Opublikowano 22 listopada 20168 l Nie mogłem się powstrzymać, żeby pokierować Ezio ale wygrał jeden z Jeźdżców Apokalipsy
Opublikowano 22 listopada 20168 l @XM Już myślałem, że ta chwila nigdy nie nastąpi ale jednak @edit: głupi multikonciarz się wciął Edytowane 22 listopada 20168 l przez suteq
Opublikowano 22 listopada 20168 l Owszem, zdjęcia z neta, bo nie zrobiłem jeszcze swoich, później podeślę swoje, żeby nie było wątpliwości. Teraz to będzie się liczyć tylko z ręcznie pisanym timestampem.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Gra przeleżała 2 m-ce w urzędzie celnym. Pewnie zastanawiali się czy to pedofilia czy nie. Dobrze, że nie wiedzieli, że jedna z dziewczynek na okładce tak naprawdę jest chłopcem. Kolejny tytuł od Cave na 360 do kolekcji. Jest to najsłabszy shmup tej firmy ale i tak kawał solidnego i bardzo przystępnego shootera:
Opublikowano 22 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejsze spontaniczne zakupy, ale nie mogłem się powstrzymać. N64 bez pudełka, ale w b.dobrym stanie za 25funta i giera nówka za 15. Gazetka dodatkowo do niny. Edytowane 22 listopada 20168 l przez Sqtr78
Opublikowano 22 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejsze dary listonosza różnorodność jak zwykle
Opublikowano 22 listopada 20168 l A wy co nadal zmieniacie płyty w 2016 roku? Zastanawiam się jeszcze nad Hyper Light Drifter oraz Inside, ale obiecałem sobie na początku listopada, że nie kupię żadnej gry do końca roku. A skończyło się na tym, że od początku miesiąca kupiłem 13 gier xd
Opublikowano 22 listopada 20168 l Szanujmy się, w tym wątku powinny być tylko pudełka. Jak będą jeszcze cyfry to mi czasu na postowanie tutaj w ciągu dnia nie starczy :[
Opublikowano 23 listopada 20168 l Wreszcie i swoją kopię dorwałem Edytowane 23 listopada 20168 l przez UberAdi
Opublikowano 23 listopada 20168 l Szanujmy się, w tym wątku powinny być tylko pudełka. Jak będą jeszcze cyfry to mi czasu na postowanie tutaj w ciągu dnia nie starczy :[ tak samo Jakbym miał swoje miesięczne zakupy cyfrowe dawać to by strony nie starczyło ale znam zasady tego tematu.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Aż sie chce zacytować klasyke Rammsteina... "Hier kommt die Sonne!"
Opublikowano 23 listopada 20168 l he he, tym razem niemiaszki mają lepszy tytuł. Angielskie Sun jest nudne.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Szanujmy się, w tym wątku powinny być tylko pudełka. Jak będą jeszcze cyfry to mi czasu na postowanie tutaj w ciągu dnia nie starczy :[To może by tak założyć oddzielny temat na cyfry? [emoji14]
Opublikowano 23 listopada 20168 l Szanujmy się, w tym wątku powinny być tylko pudełka. Jak będą jeszcze cyfry to mi czasu na postowanie tutaj w ciągu dnia nie starczy :[To może by tak założyć oddzielny temat na cyfry? [emoji14] założyłem
Opublikowano 23 listopada 20168 l Jak ktoś ma potrzebę pochwalić się jakimś szczególnym zakupem nawet w cyfrze to co za problem ? Zawsze ewentualnie zostanie wynagrodzony plusami xd
Opublikowano 23 listopada 20168 l najwidoczniej przeszkadza to co niektórym, dlatego został założony temat dedykowany tam też mogą dostawać plusiki
Opublikowano 23 listopada 20168 l proponuje jeszcze rozbic na: nowe zakupy growe uzywane zakupy growe
Opublikowano 23 listopada 20168 l i koniecznie Playstation zakupy growe Microsoft zakupy growe Nintendo zakupy growe
Opublikowano 23 listopada 20168 l Proponuje jeszcze temat gry które chce kupić ale obecnie nie mam kasy
Opublikowano 23 listopada 20168 l Siemanko pokemonowe świry. Edytowane 23 listopada 20168 l przez ragus