Opublikowano 3 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Troche vitki wpadło. Chinska gierka bez cenzury, dodatkowo dwie gierki z Limited Run Games kupione w ciemno jako "niespodzianka w pudełku". Patrzac ze wyszlo ponad 30 gier z tej serii a ja teoretycznie mam tylko Soldnera co mógłby sie zduplikować zainwestowałem bo przeciez jakie jest prawdopodobienstwo ze trafie własnie tę grę Niestety w ten sposób wyladowałem z druga wariacja tej gry i po ogledzinach musze powiedziec ze wersja z play-asia prezentuje sie lepiej imho. No i oczywiscie Shovel Knight
Opublikowano 3 lutego 20178 l Też muszę kupić tego Szołela bo podobno jak się wciągnie do kwietnia, to będzie się miało wszystkie dalsze DLC za free. Mam nadzieję, że to nie dotyczy tylko cyfrowych wersji. Wpadnie na 3DS'a.
Opublikowano 3 lutego 20178 l Też muszę kupić tego Szołela bo podobno jak się wciągnie do kwietnia, to będzie się miało wszystkie dalsze DLC za free. Mam nadzieję, że to nie dotyczy tylko cyfrowych wersji. Wpadnie na 3DS'a. dotyczy wszystkich wersji gry kupionych przed marcem/kwietniem (nie pamietam kiedy dokladnie rozbijaja shovela na kilka gier + jeden drozszy bundle). pudelkowe mozesz kupic kiedy chcesz, bo to obojetne, kazde pudelko jest objete standardowymi zasadami ;)
Opublikowano 3 lutego 20178 l Sorry za posta pod postem. Miałem kończyć tydzień z przytupem, kończę zaledwie małym tapnieciem. Niemniej, styczniowe zakupy vitowe uważam za niezwykle owocne, a co się będzie działo w lutym to oloboga Edytowane 3 lutego 20178 l przez Rayos
Opublikowano 3 lutego 20178 l Troche vitki wpadło. Chinska gierka bez cenzury, dodatkowo dwie gierki z Limited Run Games kupione w ciemno jako "niespodzianka w pudełku". Patrzac ze wyszlo ponad 30 gier z tej serii a ja teoretycznie mam tylko Soldnera co mógłby sie zduplikować zainwestowałem bo przeciez jakie jest prawdopodobienstwo ze trafie własnie tę grę Niestety w ten sposób wyladowałem z druga wariacja tej gry i po ogledzinach musze powiedziec ze wersja z play-asia prezentuje sie lepiej imho. No i oczywiscie Shovel Knight Jak czlowiek przeglada ta strone zakupów to az go zazdrość żzera ze jest taki biedny i nie moze sobie pozwolic na tyle dobroci co wyzsza klasa na forumku :yao: :yao: :pawel: :pawel:
Opublikowano 3 lutego 20178 l No jak się kupuje chińskie gierki kilogramami to jest się biednym xD Ale Velius ładny troll
Opublikowano 3 lutego 20178 l Bo stary troszeczkę uszkodziłem :P Edytowane 3 lutego 20178 l przez creatinfreak
Opublikowano 3 lutego 20178 l Tak nowa, wszystkie w białych pudełkach to nowe wersje. Edytowane 3 lutego 20178 l przez Soul
Opublikowano 3 lutego 20178 l Od pierwszej części nie mogłem się oderwać, mam nadzieję, że ta mną pozamiata równie mocno.
Opublikowano 4 lutego 20178 l @Ciwa22: za 110 zl @Mejm: tak, ta sama. Skonczylo sie na 192, ale w pakiecie, juz poza Allegro" wpadlo Shemnue 2 na Xboxa za 75 zl.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Nawet Mendrek kupil Mesjasza. Plusik hipsterze konsolowy juz polecial :*
Opublikowano 5 lutego 20178 l Też bym dał plusiora, ale Tapatalk tego nie umożliwia. Może później, jak wrócę z rodzinnego wypadu.
Opublikowano 5 lutego 20178 l Umozliwia, kciuk w gore w prawym dolnym rogu posta. Minusa nie da sie dac.