Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

nie bedzie nic warta za pare lat bo bedzie RIOT DISC

wiec teraz grac poki sie da

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Super, teraz zeby przebic darka trzeba bedzie ogarnac nie tylko suiodena 1 i 2 w folii, ale jeszcze z podpisami warszawskiej filharmonii w skladzie z lat '90 :/

Opublikowano

Dopóki jest pudełko, instrukcja, cover a do tego zafoiowane to raczej malo kogo obchodzi disc rot, tak przynajmniej mysle.

Darek powiedz mi, gdzie to dorwales za tak niska cene? Zafoiowany PAL Suikoden II za 1100zł to tak naprawde malutko, uzywki po 800 lataja.

Opublikowano

Czego to ludzie dla plusikow nie zrobia

Opublikowano
  W dniu 10.03.2017 o 12:14, Dave Czezky napisał(a):

Oho, teraz bogole beda sie po jajkach lizali. Idz sie przejedz swoim pomaranczowym sportowym kombi.

Jeszcze nie kupiłem i na pewno nie będzie pomarańczowy. Oddychaj bo zawału dostaniesz.

Opublikowano

wiecej cie nie zaprosze :(

Opublikowano
  W dniu 10.03.2017 o 12:19, Velius napisał(a):

Dopóki jest pudełko, instrukcja, cover a do tego zafoiowane to raczej malo kogo obchodzi disc rot, tak przynajmniej mysle.

Darek powiedz mi, gdzie to dorwales za tak niska cene? Zafoiowany PAL Suikoden II za 1100zł to tak naprawde malutko, uzywki po 800 lataja.

Znajomy z pracy mi wypatrzył w jednym z londyńskich sklepów z retro gierkami.

Opublikowano
  W dniu 10.03.2017 o 12:22, Dave Czezky napisał(a):

wiecej cie nie zaprosze :(

Oj tam oj tam

Opublikowano
  W dniu 10.03.2017 o 12:23, Janusz Gamingu napisał(a):

W dniu 10.03.2017 o 12:19, Velius napisał(a):

Znajomy z pracy mi wypatrzył w jednym z londyńskich sklepów z retro gierkami.

LEŻAŁO SOBIE W SKLEPIE ZA 1100zł w kraju gdzie 200 funtów to DNIÓWKA? :obama:

Opublikowano

Darek wrzuć zdjęcie tej nowej komody z ikei WIESZ TĘ CO LUBIE

Opublikowano
  W dniu 10.03.2017 o 12:32, Orzeł Gamingu napisał(a):

Darek wrzuć zdjęcie tej nowej komody z ikei WIESZ TĘ CO LUBIE

Obawiam się, że po tym mógłbym się stać ofiarą zamachu. Może kiedyś jak bardziej do tego dojrzeję.

Velius - tak

Opublikowano

okej pośmialiśmy się, wrzucajcie te watch dogsy do tematu śmiało xd

Opublikowano
  W dniu 10.03.2017 o 12:58, blantman napisał(a):

ja już nic tu nie wrzucę ... nawet gdybym switcha kupił to tak trochę głupio

No ja za Switcha teraz minusy daję, więc nie radzę ;)

Opublikowano

Gra chu,jowa ale okładka d o l c e v i t a.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Rozumiem za Suikodena II w folii dać 1100, ale dwie stówy za bombermana...  :reggie:

Opublikowano
  W dniu 10.03.2017 o 13:55, ragus napisał(a):

Gra chu,jowa ale okładka d o l c e v i t a.

Czemu gra słaba?

Opublikowano
  W dniu 10.03.2017 o 13:59, MBeniek napisał(a):

Rozumiem za Suikodena II w folii dać 1100, ale dwie stówy za bombermana...  :reggie:

Są typy co za for honor czy watchdogs dają dwie i pół bomby. Ja już bym wolał bombermana.

Opublikowano

wszystkie sa takie z nowej dostawy

Opublikowano
  W dniu 10.03.2017 o 12:18, Dave Czezky napisał(a):

Super, teraz zeby przebic darka trzeba bedzie ogarnac nie tylko suiodena 1 i 2 w folii, ale jeszcze z podpisami warszawskiej filharmonii w skladzie z lat '90 :/

Nie łam się Dave, też kiedyś będziemy odpalali cygara od banknotów dwustuzłotowych.