Moldar 2 249 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 Do horizon miałem już nic nie brać, no ale w końcu się doczekałem 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 16 lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 lutego 2017 Dzisiaj trzy piękne japońskie gierki. NIOH najważniejsze, że ma POLSKIE NAPISY. Bez tego bym nie brał. Miałm kupić później, ale jedna sztuka pojawiła się w Saturnie obok mnie, no to co Pan zrobisz. BTW niech wreszcie wróci słońce, te fotki w sztucznym świetle nie są najlepsze :/. 19 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 Zapomniałem z tego wszystkiego wrzucić: No to cześć Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 Dzisiaj trzy piękne japońskie gierki. NIOH najważniejsze, że ma POLSKIE NAPISY. Bez tego bym nie brał. Miałm kupić później, ale jedna sztuka pojawiła się w Saturnie obok mnie, no to co Pan zrobisz. BTW niech wreszcie wróci słońce, te fotki w sztucznym świetle nie są najlepsze :/. To zaczyna się robić jakąś parodią. Nie wiem czy oni są takimi ignorantami czy dystrybutor nie chce im dać więcej sztuk na sklep. Skoro na półkach leży z 30 sztuk For Honor, a Japońszczyzny po kilka sztuk na sklep, to tak to się kończy. Jak kupowałem Yakuzę 0 to musiałem jechać do MM 20 km od domu, bo w centrum nie mieli ani jednej sztuki, czy to w MM czy Saturnie. Empików nie wspominam nawet. W saturnie gość mi powiedział, że miał 4 sztuki na sklep i poszły, a teraz czeka na dostawę. Dzisiaj byłem w MM, bo chciałem kupić tego steelboka do Horizona, którym wszyscy się tutaj chwalą i...oczywiście nie ma. Tzn. był 1 z tak pięknymi rysami, że dałem sobie spokój. Nioha, Yakuzy0 i Resa7 na PS4 oczywiście brak. No nic to. Pre-ordery zaczynają wracać do mych łask. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 W saturnie w Arkadii lezy 5 sztuk Nioha Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 (edytowane) w krakowskim MM w M1 widzialem JEDNA sztuke, dobrze, ze zamowilem sobie godzinke wczesniej bo by jeszcze jakis spocony nerd fan japonszczyzny by mi zwinal sprzed nosa mialem nie brac "na premiere" tylko za miesiac, dwa, no ale jako ze poczta dala ciala po calosci nie przywozac ani ratcheta, ani bloodborna... czuje sie usprawiedliwiony Edytowane 16 lutego 2017 przez Rayos 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubson 3 189 Opublikowano 16 lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 lutego 2017 Nie mogłem się zdecydować miedzy Siberia 800 czy TB elite 800x, padło na SS mam nadzieje ze beda służyć mi dobrze 16 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 Dzisiaj trzy piękne japońskie gierki. Prosze mi tego Nier'a ograć Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 Nie mogłem się zdecydować miedzy Siberia 800 czy TB elite 800x, padło na SS mam nadzieje ze beda służyć mi dobrze Za(pipi)iste słuchawki, będziesz zadowolony ;] Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 17 lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 lutego 2017 Miało być grubiej i bardziej multiplatformowo, ale nie wyrobiłem wczoraj z drugą połową zakupów. Tak czy inaczej jest nieźle i kolejne sztosy na Vitę uzupełniły kolekcję. 