Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zadne gejmingi. Dobre to sa Brainwavz HM5 lub Beyerdynamic DT990.

dobre może do słuchania muzyki, a nie grania.

Radovan po ile te Turtle Breache?

260 na morele. Póki co jestem bardziej zadowolony niż z Sony starych.

Opublikowano (edytowane)

Sunseta jestem bardzo ciekawe - świeżo odebrany z paczkomatu.

Sunset jest bardzo dobry i fajny zarazem. Nigdy nie byłem fanem zombi i pochodnych, ale tutaj załatwia się tę zarazę dość przyjemnie.

rjm9TZX.jpg

Wsteczna kompatybilność i wszystko jasne :)

LO to mistrz i jedna z najlepszych gier jrpg poprzedniej generacji. BD? Yyyy, gra jrpg. :) Edytowane przez marcinwks
Opublikowano (edytowane)

A tu moje rakowe zakupy 

2ajpg5e.jpg

Na swoje wytłumaczenie mam fakt że w Gdynskiej Riwierze mieli promo na Blender gratis za paragony powyżej 500 :D więc zakup w imię wyższej konieczność (chyba zaraziłem się Redozą :(  )

Edytowane przez KOŁD
  • Plusik 4
  • Minusik 2
Opublikowano

Ku,rwa jaki rak

Bartiz i Bansai czekaja was goty godziny grania sunset urywa du,pe, State jest archaiczny nie dopracowany ale co to się tam odjaniepawla czasem

Opublikowano

Co tam się w tym state takiego fajnego dzieje?

A to, że ten jedyny prawilny zombie sandbox pisze bardziej poruszające i bardziej dramatyczne scenariusze niż scenarzyści siedmiu sezonów Walking Dead

Opublikowano

Ku,rwa jaki rak

Bartiz i Bansai czekaja was goty godziny grania sunset urywa du,pe, State jest archaiczny nie dopracowany ale co to się tam odjaniepawla czasem

W obie gralem na premiere :cool:

Sunset to moje goty 2014, a State to moj ulubiony zombie survival, milusio bedzie zagrac w ulepszona wersje z DLC [nie gralem w dlcki]. Juz bym targal najchetniej w SoD ale testuje teraz bete Killing Floor 2 na PS4. A jeszcze blancioch chce w coopie Halo 2 pyknac :beksa:

Opublikowano

Co tam się w tym state takiego fajnego dzieje?

Napisze Ci jak będę przy kompie, ale perma death plus stamina rodzą bardzo fajne stresogenne sytuację :cool:

Opublikowano

Ile w ogóle dałeś za tego State of Decay? 

59 zl nowka w folii day one edition + nakladki na analog, wysylka gratis :lapka:

Kuuuurde aż sobie kupie chyba i odświeżę. 

Opublikowano

No ale akurat w cod4 nie ma pucharków za online. 

A mi tam się ostatnio bardzo przyjemnie robiło calaka w Wolfenstein: The New Order. :cool: