Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze jak otwieram paczkę z gierkami na PS2 to mi na sercu cieplutko. Z żadnych zakupów nie cieszę się tak bardzo jak z tych na czarnule. Do tego najlepszy magazyn o grach :)

Na tym zakończę rok...

8adabce7bc0ef4cca8d151e7486fa854.jpg

f52781a5e6eefb698cfe9099db24e795.jpg

ad9619963af67db36faf5b2da13e3b5f.jpg

Shadow of Rome <3

Gość mastafaker
Opublikowano

Przy takich cenach gier mógłby pakować te gry w jedwab a zamiast tych magnesów po jednym kamieniu szlachetnym. Crasha zazdroszcze ale za tego MGS dales tyle bo demko Silenta czy co?

Opublikowano (edytowane)

Crash 160, a mgs 130.

No wiesz... jedni kupują limitowane wersje gier za 4 stówy z jakimiś maskami, czy rękami. A ja kupiłem gry w których spędziłem milion godzin. No i nostalgia to (pipi)a:)

Edytowane przez grzybiarz
Gość mastafaker
Opublikowano

No wszystko jasne tylko chodzi mi o to, że MGSa spokojnie można kupić za połowe tego lub nawet mniej. Sam kupiłem za 40-50zł w super stanie. Czy jest coś wyjątkowego w tym za 130?

Gość mastafaker
Opublikowano

Następnym razem można się zgadać na wspólne zakupy z UK. Jest kilka fajnych stron gdzie sprzedają klasyki w idealnym stanie za kwoty pewnie mniejsze niż na allegro. Oszczędzi się na wysyłce.