Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Nie mogłem się powstrzymać, żeby pokierować Ezio

ale wygrał jeden z Jeźdżców Apokalipsy :Coolface:

keaqhj.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

@XM

Już myślałem, że ta chwila nigdy nie nastąpi ale jednak

s4MyjUh.gif

@edit: głupi multikonciarz się wciął :/ 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Owszem, zdjęcia z neta, bo nie zrobiłem jeszcze swoich, później podeślę swoje, żeby nie było wątpliwości.

Teraz to będzie się liczyć tylko z ręcznie pisanym timestampem.

Opublikowano

Gra przeleżała 2 m-ce w urzędzie celnym. Pewnie zastanawiali się czy to pedofilia czy nie. Dobrze, że nie wiedzieli, że jedna z dziewczynek na okładce tak naprawdę jest chłopcem.

Kolejny tytuł od Cave na 360 do kolekcji. Jest to najsłabszy shmup tej firmy ale i tak kawał solidnego i bardzo przystępnego shootera:

21bsq3p.jpg

rGONAVF.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dzisiejsze spontaniczne zakupy, ale nie mogłem się powstrzymać. N64 bez pudełka, ale w b.dobrym stanie za 25funta i giera nówka za 15. Gazetka dodatkowo do niny.

pYvruYy.jpgD78IvOm.jpg?19UAJV2a.jpg

Edytowane przez Sqtr78

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

uAt39up.jpg

Dzisiejsze dary listonosza

różnorodność jak zwykle :fsg:

Opublikowano

RdzF1VC.jpg

Lepiej powiedz co na hdd zastałeś jako bonus heheheh

Opublikowano

wLyw6Km.png

IR09lN3.png

fOIQzZY.png

A wy co nadal zmieniacie płyty w 2016 roku?

Zastanawiam się jeszcze nad Hyper Light Drifter oraz Inside, ale obiecałem sobie na początku listopada, że nie kupię żadnej gry do końca roku. A skończyło się na tym, że od początku miesiąca kupiłem 13 gier xd

Opublikowano

Szanujmy się, w tym wątku powinny być tylko pudełka. Jak będą jeszcze cyfry to mi czasu na postowanie tutaj w ciągu dnia nie starczy :[

Opublikowano

hmFLTTb.jpg

Wreszcie i swoją kopię dorwałem

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Szanujmy się, w tym wątku powinny być tylko pudełka. Jak będą jeszcze cyfry to mi czasu na postowanie tutaj w ciągu dnia nie starczy :[

tak samo :D Jakbym miał swoje miesięczne zakupy cyfrowe dawać to by strony nie starczyło ale znam zasady tego tematu.

Opublikowano

he he, tym razem niemiaszki mają lepszy tytuł. Angielskie Sun jest nudne.

Opublikowano

To może by tak założyć oddzielny temat na cyfry? [emoji14]
Opublikowano

To może by tak założyć oddzielny temat na cyfry? [emoji14]

założyłem :dunno:

Opublikowano

najwidoczniej przeszkadza to co niektórym, dlatego został założony temat dedykowany :lapka: tam też mogą dostawać plusiki 

Opublikowano

proponuje jeszcze rozbic na:

nowe zakupy growe

uzywane zakupy growe

Opublikowano

i koniecznie

Playstation zakupy growe

Microsoft zakupy growe

Nintendo zakupy growe

Opublikowano

Nie zapominajcie o "cudze zakupy growe" dla fotek z Google Images.

Opublikowano

bXJzQPbh.jpg

Siemanko pokemonowe świry.

Edytowane przez ragus