Opublikowano 21 grudnia 20168 l Szkoda, że jeszcze kolekcji dmc nie zrobili na vite - o jezu, brałbym z miejsca konsole w packu z ngs+.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l te gowy to takie remastery cudowne, ze chodza w 30fps zamiast w 60fps jak oryginaly xddd
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Chyba chciales napisac 30-50fps na ps2 vs 15-25fps na Vicie. Na ps3 chyba tylko kolo 60.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l jest prawie rock solid 30fps ale w szarej strefie jak remastery na vicie to tylko kolekcja sly i ratchetow
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Dziwne rzeczy mówicie, oglądałem kilka videorecenzji i w każdej mówili, że jest ok z framerate. Narzekali na słabe filmiki i na tylny panel dotykowy jedynie
Opublikowano 21 grudnia 20168 l @Godot Przeszedłem na Vicie jedynke God Of War. Grało się super. Nie zwróciłem uwagi na framerate. Rozdzielczość za to trochę niska nawet jak na vite. Edytowane 21 grudnia 20168 l przez devilbot
Opublikowano 22 grudnia 20168 l kogo obchodzą cyferki, przechodziłem wielokrotnie GoWy na PS2, na PS3, na Vicie i za każdym razem bawiłem się świetnie
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Troche zakupów z listopada i grudnia, glownie troche 3DS (duzo smieci co sie doczepiły z zestawów) i vita, która ostatnio coraz bardziej u mnie popularna. Oraz pudło Tyranny bez klucza na półeczke. (pipi), Velius wrocił zmartwychwstał. Witamy po przerwie. Edytowane 22 grudnia 20168 l przez Janusz Gamingu
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Diablo na X1, na PC zmarnowałem już dziesiątki godzin, tak samo jak na PS3, to czemu nie jeszcze na X1. No a God of War w steelbooku był do kupienia, to kupiłem. Jak dobrze pójdzie to w tym roku będzie jeszcze jedna naprawdę gruba wrzutka
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wyszedłem kupić jajka aż w końcu nie kupiłem jajek tylko Jutro kupie jajka.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedna niesamowita gra i dwie samowite. Outrun to sztos nad sztosami. Chciałbym wersję Xboksową Coast 2 Coast, ale trudno trafić. Fallout od Pana Orzecha. Trzy części Mario Party, niestety bez outer covera, ale były tanie (w przeliczeniu na złotówki 20zł/szt). Gilotyn Gear i moje ukochane Momotetsu. Edytowane 22 grudnia 20168 l przez ping
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Diablo na X1, na PC zmarnowałem już dziesiątki godzin, tak samo jak na PS3, to czemu nie jeszcze na X1. Coś z tym diablo jest. Też ogrywam już na 3 platformie. Po pececie i x360, czas na ps4
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Wszyscy obrzucają łajnem, a jednak ktoś ciągle kupuje kolejną wersję na inną platformę.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mmmmm pycha. Sunset do kolekcji bo calaczek już dawno wpadł. O reszcie nie pisze, mówi sama za siebie.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l trochę wstyd, ale jak zobaczyłem klipy z Modern Warfare znajomego na feedzie to coś we mnie pękło, a za 200zł to chyba okazja nawet. Infinite Warfare jako dodatek, chociaż grałem wcześniej na darmowym trialu i był całkiem spoko
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Wszyscy minusuja scierwo to dam i ja zamiast leczyc, wpierasz raka Natomiast co do zakupow Pinga...boze pokazywalem ostatnio mojemu czteroletniemu synkowi coast2coast na automatach z lzami w oczach- twoj tatus sie w to zagrywal jak szalony- on za kierownica, ja obstawialem pedaly bo ma jeszcze za krotkie nozki wiec z wymagajacymi czekpointami daleko nie ujechalismy( bodajze najdalej do 3 stagea kierujac sie na lewo przy rozjazdach) ale nie zapomne tego uczucia, mozliwosci zagrania w to z wlasnym dzieckiem na automacie, jeszcze przez dlugo
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Mazzeo jak co roku pier.doli jaki to cod nie jest ch,ujowy a kupuje następnego i następnego xD Jak można mieć tak zryty gust żeby zamiast zainwestować czas w coś fajnego i świeżego to pchasz się kotlety coda. No nie ogarniam.