14 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 ya yebię, ale pedo z tych gierek bije ;// 3 2 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Odwalil veliusa xd Domyslam sie skad te gierki Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Miało być grubiej i bardziej multiplatformowo, ale nie wyrobiłem wczoraj z drugą połową zakupów. Tak czy inaczej jest nieźle i kolejne sztosy na Vitę uzupełniły kolekcję. Yomawari słyszałem, że super szpil. Grand kingdom ponoć równie dobry. ya yebię, ale pedo z tych gierek bije ;//No tak. Nie ma to jak kolejna część Mario albo gier EA/Ubisoft. :D Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 (edytowane) Nie mówię, że to słabe gierki. Nie rozumiem japońskiej fascynacji wyraźnie nieletnimi dziewczynkami. P.S. Sprawdzałem recki. Same najmocniejsze 6/10 w historii, ale wiadomo i l o ś ć nie j a k o ś ć. Edytowane 17 lutego 2017 przez Paolo de Vesir 4 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Nie mówię, że to słabe gierki. Nie rozumiem japońskiej fascynacji wyraźnie nieletnimi dziewczynkami. P.S. Sprawdzałem recki. Same najmocniejsze 6/10 w historii, ale wiadomo i l o ś ć nie j a k o ś ć. E tam. Niektórych fascynują goście biegający w różnokolorowych rajtuzach, pelerynach i maskach, inni lubią japońskie studentki, a jeszcze inni gry na Atari 2600. Dla każdego, coś miłego. Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 @MarcinYomawari ma jeszcze taki plus że jest w pakiecie z Hotaru no Nikki, więc ogram bez otwierania kolekcjonerki z samym Hotaru wydanym fizycznie tylko w US. Cytuj
Di 839 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 (edytowane) Przerwa od sztosów w postaci raka oraz najlepszych czipsów, jakie stworzył człowiek. Edytowane 17 lutego 2017 przez Di 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Odwalil veliusa xd Domyslam sie skad te gierki Powiedz więcej, jestem zainteresowany. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 panowie ile wam szedł ten pudełkowy shovel? Zamówiłem na początku lutego i nie wiem czy się niepokoić a paczka bez trackingu (sorry, że tu pytam ale tu chyba najszybciej ktoś odpowie) Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Nie wiem czy dobrze pamiętam ale jak zamawialem to zapłaciłem za niego jakies 115 po tamtejszym kursie dolara. Paczka sie nie przejmuj. Szła meeeeeeega długo ale dotarła bez problemu. 1 Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 (edytowane) panowie ile wam szedł ten pudełkowy shovel? Zamówiłem na początku lutego i nie wiem czy się niepokoić a paczka bez trackingu (sorry, że tu pytam ale tu chyba najszybciej ktoś odpowie) U mnie szedł równo tydzień; zamówienie wysłali 2 lutego, a paczkę odebrałem 9. Jakiś tam tracking (do momentu przekazania Poczcie Polskiej) jest; sprawdzałeś czy paczka jest już w Polsce? @Janusz Gamingu większość zakupów to z europejskiego sklepu NIS? Edytowane 17 lutego 2017 przez Dajzner Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Zapowiadam się weekend grozy ;) 6 Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 @Dajzner Tym razem z nieco innego źródła. Poprzednio brałem pakiet bezpośrednio od nich. W sumie jeszcze jedno male zamówienie i bede miał ich cała liste wydawniczą na Vitę. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 lutego 2017 No inpost mnie zaskakuje, wczoraj zamówiona paczka z wawy i dzisiaj jest, a mieszkam na dolnym slasku. Tony 3 i Soulcalibur 2 od jednego gościa. W końcu sprawdzę, jak różnił sie Tony, kiedy ja zagrywałem sie na PSXie. A bijatykę dorzuciłem, bo kiedys całymi dniami grałem na emu Chankast, a tu sequel? Pewnie 10/10. Nie miałem ps2 i trochę muszę nadrobić, a gierki tanie jak barszcz. Z wysyłką 48 zetta. Gierki na PS3 przyszły nowki w folii, z czego BL, gościu sam zgrzewal chyba, bo nie było tasiemki z logiem PS3. RDR w wersji Goty udało mi sie dorwać "nie z serii essential". I to nie z Allegro a jakiegoś sklepu internetowego "mamy dwie wersje, przy zamówieniu proszę napisać którą pan chce". Ok i taniej za nówkę niż używki na Allegro. A untildawn kupiłem, żeby mi sie ps4 nie kurzyło, chociaż tam wkrecilem sie w ogrywanie remasterow i remejków. Zakupy z tego tygodnia. Muszę trochę zbastować, bo wkręciłem się w zbieractwo:/ 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi