maciucha 11 638 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Qvstra, nie mam golda wykupionego więc i tak byśmy nie pograli. Złote czasy to były jak szło jechać na kodach 48h z allegro. 3zł za granie cały weekend Gram mocno w kratkę i bywają takie miesiące, że w ogóle nie odpalam konsoli, więc bulenie 150 pesos na XBL Gold mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 No ja tez mam mało calaków ale najmilej wspominam wlasnie COD MW i Batman AA. Solidne wyzwanie i zero multi aczików. Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 A tu moje rakowe zakupy Na swoje wytłumaczenie mam fakt że w Gdynskiej Riwierze mieli promo na Blender gratis za paragony powyżej 500 więc zakup w imię wyższej konieczność (chyba zaraziłem się Redozą ) To teraz sobie pomyśl ile straciłem gdybyś wziął 1000000 takich zestawów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gkihdghdhj 354 Opublikowano 5 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Po przeprowadzce ostały się jedynie instrukcja i UMD, więc zakupiłem ponownie najlepszą gierę na PSP: Oprócz tego trochę gier na X360, dolny rząd już jest we wstecznej, górny to nówki w folii i postawiłem na nie paręnaście złotych (no, ZotEnders było droższe), że też wejdą do wstecznej, a jak nie, to stary wciąż działa: Czekam aż będą we wstecznej, bowiem sprawiłem sobie coś takiego: No i trochę gierek na to: +Dead Space w cyfrze. "Przecież brałeś LotFallen na PC za 20zł?" No ale nówka za trzy dyszki na konsole, jak nie wziąć? Ryse ograny ( ) , teraz Shadow Warriora trzaskam i ogólnie rzecz mówiąc czuję radość z gierek jakiej dawno nie miałem. Szkoda tylko, że Bloodborne na tym nie zadziała Ogólnie rzecz ujmując, mając taką baterię gier, mógłbym se darować obszukiwanie aukcji na najbliższe pół roku... Hipotetyczne... 29 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 @up Piekne zakupy Co tam się w tym state takiego fajnego dzieje? Napisze Ci jak będę przy kompie, ale perma death plus stamina rodzą bardzo fajne stresogenne sytuację No mi dzisiaj 2 ziomkow zginelo, obsralem sie na mietowo bo jeden byl juz rozwiniety prawie na maxa, szybko restart gry, a moze sie udalo oszukac system, (pipi)a nie udalo sie, bol dupy, zaprzeczenie, gniew, targowanie, depresja, mysli o ropoczeciu gry od nowa no i na koncu akceptacja, smarowanie dupy i kontynuowanie tej wspanialej przygody. Kocham te gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 jak pierwszy raz grałem na x360 to gdzieś bardzo blisko końca fabuły w nieco głupi sposób straciłem postać niemal wymasterowaną, ze świetnym sprzętem i skillsami. pamiętam jak czyściłem dom z zombie, stamina zaczęła spadać więc stwierdziłem że biegnę do auta. w pół drogi energii zabrakło i dopadł mnie skoczek zza domu. nie miałem siły nawet kataną ciachnąć. zagryzł mnie a ja nic nie mogłem zrobić. pad opuszczony, powieka skacze jak scratowi z epoki lodowcowej, coś jakby łezka w oku, kłucie w sercu, w duszy wyparcie i niedowierzanie a przed oczami cały czas sikająca krew z mojego zioma. to jest to co w tej grze im się bardzo udało. pewne przywiązanie do bohatera mimo że gierka o siekaniu zombie. muszę kiedyś w końcu dlc dobić i czekać na kontynuację <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 Ten MGR:R za płycie szanuje, ale ta fifka w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 W sumie mogłem poczekać jakiś czas i kupić tańszego o 50zł bundla z czwartymi Gearsami (i może kodem na poprzednie, chociaż nie wiem czy są w wersji bundlowej), choć pierwsze minuty w Horizonie 3... Aż mi serce szybciej zabiło, co już jest prawdziwym ewenementem w gierkach. No a tą Fifę to serio na jakiejś aukcji trza szybko pogonić, żeby sto parędziesiąt złotych się zwróciło Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 Dzisiejszy zakup - wieczorem wyruszam z mieczem w dłoni na podbój świata. Browar, jeżeli będzie gicior, pistolet, jeżeli kicior. Chociaż... Dziesiątki userów psxextreme nie mogą się mylić... 