Opublikowano 10 listopada 20168 l Chyba nie oczekujesz, że będę przekopywał posty z marca, żeby znaleźć fotke z The Division
Opublikowano 10 listopada 20168 l Nie znajdziesz bo nigdy nie wklejalem W marcu tylko to wklejalem: http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/?p=3678619
Opublikowano 10 listopada 20168 l E tam panowie konsola jest tania jak barszcz to mozna sobie bez problemu pozwolic. Oszczedzajcie minusy na fotki Watch Dogs 2
Opublikowano 10 listopada 20168 l Nie znajdziesz bo nigdy nie wklejalem W marcu tylko to wklejalem: http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/?p=3678619 Dobra i tak bym nie szukał, ale pamietam ekstaze na party
Opublikowano 10 listopada 20168 l E tam panowie konsola jest tania jak barszcz to mozna sobie bez problemu pozwolic. Oszczedzajcie minusy na fotki Watch Dogs 2 Modowi przysluguje chyba troche wiecej takze bedzie dla kazdego @b A to w bete gralismy pamietam, a pelniaka mialem za friko bez pudelka xd
Opublikowano 10 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lecze PRO raka mniejszym, mini raczkiem prosto od Nintendo
Opublikowano 10 listopada 20168 l Konsole bys pokazal z padem a nie pudleko xd ciekaw jestem jak sie na zywo prezentuje
Opublikowano 10 listopada 20168 l Jaki bol dopy o prosiaka i to jeszcze w wiekszosci przypadkow u typow co lecieli po xbone s xd
Opublikowano 10 listopada 20168 l Gurnica jaki strach przed minusem xdddddddddddd poza tym Xbox One S to wersja slim a ps4 pro to półśrodek z du,py
Opublikowano 10 listopada 20168 l Konsole bys pokazal z padem a nie pudleko xd ciekaw jestem jak sie na zywo prezentuje W robocie też się jarają jak zobaczyli co mam pytają się co to, za ile i że taakie male i fajne i chcą grac xdd Pada już nie zrobiłem, bo nie chce wyciągać z folii, ale wygląda tak jak stary dobry pad do NESa Wieczorem rzucę ładniejsze zdjęcia (do tej pory i tak już inni pokażą) z resztą zakupów z tego miesiąca PS w środku jest kabel USB do zasilania jak coś, brakuje tylko "cegiełki" do gniazdka Edytowane 10 listopada 20168 l przez Rayos
Opublikowano 10 listopada 20168 l Gurnica jaki strach przed minusem xdddddddddddd poza tym Xbox One S to wersja slim a ps4 pro to półśrodek z du,py jaki slim? Nowy naped, mocniejsze bebechy przez co gry wyciagaja wiecej klatek. W sensie ze nintendo znowu sprzedaje konsole bez ładowarki? Edytowane 10 listopada 20168 l przez Shen
Opublikowano 10 listopada 20168 l W sensie ze nintendo znowu sprzedaje konsole bez ładowarki? Już dawno było potwierdzone, że Mini nes jest zasilany zwykłym kablem USB jak 99% smartfonów na rynku. Jak nie masz "cegiełki" do podpięcia do prądu to albo zyłeś w jaskini ostatnie 15 lat, albo jesteś dziwny Zresztą - możesz też podłączyć kablem USB pod TV i też będzie banglać PS w wersji USA poza kablem USB dołączają również "cegiełkę" Edytowane 10 listopada 20168 l przez Rayos
Opublikowano 10 listopada 20168 l Gurnica jaki strach przed minusem xdddddddddddd poza tym Xbox One S to wersja slim a ps4 pro to półśrodek z du,pyDokładnie tak. Wolałbym teraz kupić S który jest odświeżony i wyniuniany niż brzydką protezę Pro. Gurwa, jak to dobrze pokazuje że ludzie lecą tylko za cyferkami i oczo(pipi)ną grafiką...
Opublikowano 10 listopada 20168 l Tu nie chodzi o to czy mam, czy nie. Tylko (pipi)a znowu przycinaja na takich duperelach tak samo jak z 3ds.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Boję się o tego Switcha, bo pewnie będzie milion różnych kombinacji a w bundlu pewnie tylko goła konsola. Dobra, koniec offtopa.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Rayos---> a teraz załaduj do tego Nesa kartridża z...Nesa. Hłe, hłe, hłe. Musiałem.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Rayos---> a teraz załaduj do tego Nesa kartridża z...Nesa. Hłe, hłe, hłe. Musiałem. Nie muszę, bo mam już w środku 30 GOTY gier za cenę jednego blockbustera na current geny. Hłe, hłe, hłe Niemniej, czekam na mini SNESa, ten to dopiero zaora Edytowane 10 listopada 20168 l przez Rayos
Opublikowano 10 listopada 20168 l Sorry za jakość ale to tylko PS4 Pro. Edytowane 10 listopada 20168 l przez ragus