Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Yakuza rządzi w zakupach growych a Czezky niedawno pisał o 2 kopiach krążących po forum a później o 10 sztukach na całą Polskę :yao:

no gra jestem hitem sprzedazowym w polsce, mylilem sie.

Nie.

No to forum to jest podobno ostatni bastion hardkorowych graczy, wiec gdzie ma sie sprzedac jak nie tutaj?

Niemniej ciekawe jak zareaguje pchli targ w najblizszych dniach :pawel:

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

I mały bonus. Mój mały pomniczek dla jednej z najpiękniejszych gier jakie kiedykolwiek powstały:

2efonra.jpg

2irss9z.jpg

To ta sztuka co ostatnio na allegro sie pojawila? Nie wiem jak sie skonczyla licytacje ale chyba pod 200zl to podchodzilo.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Będę musiał kiedyś poszukać PSP w dobrym stanie i wciągnąć te Persony.

Opublikowano

SRi5I3m.jpg

o. nazbierało się troche

Do Sacred3 zabieralem sie jakis czas temu z racji kanapowego coopa i odskoczni od ruskow z D3, no ale klimat jednak nie tak fajny jak w Diablo no i te sztampowe postacie.

Painkiller to perelka, ale... na kompie gralo sie lepiej. Kiedys ta gra mi robila i jestem jej fanem, jednak bardzo sie zestarzala. Level w sierocincu nadal robi, dubbing pl wola o pomste do nieba, no i niezla muza na plus.

Opublikowano

Happi pożyczka była grana i wjechało troche rzeczy :sir:

A tak na poważnie to w koncu dotarły rzeczy kupione w VGP na światecznych promocjach, do tego kilka gierek okazyjnie kupionych na ebayu w ciągu miesiaca-dwóch ale troche im zajęło dotarcie do mnie.

DS, 3DS i Vitam reszte gierek w kolekcji.

zw2piE8.jpg

lsp7Rmq.jpg

xHcyVIj.jpg

Ujxn69N.jpg

• Plusik 7