kes 1 462 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 co to za jakiś festiwal vit na forumie? gdzieś za pół darmo rozdają? to też se kupie ;/ chwilowa moda nie warto Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Najpierw Velius i Czezky, teraz Copper Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GenzoChan 304 Opublikowano 20 stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 stycznia 2017 Uzupełnianie kolekcji GC część następna. Najbardziej cieszy Viewtiful Joe, japońskie wydanie najbardziej pasuje do tej gry. Na dodatek jest po angielsku, więc miło. W Metal Arms nigdy nie grałem, średnia na gamerankings wysoka, więc pora sprawdzić. A nóż następny hidden gem. Do Sonica nigdy się nie przekonałem, zobaczymy czy zestaw 7 dobrze emulowanych, klasycznych gier to zmieni. Pamiętam jak akolici Piotra Babieno ze Świata Nintendo sprowadzali Winning Eleven 6 w zestawie z Freeloaderem z Azji za grube dolary, w końcu jedyna porządna piłeczka na gacka. Warto mieć w kolekcji. Beyblade i One Piece jako ciekawostki do multi. 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 20 stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 stycznia 2017 Nieco zielonego i niebieskiego dobra.S prezentuje się znakomicie, dodatkowo na uznanie zasługuje fakt, że w tym przedziale cenowym otrzymujemy odtwarzacz filmów 4K. Kontroler - klasa.Girsy4 nie robią tak spektakularnego wrażenia jak wydana dekadę temu pierwsza część, ale to wciąż kawał solidnej strzelaniny z soczystym multi. Jest też na czym oko zawiesić.Ori to poezja zarówno w sferze grywalności, jak i A/V. Sunset już z poprzednim X'em u mnie zagościł, ale to była cyfrówka. Ta gra to perła i grzechem jest nie mieć jej w pudełku.Natomiast KI to moje ulubione mordobicie bieżącej generacji. Efektowne, miodne, a w kwestii udźwiękowienia - miazga.4 gry pod VR (jeszcze nie sprawdzałem) i mesjasz. 21 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blakuś 597 Opublikowano 20 stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 stycznia 2017 It's a me, Mario! :D 10 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 Tytuły na Xa to w trzech czwartych perełki (Koksami Wojny gardzę), które sam chciałbym posiadać. Poza tym cztery niezłe demka pod VR oraz przedstawiciel starej, dobrej szkoły. Piękna sprawa. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 Jako ze Goldy po 2 latach sie zlamaly czas bylo wydac 1k Golda na pozadne sluchawki. Astro A50 Na wszelki wypadek jak by sie okazaly (pipi)owe kupilem przez Amazona zebym mogl odeslac. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) daj znac co i jak bo rowniez mnie kusza, ja poki co zamowilem Arctis 7 rowniez przez Amazon, jak mi nie podejda to odsylam i wtedy zastanowie sie nad a50 lub siberia 840 ;) Edytowane 21 stycznia 2017 przez kubson Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) Powiem ci że ładne zdjęcie. Robione lustrzanką za 20K golda? Edytowane 21 stycznia 2017 przez ireniqs Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 Ciezko zrobic zdjecie czegos co dopiero kupiles ale jeszcze nie przyszlo Sherlocku. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 21 stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) To ja wiem. :) Tutaj wrzuca się zdjęcia autentyczne a nie z allegro, ebaya czy amazona. No ale takie tylko małe heheszki z mojej strony. Przepraszam za wisielczy humor, taki dzisiaj niestety mam. Edytowane 21 stycznia 2017 przez ireniqs 16 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 Jeszcze jestem za młody żeby umierać, ale soon. :D Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 No ale ireniqs ma rację, fotki ze stocka to ja sobie mogę w Google pooglądać. Tutaj wchodzę popatrzeć na autentyczne fotki fajnych zakupów. 5 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 Wrzuce jak jutro dostane mkay? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 chłopcy, dajcie sobie na wstrzymanie :) btw, te słuchaweczki moim zdaniem zbyt "designersko przekombinowane"... nie podobaja mi się. ogolnie sprzęt ukierunkowany gamingowo kiepsko wygląda :/ Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 chłopcy, dajcie sobie na wstrzymanie :) btw, te słuchaweczki moim zdaniem zbyt "designersko przekombinowane"... nie podobaja mi się. ogolnie sprzęt ukierunkowany gamingowo kiepsko wygląda :/ To swoją drogą. Nie podobają mi się te rurki do oddychania po lewej i prawej stronie, chociaż na żywo może być lepiej. Kolega willy wrzuci zdjęcia to się zobaczy. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 rowniez mnie to od nich odrzuca xD ale z drugiej strony przeciez one sluza tylko do grania imo z gamingowych sluchawek najlepszy design maja siberia 840 i seria Arctis Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 21 stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 stycznia 2017 Trochę zakupów z ostatnich kilku dni: Skate It do TANIOMODNIE - miało być z manualem i po angielsku, jest bez i po francusku, ale wylicytowane za 10zł więc nie ma co marudzić. Nigdy w tę odsłonę nie grałem, w trzy 'duże' włożyłem sporo godzin, więc sobie popykam skoro nowego skejta nie robią. Time Leap na X360 - kolejna VNka do zbiorów, w moim zbierającym się fullsecie brakowało tego tytułu, więc jak wszystko z czasem znalazło się na półeczce. Zettai Zetsumei Toshi 3 - ZAJE.BISTA seria, szkoda że czwórkę skasowali. W EU jedynka i dwójka wyszła na PS2 pod tytułami Disaster Report i Raw Danger (szukam wydań EU, bo japończyki oczywiście są w kolekcji). Trójki niestety nie lokalizowano. Megaman Maveric Hunter - ponoć spoko, więc można sobie odpalić kiedyś. Prinny - Też się nasłuchałem sporo dobrego, choć nigdy nie było okazji ograć - nie wiem czy to było dystrybuowane w polsce. Na celowniku mam jeszcze drugą część, a tą z miłą chęcią pyknę, bo wiele osób pisało w sieci że b.trudne. Burnout Dominator i SSX On Tour - kolejne gry od TANIOMODNIE - po angielsku, ale okładka i manuale francuskie. Do tego UMD w zapasowych obudowach z aliexpress... No ale gry działają, więc to najważniejsze. Może trafię kiedyś do zbiorów lepszy stan. Atsumare Wario na Gacławskiego - niestety japończyk poleciał w wałka i płytka ma sporo rys, czuję się jak bym ją na allegro kupił. Wtopa. A dziś wybrałem się do Rzeszy na KEBABA więc pomyślałem, że zajrzę do gamestopów i saturna: W du.pie mam, że okładki mają logo USK i są po niemiecku - każda gra śmiga w angielskiej wersji językowej, były dostępne 'tu i teraz', a u nas to albo trzeba zamawiać z allegro, albo z play asia i czekać miesiąc na dostawę. Tokyo Mirage Sessions kosztowalo mnie śmieszne 25 EUR - może to i nie limitka, ale o takiej cenie za podstawkę mógłbym w Poslce pomarzyć. Do tego ostatni brakujący Atelier na PS3. No... Prawie - jeszcze Atelier Rorona Plus. Nadrobi się. 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. xmortex 400 Opublikowano 22 stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 stycznia 2017 (edytowane) FFVII jak i SO2 kupione po raz chyba 3 w życiu - tym razem już raczej nie będę się pozbywał ;) Edytowane 22 stycznia 2017 przez xmortex 11 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Disaster Report w PALu to SOS Final Escape. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Wow Fajnal nie w platynie, ile dałeś i czemu na ebayu? :) Cytuj
xmortex 400 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Wow Fajnal nie w platynie, ile dałeś i czemu na ebayu? :) Allegro - 76zł ;) Jedyny mankament to wgneicenie lekkie n froncie pudełka i lekki pajączek na CD1 poza tym super stan :) Cytuj
okens 541 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Dzisiaj pudelka nabyte juz jakis czas temu w dodatku nic specjalnie nowego. Ot dopelnienie kolekcji, ale na pewno bedzie przednio ogrywane+ cos dla graczy lasuchow ^ ^ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi