MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Cezare konsola bez gier xD. No, ale plusik jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Half Minute Hero - brzmi jak gierka o gościu co dochodzi w pół minuty Świetna gierka; niedoceniona przez graczy, mimo bardzo dobrych recenzji; w większości grubo ponad 8.Najbardziej rozbudowany tryb (Hero30) to pastisz 8-bitowych jRPGów połączony z grą logiczną . Moim zdaniem, obok Crush, największy hidden gem na PSP. To mnie zainteresowałeś. Zawsze jak myślę o niedocenionych grach to przypomona mi się świetne (dla mnie) Remember Me Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 7 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dołączam do gry :) 25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Half minute hero? Sztosik ogromny, bawiłem się świetnie, gra genialna, bekowa i wciągająca. Jest port na xbl, ale imo dużo gorszy że względu na inny styl graficzny i chyba jest okrojony... Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Mam nadzieję, że pozwoli mi to zapomnieć na jakiś czas o Switchu i Zeldzie które już po nocach zaczynają mi się śnić ;) Przy okazji Chińczyk z Ali mi nową bluzę dzisiaj przysłał, za(pipi)ista jest :D 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 nitedo + myszka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Wczoraj Słicz, dzisiaj duchy... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 No proszę, muszę pochwalić Ubisoft. Ta okładka jest świetna, pięknie nawiązuje do przeszłości, gdzie było nasrane postaci, pojazdów i do tego wybuchy :) No i jeszcze te znaczki językowe małe i przy Pegi. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość DonSterydo Opublikowano 7 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Gdyby był trochę bielszy, to byłby ładniejszy IMHO. Edytowane 7 Marca 2017 przez DonSterydo 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Bardzo ładny steelbook, musze sobie sprawic taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Bardzo ładny steelbook, musze sobie sprawic taki sam. Na stronie MM wersja ze steelbookiem 149 zł. Wyrwałem za 137 zł z dostawą do lokalnego MM dzięki kasie z konta premium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. _Shaman_ 867 Opublikowano 7 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 W końcu mam. :) mam nadzieję że było warto jechać przez całe miasto do oddziału inpostu. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Rak i Goty gierka. Interpretacja dowolna. Edytowane 7 Marca 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Jezu, jaka wyrukwista okładka Ghost Recona, nie mam kloca ale chyba kupię dla samego covera i oczywiście dla jak zawsze za(pipi)iaszczego zielonego pudełka na gierki Phila. Zelda i R-Type na ps2 z poprzednich stron też mają wypasione covery - aż cieplutko na serduszku jak się plusiki wlepia. Edytowane 7 Marca 2017 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Rozkosz Zeldą trwa, ale kiedyś się skończy, więc trzeba się zbroić na przyszłość. Czy Amazon (JP) nie ma na stanie mniejszych kartonów? ;) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Gra ma angielskie napisy, także gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 8 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Wjechalo troche gierek na PS4, słuchaweczki zeby komfortowo w nocy grać no i danie dnia, Nier Automata, alez ten STEALBOOK jest piekny 32 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Na urodziny, ode mnie dla mnie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sqtr78 1 038 Opublikowano 8 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Było w cenie nowej gry to wziąłem, na półce wygląda zacnie :) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Serio Velius? Atak na tajtana :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ale ten STEALbook niera jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Mój boże ile dobra, trzeba szybciutko Wii U z szafy wyjąć Dla takich chwil jak wyciąganie Zelduni trzęsąsymi się z podniecenia rękoma warto być graczem 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 821 Opublikowano 8 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 A jutro kolejne 3 petardy 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 007 Opublikowano 8 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Zakupów 'na biedaku' ciąg dalszy - na ten miesiąc starczy. Action JRPG od PLEJA (dziękuję piękny kawalerze) - mam nówkę w folii na VITĘ, ale pojawiła się opcja, to kupiłem na PS4, ogra się na dużym ekranie. Kolekcja wyśmienitych klasyków firmy SEGA w wersji zremasterowanej (budżetowe 3D)? Za 28zł z wysyłką można wziąć, chociaż pudełko musiałem dać nowe, bo to co wysłał typ, było połamane i brudne... Trochę paści do FULLSETU PS3. Dragon Bul 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Pingu, jak tam Vita? Widzę, że coś już ustawiasz. WiiU też mógłbyś pokazać. EDIT. Wspomniałeś o full secie na PS3 - jak patrzę na półki to gierki na PS3 są najgorzej wyglądającym elementem kolekcji. Stare logo, nowe logo, mnogość kolorów na grzbietach. Nie przepadam za tą częścią zbiorów przynajmniej wizualnie. Edytowane 8 Marca 2017 przez Janusz Gamingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi