Hubert249 4 285 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Mocno zastanawiałem się nad tymi A50, podoba mi się ich design. Jednak padło na Elite 800x. Ta edycja Halo to już w ogóle kozak Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 4 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Dziś zawitała do mnie taka perełka Oczywiście zakup typowo pod moje zboczenie kolekcjonerskie, więc premierówka, 3xA, komplet. Płytka i wszelkie papierki z plakatem włącznie w stanie idealnym. Pudło nie ma pęknięć ale jest trochę matowe... chyba wymienię Swoją drogą sprawdziłem całą kolekcję pod kątem regenerowanych płyt i nawet pokusiłem się o wysłanie dwóch gniotów do regeneracji różną metodą, aby nauczyć się dobrze rozpoznawać. Postaram się w wolnej chwili zrobić jakiś ciekawy wątek o kolekcjonowaniu. Edytowane 4 listopada 2016 przez Janusz Gamingu 15 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Don rozwin to ktore beda bezprzewodowe? No bezprzewodowy headset jest bezprzewodowy. Pierwsze słyszę, że bezprzewodowy headset trzeba podłączać kablem do pada żeby działał jako headset. Wtedy już nie jest bezprzewodowy Opis do pierwszego z brzegu modelu od TB Stealth 420X: No wires anywhere. Experience crystal clear game and chat audio using the latest intelligent, channel-hopping technology for interference-free wireless gaming. Edytowane 4 listopada 2016 przez DonSterydo Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) No wlasnie nie wiem po co bylaby dopiska Xbox One wireless. Edytowane 4 listopada 2016 przez Koleś88 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Copper 2 657 Opublikowano 4 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 listopada 2016 Biedna vita, ostatnio coraz z nią gorzej 12 Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Śliczności. Widzę, że limited Run też wpada do kolekcji Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Śliczności. Widzę, że limited Run też wpada do kolekcji Właśnie dzisiaj doszły, tak bardzo lubię vitę, że nie potrafię sobie odmówić jak wrzucają coś na limiteda Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Skąd w ogóle ostatnio ta moda na słuchawki? Kiedyś to raz na ruski rok ktoś wrzucał w tym temacie, a teraz praktycznie co strone. Podostawali 500+ to tera słuchawki kupują. 1 Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Skąd w ogóle ostatnio ta moda na słuchawki? Kiedyś to raz na ruski rok ktoś wrzucał w tym temacie, a teraz praktycznie co strone. Podostawali 500+ to tera słuchawki kupują. Żeby jeszcze chociaż dobre. 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Zadne gejmingi. Dobre to sa Brainwavz HM5 lub Beyerdynamic DT990. Cytuj
creatinfreak 3 859 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Po pracy poszedłem po zakupy do biedronki, odebrałem paczkę z paczkomatu i na końcu odwiedziłem media w celu kupienia świetnej gry. Trzeba wspierać dobrych developerów a nie jakieś kał of sruti. Edytowane 4 listopada 2016 przez creatinfreak 9 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) W miarę czysta okladka oprócz tego znaczka PL. Aż sie zdziwiłem jak nie widze u góry pasków z napisem EDYCJA PREMIEROWA DAY ONE Edytowane 4 listopada 2016 przez _Be_ Cytuj
creatinfreak 3 859 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Ty Pawle jeszcze grywasz w to po sieci? Rzadko ale grywam W miarę czysta okladka oprócz tego znaczka PL. Aż sie zdziwiłem jak nie widze u góry pasków z napisem EDYCJA PREMIEROWA DAY ONE Powinna być tylko nazwa gry i ewentualnie developer, a reszta na tyle opakowania i było by pięknie Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Dziś zawitała do mnie taka perełka Oczywiście zakup typowo pod moje zboczenie kolekcjonerskie, więc premierówka, 3xA, komplet. Płytka i wszelkie papierki z plakatem włącznie w stanie idealnym. Pudło nie ma pęknięć ale jest trochę matowe... chyba wymienię Swoją drogą sprawdziłem całą kolekcję pod kątem regenerowanych płyt i nawet pokusiłem się o wysłanie dwóch gniotów do regeneracji różną metodą, aby nauczyć się dobrze rozpoznawać. Postaram się w wolnej chwili zrobić jakiś ciekawy wątek o kolekcjonowaniu. Cudo. Moja pierwsza full gra na Szaraka. Ukończyłem ją w rok... Tak. Na jednym levelu się zaciąłem i nie wiedziałem gdzie się udać. Meczyłem się kilka dni, w końcu dałem spokój i odstawiłem grę na półkę. Wtedy nie było internetu w każdym domu, nie było poradników, solucji itp. Wróciłem do gry po kilku miesiącach. Okazało się, że wystarczyło zadrzeć głowę Kurta do góry i tam była ledwo widoczna półka, na którą trzeba było wskoczyć i udać się dalej po kolejnych półkach. Może ktoś kojarzy to miejsce w grze? 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 4 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 listopada 2016 Day ONE edition, nowka w folii [gra z 2014 roku lel], gratis nakladki na analog w kolorze czarnym, zalozylem na pada od X1 i sie ruszaly, zdecydowanie za duze, na szczescie mam jeszcze dualshocka 4 gdzie gume na galkach powoli zacyzna zzerac moja 'kwasowosc potu' wiec nakladki juz na niego polecialy i pasuja idealnie. Zielona kolekcja sie powieksza 11 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Przypomniało mi to, że kupiłem tego State of Decay na premierę i jeszcze nie odpaliłem nawet Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bartiz 1 619 Opublikowano 4 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 listopada 2016 Sunseta jestem bardzo ciekawe - świeżo odebrany z paczkomatu. Halo i BF kupiony jakiś czas temu ale nie wrzucany to nadrabiam 12 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Na najlepsza gre 2015 roku zawsze znajde plusa 1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Ponownie zaraczam wątek! GOTY! 2 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 824 Opublikowano 4 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Wsteczna kompatybilność i wszystko jasne Edytowane 4 listopada 2016 przez Ins 15 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Sunseta jestem bardzo ciekawe - świeżo odebrany z paczkomatu. Moje GOTY 2014, jak odblokujesz wiekszosc umiejetnosci poruszania sie to bedziesz mogl takie kombinacje siekac ze glowa mala. Dla mnie nie ma gry z lepszym przemieszczaniem sie po miescie, po prostu nie ma. Dlatego jestem bardzo optymistycznie nastawiony na Spider-Mana z wiedza ze robi go Insomniac. Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Zestaw FPSowego maniaka kompletny jeszcze tylko prosiaka brakuje 7 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Wsteczna kompatybilność i wszystko jasne Do dzisiaj mnie boli, że brakuje mi w LO jednego achievka ;/ Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Zadne gejmingi. Dobre to sa Brainwavz HM5 lub Beyerdynamic DT990. dobre może do słuchania muzyki, a nie grania. Radovan po ile te Turtle Breache? Edytowane 4 listopada 2016 przez MaZZeo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi