Opublikowano 4 listopada 20168 l Bo kazdemu grajkowi wystarczy byle guwno podpiere do konsoli z nasranym basem "dla graczy" xD i stykna wtedy Sharkzone H30 a nie Steele czy inne za kobel, ktore bez odpowiedniego zasilenia guzik pokaza swojej mocy.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Na najlepsza gre 2015 roku zawsze znajde plusa Literówka czy nie? 2014 ale ten czas leci
Opublikowano 4 listopada 20168 l Zadne gejmingi. Dobre to sa Brainwavz HM5 lub Beyerdynamic DT990. dobre może do słuchania muzyki, a nie grania. Radovan po ile te Turtle Breache? 260 na morele. Póki co jestem bardziej zadowolony niż z Sony starych.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kupiłem jakiś czas temu i wszystko splatynowałem. Piękne czasy, piękna historia <w tle nuci The Best is Yet to Come>
Opublikowano 5 listopada 20168 l Sunseta jestem bardzo ciekawe - świeżo odebrany z paczkomatu.Sunset jest bardzo dobry i fajny zarazem. Nigdy nie byłem fanem zombi i pochodnych, ale tutaj załatwia się tę zarazę dość przyjemnie. Wsteczna kompatybilność i wszystko jasne LO to mistrz i jedna z najlepszych gier jrpg poprzedniej generacji. BD? Yyyy, gra jrpg. Edytowane 5 listopada 20168 l przez marcinwks
Opublikowano 5 listopada 20168 l Zestaw FPSowego maniaka kompletny jeszcze tylko prosiaka brakuje Ale te Monstery to już mogłeś kupić niebieskie to (pipi) ^_^ Edytowane 5 listopada 20168 l przez u55r
Opublikowano 5 listopada 20168 l Ale te Monstery to już mogłeś kupić niebieskie to (pipi) ^_^ dlaczego?
Opublikowano 5 listopada 20168 l Zestaw FPSowego maniaka kompletny jeszcze tylko prosiaka brakuje Ale te Monstery to już mogłeś kupić niebieskie to (pipi) ^_^ Dostałem do CoD'a w gratisie
Opublikowano 5 listopada 20168 l A tu moje rakowe zakupy Na swoje wytłumaczenie mam fakt że w Gdynskiej Riwierze mieli promo na Blender gratis za paragony powyżej 500 więc zakup w imię wyższej konieczność (chyba zaraziłem się Redozą ) Edytowane 5 listopada 20168 l przez KOŁD
Opublikowano 5 listopada 20168 l Ku,rwa jaki rak Bartiz i Bansai czekaja was goty godziny grania sunset urywa du,pe, State jest archaiczny nie dopracowany ale co to się tam odjaniepawla czasem
Opublikowano 5 listopada 20168 l Co tam się w tym state takiego fajnego dzieje? A to, że ten jedyny prawilny zombie sandbox pisze bardziej poruszające i bardziej dramatyczne scenariusze niż scenarzyści siedmiu sezonów Walking Dead
Opublikowano 5 listopada 20168 l Ku,rwa jaki rak Bartiz i Bansai czekaja was goty godziny grania sunset urywa du,pe, State jest archaiczny nie dopracowany ale co to się tam odjaniepawla czasem W obie gralem na premiere Sunset to moje goty 2014, a State to moj ulubiony zombie survival, milusio bedzie zagrac w ulepszona wersje z DLC [nie gralem w dlcki]. Juz bym targal najchetniej w SoD ale testuje teraz bete Killing Floor 2 na PS4. A jeszcze blancioch chce w coopie Halo 2 pyknac
Opublikowano 5 listopada 20168 l Ile w ogóle dałeś za tego State of Decay? 59 zl nowka w folii day one edition + nakladki na analog, wysylka gratis
Opublikowano 5 listopada 20168 l Co tam się w tym state takiego fajnego dzieje? Napisze Ci jak będę przy kompie, ale perma death plus stamina rodzą bardzo fajne stresogenne sytuację
Opublikowano 5 listopada 20168 l Ile w ogóle dałeś za tego State of Decay? 59 zl nowka w folii day one edition + nakladki na analog, wysylka gratis Kuuuurde aż sobie kupie chyba i odświeżę.
Opublikowano 5 listopada 20168 l yebac remastery za 250zł "50000 people used to live here, now it's a ghost town"
Opublikowano 5 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To właśnie najlepsze granie. Zero pyerdolenia się z jakimiś niedorzecznymi zadaniami, żeby tylko pucharek wpadł. Przez 10 lat nie zrobiłem ani jednego calaka. Jak gram to dla czystego funu, a nie jakieś śmieszne ustawki online i grindowanie do zesrania.
Opublikowano 5 listopada 20168 l No ale akurat w cod4 nie ma pucharków za online. A mi tam się ostatnio bardzo przyjemnie robiło calaka w Wolfenstein: The New Order.