Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Qvstra, nie mam golda wykupionego więc i tak byśmy nie pograli.

Złote czasy to były jak szło jechać na kodach 48h z allegro. 3zł za granie cały weekend :fsg:

Gram mocno w kratkę i bywają takie miesiące, że w ogóle nie odpalam konsoli, więc bulenie 150 pesos na XBL Gold mija się z celem. 

Opublikowano

No ja tez mam mało calaków ale najmilej wspominam wlasnie COD MW i Batman AA. Solidne wyzwanie i zero multi aczików.

Opublikowano

A tu moje rakowe zakupy 

2ajpg5e.jpg

Na swoje wytłumaczenie mam fakt że w Gdynskiej Riwierze mieli promo na Blender gratis za paragony powyżej 500 :D więc zakup w imię wyższej konieczność (chyba zaraziłem się Redozą :(  )

To teraz sobie pomyśl ile straciłem gdybyś wziął 1000000 takich zestawów

• Plusik 2
Opublikowano

@up

Piekne zakupy :banderas:

Co tam się w tym state takiego fajnego dzieje?

Napisze Ci jak będę przy kompie, ale perma death plus stamina rodzą bardzo fajne stresogenne sytuację :cool:

No mi dzisiaj 2 ziomkow zginelo, obsralem sie na mietowo bo jeden byl juz rozwiniety prawie na maxa, szybko restart gry, a moze sie udalo oszukac system, (pipi)a nie udalo sie, bol dupy, zaprzeczenie, gniew, targowanie, depresja, mysli o ropoczeciu gry od nowa no i na koncu akceptacja, smarowanie dupy i kontynuowanie tej wspanialej przygody.

Kocham te gre.

Opublikowano

jak pierwszy raz grałem na x360 to gdzieś bardzo blisko końca fabuły w nieco głupi sposób straciłem postać niemal wymasterowaną, ze świetnym sprzętem i skillsami. pamiętam jak czyściłem dom z zombie, stamina zaczęła spadać więc stwierdziłem że biegnę do auta. w pół drogi energii zabrakło i dopadł mnie skoczek zza domu. nie miałem siły nawet kataną ciachnąć. zagryzł mnie a ja nic nie mogłem zrobić. pad opuszczony, powieka skacze jak scratowi z epoki lodowcowej, coś jakby łezka w oku, kłucie w sercu, w duszy wyparcie i niedowierzanie a przed oczami cały czas sikająca krew z mojego zioma.

to jest to co w tej grze im się bardzo udało. pewne przywiązanie do bohatera mimo że gierka o siekaniu zombie. muszę kiedyś w końcu dlc dobić i czekać na kontynuację <3

Opublikowano

W sumie mogłem poczekać jakiś czas i kupić tańszego o 50zł bundla z czwartymi Gearsami (i może kodem na poprzednie, chociaż nie wiem czy są w wersji bundlowej), choć pierwsze minuty w Horizonie 3... Aż mi serce szybciej zabiło, co już jest prawdziwym ewenementem w gierkach.

No a tą Fifę to serio na jakiejś aukcji trza szybko pogonić, żeby sto parędziesiąt złotych się zwróciło

Opublikowano

9517a19014c3a835med.jpg

Dzisiejszy zakup - wieczorem wyruszam z mieczem w dłoni na podbój świata.

Browar, jeżeli będzie gicior, pistolet, jeżeli kicior. Chociaż...

Dziesiątki userów psxextreme nie mogą się mylić...

• Plusik 3
  • Minusik 2
Opublikowano

Kurde, totalnie zapomniałem wrzucić tutaj swoje zdobycze gierkowe z Japonii.

KozoYZz.jpg

Miałem początkowo kupić tylko jedną, ale jak tam takie okazje, to każda kolejna była 'już tą ostatnią'.

'Rogue Galaxy', dobrze widzicie cenę- na polskie 2 złote za używkę, która nie ma nawet ryski na płytce :yao:

'Max Anarchy' to ostatnia gra od platinum games zrobiona pod ps3.

'Everybody's Golf 5' był na półce 'junk' i kosztował 200 jenów.

'Psycho Break', czyli ichni 'The Evil Within' to nóweczka ze 'steelbookowym' soundtrackiem- 1500 jenów, czyli 60 zetta.

No jak tu było nie brać?

A to w reklamówce zasłonięte, bo to gift dla pewnego forumowicza, teraz już pewnie świadomego, że to dla niego.

Ale nie będę spoilerował :usmiech::lapka:

• Plusik 8
Opublikowano

Piękny steelbook

Majochey koniecznie najpierw wypij piwko późnej wszystko wydaje się OK.

To moje uzupełnianie kolekcji na PS3

Kurde , kiedy poczuje znowu "TO" w tej generacji ?!

e9874b1eebb4e06004eacaf94ff42de6.jpg

• Plusik 7
Opublikowano (edytowane)

9517a19014c3a835med.jpg

Dzisiejszy zakup - wieczorem wyruszam z mieczem w dłoni na podbój świata.

Browar, jeżeli będzie gicior, pistolet, jeżeli kicior. Chociaż...

Dziesiątki userów psxextreme nie mogą się mylić...

januszing pełną parą ch,ujowy remaster ch,ujowej gry i ch,ujowe piwo :pawel:

Najlepsza strzelana ostatnich lat.

Max Payne 3? Zgadzam się.

'Max Anarchy' to ostatnia gra od platinum games zrobiona pod ps3.

Nieprawda wydali jeszcze Legend of Korra, Transformersy i Zółwie Ninja.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Co tam się w tym state takiego fajnego dzieje?

Napisze Ci jak będę przy kompie, ale perma death plus stamina rodzą bardzo fajne stresogenne sytuację :cool:
Czekam, ryju.
Opublikowano (edytowane)

Widzę, że szykujesz sobie strzelić w łeb przy ogrywaniu tego remastera.

Póki co wszystko wskazuje, że nie  :)

Świruje, ja tam Skyrima uwielbiam, skończyłem i na PS3 i na 360, a te dodatki, szczególnie Dawnguard to :banderas:

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Fantastyczna giereczka ale wolę wersję na 3DS z normalnymi przyciskami. 

Opublikowano

No niestety, trzeba będzie się przyzwyczaić. Trząchanie willotem by walic w glebe czy dmuchac, znowu będę kur.wił przez 2h. No nienawiedzę sterowania tym dildosem.

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Gdyby nie sterowanie wiilotami, to bym już dawno skończył. Tym badziewiem po prostu nie chce się grać na dłuższą metę.

Opublikowano

No niestety, trzeba będzie się przyzwyczaić. Trząchanie willotem by walic w glebe czy dmuchac, znowu będę kur.wił przez 2h. No nienawiedzę sterowania tym dildosem.

dlatego też robi się tak:

-softmod wii

-odpalamy cheat device

-zmieniamy rollowanie z trząchania padem na przycisk

-G R A M Y :cool: