Opublikowano 10 listopada 20168 l Nie wiem co to party jeszcze, ale jak coś to nie mam kamerki:) Podłącz tylko 'headset' (czyli 'sznurówkę) i jedziemy.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chyba już pora wrzucić i wbrew pozorom sama konsola wygląda Edytowane 10 listopada 20168 l przez Fanek
Opublikowano 10 listopada 20168 l Gdzie wy wszyscy byliscie jak premiere miało blue dragon i lost odyssey?
Opublikowano 10 listopada 20168 l Gdzie wy wszyscy byliscie jak premiere miało blue dragon i lost odyssey? A lost odyssey przeszedłem na premierę ! A Blue Dragon mnie znudził i też grałem na premierę Przy poziomie obecnych jrpg stwierdziłem że warto dać grze jeszcze jedną szansę .
Opublikowano 10 listopada 20168 l Kupili Blue Dragon i LO bo to świetne gry w dodatku do wyrwania po 20 - 30 zł za sztukę nie ważne czy teraz czy 10 lat temu. No i możliwe, że lepsze niż gubiący klatki FF XV za 250 zł. Edytowane 10 listopada 20168 l przez devilbot
Opublikowano 10 listopada 20168 l Kupili Blue Dragon i LO bo to świetne gry w dodatku do wyrwania po 20 - 30 zł za sztukę nie ważne czy teraz czy 10 lat temu. No i możliwe, że lepsze niż gubiący klatki FF XV za 250 zł. Lol, grałeś już w FF XV że takie wnioski wyciągasz odnośnie framerate gry?
Opublikowano 10 listopada 20168 l Chyba już pora wrzucić i wbrew pozorom sama konsola wygląda Profanek widze, ze prawilnie swoje opatentowane nozki pod konsole ma w zanadrzu
Opublikowano 11 listopada 20168 l pozbylem sie MKX jakis czas temu ale mialem okazje kupic wersje XL po taniosci wiec sie zaopatrzylem - wiem ze jestem noob bijatykowy ale po prostu kocham ta odslone smoczej serii mialem ostre dylematy, ktora strzelanke wziac tej jesieni, a chcialem koniecznie tylko jedna bo przy moim poswieceniu do multi kilku gier bym nie ogarnal, kusil remaster cod4, kusil chwalony na forum bf1, padlo jednak na serie, z ktora jeszcze nie mialem stycznosci, zakup za 149 nowki i perspektywa pelnego darmowego wsparcia tez robia swoje, po wczorajszych meczach jestem zachwycony
Opublikowano 11 listopada 20168 l Gdzie wy wszyscy byliscie jak premiere miało blue dragon i lost odyssey?A lost odyssey przeszedłem na premierę ! A Blue Dragon mnie znudził i też grałem na premierę Przy poziomie obecnych jrpg stwierdziłem że warto dać grze jeszcze jedną szansę . Bo prawda jest taka, że BD to żaden wybitny jrpg. Średniak jakich wiele, na każdej możliwej płaszczyźnie. Dziwię się tylko, że wszyscy masowo łykają BD, a praktycznie zero tutaj The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel 1&2 na PS3/Vitę.Sprawdźcie sobie tego szpila. Tylko, że tutaj trzeba średnio przygotować 100h na jedną część, a nie 30-50h na BD.
Opublikowano 11 listopada 20168 l ficuś lepiej nie mogłeś, wybrać, więcej miłości dla Tytanowego Janka od wszystkich!
Opublikowano 11 listopada 20168 l Wyszło u Fanka to zero podjarki Pro No bo większość czasu było zero podjarki, Sony słabo się zareklamowało z tą konsolą, dodatkowo zero miarodajnych testów. Lubie nowe rzeczy i gry co by nie było muszą lepiej chodzić, przyszedł czas pojechałem do sklepu Ficuś - no muszą być, prosty zabieg a ile korzyści
Opublikowano 11 listopada 20168 l Shen, sam dopiero ogrywasz LO... Poprzednia generacja wyszła mi trochę bokiem, bo na ps3 ograłem jedynie GT5. Teraz zbieram co lepsze gry i ogrywa się na XO.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Teraz trzeba zakupić REZa i ograć to cudeńko w 4K/60fps
Opublikowano 11 listopada 20168 l Te Tyrany to co i kiedy wychodzi nakonsole ? Wyjdzie zaraz po Pillars Of Eternity od tych samych twórców. Czyli nigdy.
Opublikowano 11 listopada 20168 l I błąd bo mogliby zarobić - tak jak Blizz zarobił na Diablo 3. Jaki rejdż mikrosyfowych w minusach xDd Edytowane 11 listopada 20168 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 11 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatniego tygodnia. Karmie xboxa jak szalony po zakupie S. Trzeba chyba PSVR na święta bo się plejak kurzy )
Opublikowano 11 listopada 20168 l Szkoda tylko, ze w multi remastered tak malo graczy. Da sie to kupic osobno?