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 Widzę, że szykujesz sobie strzelić w łeb przy ogrywaniu tego remastera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 Kurde, totalnie zapomniałem wrzucić tutaj swoje zdobycze gierkowe z Japonii. Miałem początkowo kupić tylko jedną, ale jak tam takie okazje, to każda kolejna była 'już tą ostatnią'. 'Rogue Galaxy', dobrze widzicie cenę- na polskie 2 złote za używkę, która nie ma nawet ryski na płytce 'Max Anarchy' to ostatnia gra od platinum games zrobiona pod ps3. 'Everybody's Golf 5' był na półce 'junk' i kosztował 200 jenów. 'Psycho Break', czyli ichni 'The Evil Within' to nóweczka ze 'steelbookowym' soundtrackiem- 1500 jenów, czyli 60 zetta. No jak tu było nie brać? A to w reklamówce zasłonięte, bo to gift dla pewnego forumowicza, teraz już pewnie świadomego, że to dla niego. Ale nie będę spoilerował 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 Piękny steelbook Majochey koniecznie najpierw wypij piwko późnej wszystko wydaje się OK. To moje uzupełnianie kolekcji na PS3 Kurde , kiedy poczuje znowu "TO" w tej generacji ?! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 Jak odpalisz sobie remastera na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 Najlepsza strzelana ostatnich lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 (edytowane) Dzisiejszy zakup - wieczorem wyruszam z mieczem w dłoni na podbój świata. Browar, jeżeli będzie gicior, pistolet, jeżeli kicior. Chociaż... Dziesiątki userów psxextreme nie mogą się mylić... januszing pełną parą ch,ujowy remaster ch,ujowej gry i ch,ujowe piwo Najlepsza strzelana ostatnich lat. Max Payne 3? Zgadzam się. 'Max Anarchy' to ostatnia gra od platinum games zrobiona pod ps3. Nieprawda wydali jeszcze Legend of Korra, Transformersy i Zółwie Ninja. Edytowane 6 listopada 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 842 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 Co tam się w tym state takiego fajnego dzieje?Napisze Ci jak będę przy kompie, ale perma death plus stamina rodzą bardzo fajne stresogenne sytuację Czekam, ryju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 Widzę, że szykujesz sobie strzelić w łeb przy ogrywaniu tego remastera.Póki co wszystko wskazuje, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 (edytowane) Widzę, że szykujesz sobie strzelić w łeb przy ogrywaniu tego remastera.Póki co wszystko wskazuje, że nie Świruje, ja tam Skyrima uwielbiam, skończyłem i na PS3 i na 360, a te dodatki, szczególnie Dawnguard to Edytowane 6 listopada 2016 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 842 Opublikowano 7 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Kolejna GOTY platformówka na półeczce. Nie wiem czy zacznę tą cześć czy tą z wii u od razu która też czeka na swoją kolej, ale takie problemy to 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Fantastyczna giereczka ale wolę wersję na 3DS z normalnymi przyciskami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Wersja na wii w sztywniutkoxh 60 fpsach, ciężko mi się było przestawić pp przejściu na wersję 3ds. A sterowanie było okej na wii, zależy od konfiguracji Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 842 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 No niestety, trzeba będzie się przyzwyczaić. Trząchanie willotem by walic w glebe czy dmuchac, znowu będę kur.wił przez 2h. No nienawiedzę sterowania tym dildosem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Gdyby nie sterowanie wiilotami, to bym już dawno skończył. Tym badziewiem po prostu nie chce się grać na dłuższą metę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hum 3 699 Opublikowano 7 listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Nadrabianie zaległości, w przypadku obu gier. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 No niestety, trzeba będzie się przyzwyczaić. Trząchanie willotem by walic w glebe czy dmuchac, znowu będę kur.wił przez 2h. No nienawiedzę sterowania tym dildosem. dlatego też robi się tak: -softmod wii -odpalamy cheat device -zmieniamy rollowanie z trząchania padem na przycisk -G R A M Y Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi