Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 16.02.2017 o 18:24, raven_raven napisał(a):

Dzisiaj trzy piękne japońskie gierki.

NIOH najważniejsze, że ma POLSKIE NAPISY. Bez tego bym nie brał.

Miałm kupić później, ale jedna sztuka pojawiła się w Saturnie obok mnie, no to co Pan zrobisz.

BTW niech wreszcie wróci słońce, te fotki w sztucznym świetle nie są najlepsze :/.

To zaczyna się robić jakąś parodią.

Nie wiem czy oni są takimi ignorantami czy dystrybutor nie chce im dać więcej sztuk na sklep. Skoro na półkach leży z 30 sztuk For Honor, a Japońszczyzny po kilka sztuk na sklep, to tak to się kończy.

Jak kupowałem Yakuzę 0 to musiałem jechać do MM 20 km od domu, bo w centrum nie mieli ani jednej sztuki, czy to w MM czy Saturnie. Empików nie wspominam nawet. W saturnie gość mi powiedział, że miał 4 sztuki na sklep i poszły, a teraz czeka na dostawę. Dzisiaj byłem w MM, bo chciałem kupić tego steelboka do Horizona, którym wszyscy się tutaj chwalą i...oczywiście nie ma. Tzn. był 1 z tak pięknymi rysami, że dałem sobie spokój. Nioha, Yakuzy0 i Resa7 na PS4 oczywiście brak. 

No nic to. Pre-ordery zaczynają wracać do mych łask. 

Opublikowano (edytowane)

w krakowskim MM w M1 widzialem JEDNA sztuke, dobrze, ze zamowilem sobie godzinke wczesniej bo by jeszcze jakis spocony nerd fan japonszczyzny by mi zwinal sprzed nosa :banderas: mialem nie brac "na premiere" tylko za miesiac, dwa, no ale jako ze poczta dala ciala po calosci nie przywozac ani ratcheta, ani bloodborna... czuje sie usprawiedliwiony :dunno:

0460d463d81e4488e26817ed59a421b1.jpg

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 5
Opublikowano
  W dniu 16.02.2017 o 23:26, kubson napisał(a):

Nie mogłem się zdecydować miedzy Siberia 800 czy TB elite 800x, padło na SS mam nadzieje ze beda służyć mi dobrze

Za(pipi)iste słuchawki, będziesz zadowolony ;]

Opublikowano
  W dniu 17.02.2017 o 08:52, Janusz Gamingu napisał(a):

Miało być grubiej i bardziej multiplatformowo, ale nie wyrobiłem wczoraj z drugą połową zakupów. Tak czy inaczej jest nieźle i kolejne sztosy na Vitę uzupełniły kolekcję.

3lewcfW.jpg

SmTE0ne.jpg

j1h4lq6.jpg

Yomawari słyszałem, że super szpil.

Grand kingdom ponoć równie dobry.

W dniu 17.02.2017 o 08:55, Paolo de Vesir napisał(a):

ya yebię, ale pedo z tych gierek bije ;//

No tak. Nie ma to jak kolejna część Mario albo gier EA/Ubisoft. :D
Opublikowano (edytowane)

Nie mówię, że to słabe gierki. Nie rozumiem japońskiej fascynacji wyraźnie nieletnimi dziewczynkami. 

P.S. Sprawdzałem recki. Same najmocniejsze 6/10 w historii, ale wiadomo i l o ś ć nie j a k o ś ć.

Edytowane przez Paolo de Vesir
  • Plusik 4
Opublikowano
  W dniu 17.02.2017 o 09:17, Paolo de Vesir napisał(a):

Nie mówię, że to słabe gierki. Nie rozumiem japońskiej fascynacji wyraźnie nieletnimi dziewczynkami. 

P.S. Sprawdzałem recki. Same najmocniejsze 6/10 w historii, ale wiadomo i l o ś ć nie j a k o ś ć.

E tam. Niektórych fascynują goście biegający w różnokolorowych rajtuzach, pelerynach i maskach, inni lubią japońskie studentki, a jeszcze inni gry na Atari 2600. Dla każdego, coś miłego.

Opublikowano (edytowane)

Przerwa od sztosów w postaci raka oraz najlepszych czipsów, jakie stworzył człowiek.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Di
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 17.02.2017 o 11:52, froncz piotrewski napisał(a):

panowie ile wam szedł ten pudełkowy shovel? Zamówiłem na początku lutego i nie wiem czy się niepokoić a paczka bez trackingu

(sorry, że tu pytam ale tu chyba najszybciej ktoś odpowie)

U mnie szedł równo tydzień; zamówienie wysłali 2 lutego, a paczkę odebrałem 9. Jakiś tam tracking (do momentu przekazania Poczcie Polskiej) jest; sprawdzałeś czy paczka jest już w Polsce?

@Janusz Gamingu większość zakupów to z europejskiego sklepu NIS?

Edytowane przez Dajzner