Velius 5 709 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Nie musi, stawianie gier na Vite do góry nogami chroni przed promieniowaniem. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Ogram sobie raczka po Horizonie 2 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Możesz zagrać w DLC 30 dni wcześniej niż inni. 1 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Jedynka mocno mi podeszła wiec czas sprawdzić kontynuacje. Kupiłbym horizona niestety brak kasy na premierowki. Dodatkowo trafiłem na śmieszka sprzedawcę, kasę dałem grę wziąłem i dopiero w drodze powrotnej sprawdziłem czy w ogóle płyta w środku a tam co? Verbatimka^^ juz sie zawróciłem zeby kolesiowi z buta na chatę wejść ale szybko zorientowałem sie ze pod nią była juz właściwa gra ;p zadzwoniłem do typa zeby zapytać co to za żarciki to miał bekę i powoedzial ze tak na przyszłość żebym sie nauczył sprawdzać zawartość pudełka na przyszłość, ale ogolnie pozytywny kolega ;) 3 Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Jeszcze kilka godzin i zakupy zasypie deszcz zeld i switchy. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 709 Opublikowano 2 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 marca 2017 Z serii okazje zakupowe, prawie nowa PS Vita z pudłem, etui i okablowaniem za 120zł, koles nie mial co zrobic z gierka wiec mi ja jeszcze oddal za 30zł 21 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 @Velius Zazdro mocne. Za tyle to i ja bym brał. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 za taki piniondz trzeci raz bym wziął Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 LoL no bardzo tanio może Janusz myślał że to PSP? Jeszcze powiedz że z softem 3.60 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 I jeszcze powiedz, że na to gry są. 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 (edytowane) LoL no bardzo tanio może Janusz myślał że to PSP? Jeszcze powiedz że z softem 3.60Niestety soft 3.63 i nie Janusz tylko predzej Pierre bo to Francuz byl XD W skrocie szukalem sobie PSP lub Vity, znalazlem ogloszenie be zdjec z tekstem sprzedam jak nowa sony portable i cenka spoko to co mi szkodzi zapytac. Dostalem odpowiedz polsko angielsko lamanym tekstem ze sony portable (xd) jak nowe sprzedam. Na pytanie o pudlo dostalem oui oui. Jakies tam podstawy francuza znam + google translate i w meczarniach umowilem sie w centrum handlowym. Koles jak do mnie dzwonil i gadal to myslalem ze z byka spadne, cos pierdzielil w nieznanym jezyku a ja ze waiting attente le saturn xddd Udalo sie spotkac u okazalo sie ze to jego sony portable to nie piekna sztuka psp z pudlem tylko vita Cos odwalal jak mu dawalem 120 i machal glowa wyjmujac z kieszeni uncharted i pokazywal ze jeszcze 3 dyszki to czemu nie. Cos tam jeszcze probowal gadac to zrzumialem tylko cos o synu i ze musi go ukarac.(chyba?) Aha i czarny prawie byl. No i w sumie od teraz czesciej bede patrzyl na takie oferty Edytowane 2 marca 2017 przez Velius 4 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Zaje.bał synowi konsolę by go ukarać i jeszcze na tym zarobił. Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Velius ma farta do takich ofert; wcześniej Pokemony Silver na DS, teraz Vita :/ Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 3 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2017 Kurier miał problem z samochodem i GOTY dotarły wieczorem. Jaram się strasznie, choć zagram najwcześniej za tydzień (pozdro Rayos). Jedna sztuka do kolekcji, druga dla forumowicza. Generalnie chciałem napisać że dla takich chwil warto żyć, być graczem i siedzieć na forumku. Warto mieć pasję, dzielić się nią i celebrować chwile jak ta. Dziękuję mamie, tacie i firmie Nintendo za dostarczanie nam gier które już w dniu premiery są legendarne. 98 na Metacritic... to jest po prostu niesamowite. OK, lecę na Orlen bo flaszka się kończy. 27 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 3 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2017 Piątek czas zacząć. 44 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 3 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) Sam mocno się nad tym zastanawiałem więc zrobię Wam ciekawostkę porównawczą. Oba ekrany ustawione na 70% podświetlenia. Z rzeczy, których nie widać na zdjęciach to nasycenie kolorów wypada bardzo podobnie, za to kontrast sami widzicie. Edytowane 3 marca 2017 przez Janusz Gamingu 18 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Jeszcze nie ma nawet 10. na zegarku, a plusików tez już nie ma. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Taktycznie trzeba będzie wrzucić fotkę dopiero w niedzielę 1 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Fantastyczna jest ta okładka Zeldy. Ale wersja Us ma chyba jeszcze lepsza. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 No, jest śliczna. Wersja US jeszcze lepsza, bardziej poważna. Dobrze że nasza kolekcjonerka ma okładkę US, bo w ten sposób mamy dwie super okładki :) Piszcie do Pereza o zwiększenie limitu plusików. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichAelis 5 616 Opublikowano 3 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2017 I ja 50 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hela 1 962 Opublikowano 3 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2017 42 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi