Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

e87be945d652765d1d7c9526fc124f94.jpg

Jeszcze tylko Oblivion GOTY i Mafia 2 i mogę nic już na x360 nie kupować.

Ale pewnie coś jak zwykle wezmę, jak tylko okazja się pojawi...

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Wiesiek ograny prawilnie na XOne w 30 FPS na bagnach, ale kart nie mogłem odpuścić

aa767de4f763a4e6bd319e87f8f059fb.jpg

Kody sprzedane, tylko karty zostały i podstawka na PC. Do kolekcji ☺️

62c24ab6768779651df6ad7dcb3cc065.jpg

4e1ea4848e1e6adf57313342281d7697.jpg

Opublikowano

No wszystko jasne tylko chodzi mi o to, że MGSa spokojnie można kupić za połowe tego lub nawet mniej. Sam kupiłem za 40-50zł w super stanie. Czy jest coś wyjątkowego w tym za 130?

cena MGS (i wielu innych gier) na allegro to totalna sinusoida. są miesiące kiedy ta gierka chodzi po 20-30pln i tak jak w tym przypadku, ponad 100pln. ja za mgs + demo sh + special missions w folii dałem jakies 70pln (komplet) :) 

inna sprawa, ze jak człowiek ma normalna wypłate i ma ochote kupić sobie jakas gierke, w którą szarpało się za młodu, to juz można miec wy(pipi)ane, czy płaci sie 50pln więcej/mniej - w tym momencie zamiast rozumu pozostaje sentyment ;) 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jako fan krasnali, nie mogłem sobie odpuścić czegoś tak pięknego :banderas:

Polecam każdemu, w szczególności, tym którzy "nie rozumiem fenomenu Halo". 

WQ115Sf.jpg

Opublikowano

15844148_1403738549666015_28178883833040

Czas odkurzyć plejke i rozgrzać ją przed yakuzą. fanek zachęcił do kupna akurat tego indyczka. pieczony 10 lat ale podobno tylko lekko za mocno podpieczony. pozdrawiam w tym miejscu mendrka bo chyba znowu przed nim exa kupiłem. Jak coś będzie w styczniu bardzo ładna cebulka na tą grę ; )

Opublikowano

Pierwsze koty za płoty w tym roku (w zestawie jest jeszcze karta 32GB - właśnie pobierają się na nią gierki :))

sEsCppk.jpg

Opublikowano

ładnie, dałbym plusa gdybym mógł. Co to za gierki LEGO i pod LEGO? 

Opublikowano

Ile dales za vite?

Opublikowano

Ficuś twierdzi że jakieś śmieci - (konsultowałem z nim opłacalność zakupu :D ) Cena mega - głównie o kartę 32GB chodziło a sam sprzęt w bdb stanie :)

Koleś 10 minut przed moim przyjazdem zaktualizował ją z softu 3.55 xD Ale i tak tona gierek z plusa jest z kilku lat więc mi wszystko jedno :D

XM - 450 PLNów piękny kawalerze :lapka: (za całość oczywiście)

Opublikowano

Zazdro, ta karta więcej warta niż ta Vita.

@Ficuś - Fakt, masz racje. Dopiero zerknąłem na ceny.

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

To jest 32gb a nie 64gb wiec bez przesady ze sama karta warta wiecej niz ta vita

Opublikowano

Chciałbym mieć kartę 32GB, 16GB to mało :/. Chyba jakoś niedługo będzie trzeba zacisnąć zęby i wydać majątek za ten gwóźdź do trumny tego sprzętu o normalnej pojemności.

Opublikowano

Dla mnie mniejsza karta to nawet zaleta, przynajmniej nie ma składowania na niej większej ilości gier i zastanawiania się w co włożyć łapy, tylko ogrywanie każdej gry po kolei i usunięcie jej potem.

Opublikowano

Panowie, chciałbym kupić karty do gwinta. Są 4 talie, tak? Gdzie można najtaniej je wyrwać?

Opublikowano

Dalem sie naciagnac i o to jest.

rGTH1UR.jpg

Opublikowano

Najlepszy gemboj, ja mam niebieskiego. Ekranik miażdży jakością obrazu.

Opublikowano

Tylko sprzedajacy nie byl rzetelny. Ukryl kilka faktow a ja sie dalem na wysylke za pobraniem.

Opublikowano

Ukrył fakt że konsola jest różowa?

Opublikowano

Dobre, dobre. Leci plus.

Opublikowano

Dla mnie mniejsza karta to nawet zaleta, przynajmniej nie ma składowania na niej większej ilości gier i zastanawiania się w co włożyć łapy, tylko ogrywanie każdej gry po kolei i usunięcie jej potem.

e tam nie ma jak duza karta i wszystko pod reka 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Troche polowałem po swietach na nieudane prezenty i łowy były bardzo owocne :banderas: Mialem sie nie wdawac za bardzo w gry i konsole z regionu EU jesli chodzi o 3DS ale jak oddaja za pół darmo to czemu nie. No i cos na PS2, psp i vite jeszcze wpadlo.

fPtwqEr.jpg

YIMogSD.jpg

LyyNbYS.jpg

Opublikowano

e tam nie ma jak duza karta i wszystko pod reka 

Cóż, różne są podejścia ;) Ja zawsze miałem problem ze skupieniem się na jednym tytule do końca i lubiłem skakać między gierkami, więc trochę dyscypliny się przyda pod tym względem. Mam 16gb, ale jestem raczej pewien że starczyłaby mi ósemka, biorąc pod uwagę że naprawdę niewiele gier waży więcej niż to 3gb, także zmieściłyby się dwie, trzy większe gry plus trochę indyków z dużym replayability naraz. Zresztą nawet usuwanie i pobieranie w dobie dzisiejszego szybkiego internetu nie sprawia mi za bardzo problemów.

Na reddicie typy nieraz piszą że 64gb to dla nich za mało i chcieliby kartę 128gb, no nie wiem co oni na tej vicie chcieliby trzymać  :yao: