Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Starocie czekają na kąpiel w izopropanolu.

ZTKEXTj.jpg

Niestety gierki na PS2 to wydania francuskie. Większość multilanguage, ale LOTR czy TONIACZ są w pełni po francusku. Sprzedawca mnie wyc.hujał bo w pudełku po Burnoucie nie ma żadnej płyty. Do MGSa z kolei nie ma manuala, a płytki nie mają szałowego stanu - ot, allegro... Wziąłem głównie dla Time Crisisa, Crisis Zone i Age of Empires więc bez tragedii. Fotka tradycyjnie ziemniakiem bo wyje.bane mam w drogie telefony 8).

• Plusik 9
Opublikowano

Jakby mi typ sprzedał puste pudełko bez płyty to bym mu wpadł na chatę z Elżbietą Jaworowicz zrobić dochodzenie, czy się z ch.ujem na głowy nie pozamieniał.

Ten Rocky nawet fajna gierka. Odpal sobie 50 Centa, niezła beka, że ktoś takie coś w ogóle wydał na świat.

Opublikowano

:P

Tony Hawka czasem za 15 zeta nie kupiłeś? :)

Z polską instrukcja?

na toto to jest chyba wersja australijska

Nie, to europejski rating. Australijski jest inny.

Opublikowano (edytowane)

Żeby gardzić ikoną kanapowego multi w postaci legendarnego Bombera to trzeba chyba być nie wiem kim, chyba podludziem.

Luigi za piątkę...nie mam pytań.

Edytowane przez ciwa22
Opublikowano

Czego to ludzie dla plusikow nie zrobia

Ostantio pakiet 40 plusow za jedyne 1500zl (tysinoncpincset) mozna bylo nabyc.

Gość ragus
Opublikowano

Ta stalowaksiążka Niera całkiem spoko, ale tył o wiele lepszy, niż przód. Stalowaksiążka MGR, gdy mówimy o Platinum Games, dalej na tronie

Metal-Gear-Rising-Steelbook.jpg

<3