Opublikowano 3 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Troche gier w ktore pewnie nigdy nie zagram z braku czasu na soul hackers w dobrej cenie polowałem długo, wreszcie sie udalo
Opublikowano 3 listopada 20168 l I tak tylko degeneraci grają w gierki, prawdziwi dżentelmeni zadowalają się kupowaniem.
Opublikowano 3 listopada 20168 l Zaszalałem troszeczkę... ale w sumie cena, za którą udało mi się je kupić była (chyba?) śmieszna.
Opublikowano 3 listopada 20168 l To raczej rozbój w biały dzień Ja swoje Steelseries H wrieless wyrwałem za 550zł (nóweczki, ale bez papierów).
Opublikowano 3 listopada 20168 l Meme całkiem śmieszne, ale dobre słuchawki to poziom immersji nieporównywalny ze stereo z telewizora. W multi niemalże mus.
Opublikowano 3 listopada 20168 l Pora solidnie sie zapoznac z sagą szefa kuchni Bardzo dobra diecezja o zakupie i zapamiętaj raz na jutro...Halo 5 jest lepsze w multi o od Gyrosów 4...
Opublikowano 3 listopada 20168 l Skąd w ogóle ostatnio ta moda na słuchawki? Kiedyś to raz na ruski rok ktoś wrzucał w tym temacie, a teraz praktycznie co strone.
Opublikowano 3 listopada 20168 l Zaszalałem troszeczkę... ale w sumie cena, za którą udało mi się je kupić była (chyba?) śmieszna. Stanął mi.Teraz chociaż nie bedziesz marudzić, że Cie uszy bolą I to jeszcze w takiej cenie...szok!
Opublikowano 3 listopada 20168 l nowki ? Nówki jeszcze nie rozpakowałem nawet, bo myślę czy nie wystawić ich za 8 stówek, ale chyba trochę by mi było żal Zaszalałem troszeczkę... ale w sumie cena, za którą udało mi się je kupić była (chyba?) śmieszna. Stanął mi. Teraz chociaż nie bedziesz marudzić, że Cie uszy bolą I to jeszcze w takiej cenie...szok! No właśnie ! Jeszcze nie wypakowane nawet, naczytałem się samych plusów o nich. Tylko zastanawiam się czy na Xone też działają bezprzewodowo czy tylko po kablu z padem... Jutro może ogarnę, bo dziś (wczoraj w sumie) nawet odpalić konsoli wieczorem nie zdążyłem ;<
Opublikowano 3 listopada 20168 l Z tego co kiedyś szukałem to chyba jedyne bądź jedne z nielicznych które działają bezprzewodowo i z xo i ps4. Ale mogę się mylić. Daj znać jak ogarniesz temat.
Opublikowano 3 listopada 20168 l Dobrze by bylo dam, tylko zebym mial wieczorem chwile czasu je potestowac w koncu :<
Opublikowano 4 listopada 20168 l Jako same słuchawki bezprzewodowe do X1 i PS4, to Steelseries Siberia 800 też działają (po optyku), ale już jako headset, to w X1 każde słuchawki będą przewodowe. Niestety rozmowa w X1 idzie tylko po kablu z pada, więc nie ma mowy o pełnej bezprzewodowości. W PS4 rozmowa może być puszczona przez USB, które z reguły jest podłączane do karty dźwiękowej słuchawek i wtedy wszystko działa bezprzewodowo.
Opublikowano 4 listopada 20168 l jako headset, to w X1 każde słuchawki będą przewodowe. No chyba nie.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Ostatnio zmieniałem headset na Steelseries Siberia 800, bo stary mi pękł i szukałem czegoś bezprzewodowego do PS4 oraz X1, to ludzie właśnie pisali, że w PS4 można puścić rozmowę przez USB, a M$ był taki wspaniały i dał jedynie możliwość puszczania rozmowy przez pada. Dlatego jak chcesz słuchać samych dźwięków, to możesz mieć na każdej konsoli bezprzewodowo, ale jak chcesz już pogadać, to na X1 podłączasz kabel do pada i dopiero działa rozmowa No, ale zeszliśmy trochę z tematu, więc dalszą dyskusję proponuję w innym dziale/temacie.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Do xone z tego co ja wiem to np. turtlebeach elite 800x,500x, 400x, steelseries syberia 800x, arctics7 i chyba właśnie astro a50. Edytowane 4 listopada 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 4 listopada 20168 l Dobra doczytalem ze do chata i tak trzeba kablem do pada. Lipa straszna ze sluchawki 200 funtow, a i tak trzeba kable....kiedy MS sie ogarnie i da cos calkiem bezprzewodowego jak bylo na 360? Edytowane 4 listopada 20168 l przez hav7n