Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Mój "zaginiony w akcji" chińczyk właśnie się "odnalazł" ;)

a3e0c1.jpg

• Plusik 5
Opublikowano

Sprawdzając listę giereczek na tym 3DSie którego kupiłem od Starha pomyślałem, że skoro są tam NESowe Zeldy, a na WiiU mam/będę miał wszystkie stacjonarne od WW w górę stwierdziłem, że zrobię sobie kolekcję wszystkich stacjonarnych Zeld ^_^ I tak też uczyniłem

cfNbkaZ.jpg

A jak dojdzie mi konsolka to kupię Link to the Past. I kiedyś je wszystkie przejdę. Po kolei :olo:

Ta gra od jakiegoś czasu za mną chodzi.

oJdOCMZ.jpg

Naszła mnie też ochota na Starcrafta 2. W sumie tylko WoL skończyłem. Ale nie będę grał jak zwierzę na jakimś gównianym pececie, więc wybrałem jedyne rozsądne rozwiazanie problemu

HvzWRLw.jpg

lJoGzu2.jpg

• Plusik 4
Gość ragus
Opublikowano

no to teraz będziesz grał jak zwierzyna na laptopie, który do gier się nie nadaje

trzymaj go mocno podczas gry, bo wiatraki tak będą się kręcić, że ci odfrunie :)

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

no powodzenia z cywilizacją xD ja wytrzymałem 15 minut na low, w trybie uproszczonym jak z w i e r z y n a, a i tak się gotował

sprzęcik oczywiście jest bardzo fajny, ale mam nadzieję, że nie kupiłeś go stricte do tych gierek, a tylko tak o się chciałeś pochwalić laptoptem za milion złotych

Edytowane przez ragus
Gość ragus
Opublikowano

Na moim 2015, z Intelem 6100 z 1,5gb ramu granie w Civkę jest masochizmem i szczerzę wątpie, że tutaj będzie jakoś strasznie lepiej, no ale spróbować możesz.

Zresztą komfort grania jest tragiczny ze względu na temperatury i hałas wiatraków.

Opublikowano

Macbook nie jest do gier, bo to podstawowa wersja zapewne :) 9k xD 

Żeby wyglądało na tej retinie będziesz musiał podkręcić rozdziałkę, wtedy zacznie ostro kręcić i może się nagrzewać.

Testuj :) Miłego uzytkowania. 

Opublikowano (edytowane)

No spróbuję. Jest jakaś wersja demo? Bo wydawanie 60 ojro żeby sprawdzić średnie jest

Lucek, to jest ta topowa wersja za prawie 14 koła. 2,7 procesor itd.

Edytowane przez Godot