Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawn of Sorrow wspaniała odsłona minus te głupie malowanie po ekranie po pokonaniu bossa.

Opublikowano

Dawn of Sorrow wspaniała odsłona minus te głupie malowanie po ekranie po pokonaniu bossa.

Wiem, bo już przeszedłem :P akurat tak wyszło, że od tej części zacząłem przygodę z serią, więc mam do niej spory sentyment. Niestety kiedyś przy wyprzedaży kolekcji sprzedałem i w końcu trafiłem okazję odkupić.

Opublikowano (edytowane)

ireniqs gdzie wyrwałeś takie wydanie Divinity Original Sin i za jaką kwotę ?

http://allegro.pl/divinity-original-sin-pudelko-kolekcjonerskie-i6628201191.html?snapshot=MjAxNi0xMS0zMFQxMDoxOTozNVo7YnV5ZXI7YTA0YzZhNTEyYmZjZTI1Zjk2MGUyMTUzOTVlNGNhNTdjNzI1NjE4NWZmYzk4NzU1N2I3MGVhYWUxM2I5NGE4MQ==

Sprzedawca trochę leciał w kulki bo czekałem dobry tydzień i wysłał dopiero po moim telefonie, no ale ryzyko się opłaciło. Nie jest to co prawda w 100% kompletna kolekcjonerka bo brakuje poradnika i wszelkich DLC, ale kupiłem dla całej reszty. Grę mam w sumie już od dawna, tyle że cyfrowo. Łączny koszt to 32zł. :)

Edytowane przez ireniqs
  • Plusik 1
Opublikowano

Gierki z grudnia dla ps2. Jeszcze jakby sie okazało, ze mogę przez ampli podpiąć pleja pod tv...

Napisałem do gościa: czy ta najlepsza bijatyka świata jest w platynowej edycji? Gość odpisał: zgadzam się z Panem, co do najlepszej bijatyki świata (...)" :)))

Ale te okladki ladnie razem wygladaja :obama:

Opublikowano (edytowane)

QgNHNYs.jpg

Moc świątecznych prezentów :santa:   :santa:

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

@Coati: jap integral i tak ma ang audio albo napisy więc ograć można bez problemu.Do tego to chyba najlepsza wersja MGSa.

Wiem o tym :* Dlatego ją mam :D 

Ogolnie MGS to taka gierką, którą warto kupić kilka razy :) Mam zwykłego + vr missions, mam tts, mam w cyfrze... Brakowało jeszcze tylko tego integrala, bo w sumie chciałem sprawdzic po cholere jest w tej gierce wsparcie dla PocketStation :D 

Opublikowano

W końcu się złamałem i kupiłem se "na święta":

ivAUfyh.jpg

XsqxDSq.jpg

Stwierdziłem, że dobrze będzie zamknąć rok zaliczeniem jakiegoś AAA. Nie oczekuję goty, byleby była dobra gra, przy której nie usnę. :) Wydanie ładne, w dobrej cenie - szkoda mi było nie wziąć.

• Plusik 6
Opublikowano

Podobno wśród tych płyt jest jeszcze CD z soundtrackiem, ale jeszcze nie zgłębiłem tematu. :D Moloch waży 70GB, to musiało tak się skończyć. Tym niemniej to chyba mój rekord, jeśli idzie o ilość płyt DVD na jedną grę i współczuję ludziom bez szybkich łącz, zmuszonym instalować takie gry z płyt, bo pewnie trwa to pół dnia, jeśli nie lepiej.