Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

ale czy można zagrać bez znajomości poprzednich części ?

http://i.imgur.com/ezOscMj.gif

Trolle smierdzace :[

no no, gif 25mb, pięknie pięknie panie moderator. za ilu megabajtowego gifa poleciał figaro?

może pora znieść ten bzdurny limit 10mb gifów na post? skoro już nawet moderacja wkleja gify 25mb, to może pora rozważyć, czy jest sens trzymać ten sztuczny zakaz

Edytowane przez ragus

Podziękowania dla ireniqs za info o tym tytule. Żyłbym dalej w kompletnej nieświadomości, gdyby o nim nie wspomniał, a tak mam świetną pozycję do relaksu. 60 utworków

:lapka:

Ja mam gorszą wersję bo w tej żółtej oprawce (the best of vita), ale DAROWANEMU koniowi nie zagląda się w zęby, więc jestem mega zadowolony. Gierka raz na jakiś czas sprawdza się idealnie.

Edytowane przez ireniqs

ale czy można zagrać bez znajomości poprzednich części ?

http://i.imgur.com/ezOscMj.gif

Trolle smierdzace :[

no no, gif 25mb, pięknie pięknie panie moderator. za ilu megabajtowego gifa poleciał figaro?

może pora znieść ten bzdurny limit 10mb gifów na post? skoro już nawet moderacja wkleja gify 25mb, to może pora rozważyć, czy jest sens trzymać ten sztuczny zakaz

Ja dostałem warna za gif 11 czy tam 12 mb kiedy w cw latają gify średnio po 30mb i nic się nie dzieje. No nie musze chyba mówić od kogo ;/

Niedługo po otwarciu MM dostałem informację, że mogę odbierać Resident Evila... i oto nowa część dołączyła do reszty :) Muszę przyznać, że pierwszy raz spotkałem się z przypadkiem, gdzie dostałem grę w pudełku i do tego osobno steelbooka :) Jak kiedyś kupię wersję na PS4 VR, to będzie jak znalazł :) Niestety jest to też pierwsza gra, gdzie nie ma ŻADNEJ instrukcji, nawet jednej kartki papieru :( Ehhh....

A gra prezentuje się tak: 1, 2, 3, 4.

• Plusik 3