...

Opublikowano

Skąd w ogóle ostatnio ta moda na słuchawki?

Kiedyś to raz na ruski rok ktoś wrzucał w tym temacie, a teraz praktycznie co strone.

Opublikowano

ea630a16f47263983b3f3895afb3b4e5.jpg

2d1e2fad323452878b65929280aa0d40.jpg

Zaszalałem troszeczkę... ale w sumie cena, za którą udało mi się je kupić była (chyba?) śmieszna.

Stanął mi.

Teraz chociaż nie bedziesz marudzić, że Cie uszy bolą :D

I to jeszcze w takiej cenie...szok!

Opublikowano

:obama: nowki ?

Nówki :) jeszcze nie rozpakowałem nawet, bo myślę czy nie wystawić ich za 8 stówek, ale chyba trochę by mi było żal :)

ea630a16f47263983b3f3895afb3b4e5.jpg

2d1e2fad323452878b65929280aa0d40.jpg

Zaszalałem troszeczkę... ale w sumie cena, za którą udało mi się je kupić była (chyba?) śmieszna.

Stanął mi.

Teraz chociaż nie bedziesz marudzić, że Cie uszy bolą :D

I to jeszcze w takiej cenie...szok!

No właśnie ! Jeszcze nie wypakowane nawet, naczytałem się samych plusów o nich. Tylko zastanawiam się czy na Xone też działają bezprzewodowo czy tylko po kablu z padem...

Jutro może ogarnę, bo dziś (wczoraj w sumie) nawet odpalić konsoli wieczorem nie zdążyłem ;<

Opublikowano

Jako same słuchawki bezprzewodowe do X1 i PS4, to Steelseries Siberia 800 też działają (po optyku), ale już jako headset, to w X1 każde słuchawki będą przewodowe.

Niestety rozmowa w X1 idzie tylko po kablu z pada, więc nie ma mowy o pełnej bezprzewodowości.

W PS4 rozmowa może być puszczona przez USB, które z reguły jest podłączane do karty dźwiękowej słuchawek i wtedy wszystko działa bezprzewodowo.

Opublikowano

jako headset, to w X1 każde słuchawki będą przewodowe.

No chyba nie.

Opublikowano

Ostatnio zmieniałem headset na Steelseries Siberia 800, bo stary mi pękł i szukałem czegoś bezprzewodowego do PS4 oraz X1, to ludzie właśnie pisali, że w PS4 można puścić rozmowę przez USB, a M$ był taki wspaniały i dał jedynie możliwość puszczania rozmowy przez pada. Dlatego jak chcesz słuchać samych dźwięków, to możesz mieć na każdej konsoli bezprzewodowo, ale jak chcesz już pogadać, to na X1 podłączasz kabel do pada i dopiero działa rozmowa :(

No, ale zeszliśmy trochę z tematu, więc dalszą dyskusję proponuję w innym dziale/temacie.

Opublikowano

Dobra doczytalem ze do chata i tak trzeba kablem do pada. Lipa straszna ze sluchawki 200 funtow, a i tak trzeba kable....kiedy MS sie ogarnie i da cos calkiem bezprzewodowego jak bylo na 360?

Edytowane przez hav7n