Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dziękuję. Wiem, te znaczki są paskudne, ale nie mam trochę cierpliwości na szukanie gierek bez nich i jestem w stanie jakoś je przeżyć. Jak przelewy na koncie zaczną się pojawiać w obcych walutach, to wtedy zacznę może tak wybrzydzać ;).

Wtedy to listonosz będzie dzwonił na komórkę z pytaniem "Te przesyłeczki zagraniczne to jak zwykle w recepcji zostawić?"

Shieeet, listonosz ktory do mnie dzwoni przed dostarczeniem przesylki? Gdzie takie luksusy?

U mnie na osiedlu tak robi i w sumie to dla jego i mojej wygody. On nie idzie na darmo i nie traci czasu na wypisanie awizo, a ja odbieram gierki kiedy mi się podoba choćby w środku nocy. Win-Win

Opublikowano

W zestawie jest baza do której podłączasz konsolę, czy co tam chcesz, przez HDMI (3 porty są, więc może jak switch działać), a dopiero bazę do tv czy amplitunera. No i ta baza przekazuje i 4K i HDR.

• Plusik 1
Opublikowano

Na VITĘ wyszło to samo, wersja 'nieusprawniona' została wypuszczona tylko na PS3. Kupiłem niedawno nówkę, ale jak zobaczyłem, że na czwórkę jest lepsza wersja, to musiałem kupić. TYLKO BŁĘKIT.

Opublikowano (edytowane)

W większych ilościach jeszcze może się opylać, jak gierki z promocji. Tyle że celnicy już na samą myśl o takim zamówieniu zacierają rączki. :reggie:

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano (edytowane)

W większych ilościach jeszcze może się opylać, jak gierki z promocji. Tyle że celnicy już na samą myśl o takim zamówieniu zacierają rączki. :reggie:

nigdy wiecej zakupow na PA w okolicach 50 dolcow lub powyzej, pierwszy i ostatni raz, celnicy cholerni :[ 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

Czy tylko ja nie pamiętam kiedy ostatnio w zakupach był kolor zielony?

Sam piękny błękit. :banderola:

Edytowane przez ireniqs