Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieje, ze polozyles na dywanie by skakac po nich bron boze "grac" w to.

Lepiej wroc na X bo tam mi sie wydaje ze grales w lepsze gry :lapka:

Edytowane przez Zetta
  • Plusik 2
  • Minusik 11
Opublikowano

Kiedy myślisz, ze nie moze być gorzej to oprócz tragicznej okladki infamousa i koleczka polskie napisy tam jest jeszcze żółty kwadrat :sick:

Opublikowano

Kiedy myślisz, ze nie moze być gorzej to oprócz tragicznej okladki infamousa i koleczka polskie napisy tam jest jeszcze żółty kwadrat :sick:

Racja. Gorzej wygląda tylko rozi w koszulce motorhead.

Opublikowano

:D

Nie ma już nic gorszego od żółtego prostokącika / oznaczenia usk.

Gość yaczes
Opublikowano

nabyłem drogą kupna te e s t e t y c z n i e wyglądające gierki z moich ulubionych serii

YkUCNEd.jpg?1

Oczywiście nielegalne do odsprzedaży kopie z bundli, jestem dumny bracie xbocie :lapka:

Czy na tym kwadraciku jest napisane "zawiadom policje jesli kupiles osobno"?

Jesli cos jest nielegalne to ten kwadracik, mozna to normalnie sprzedawac :) Jak kupisz samochód, to felg nie mozesz sprzedac, bo sa z zestawu? XD

Sony tak zrobilo zeby markety nie sprzedawaly konsol i gier osobno, maja tak skonstruowane umowy.

Opublikowano

ostatni raz zamawialem z zavvi, czekalem 5 (pipi)onych tygodni na paczke od informacji o jej wyslaniu. Moj osobisty rekord.

oLW5aTs.jpg

Dragon Ball super tytuł, polecam fanom serii.

• Plusik 8
Gość ragus
Opublikowano

guernica dużo masz gierek na 3dsa? że od cholery na DSa to wiem, ale nie pamiętam czy chwaliłeś się tymi na 3DSa

Opublikowano

To nie tylko na zavvi tak się czeka. Ja czekałem 4 tygodnie na pakę z game.co.uk. Później zamawiałem jeszcze raz i jakieś 10 dni. Czysta loteria. Coś angielska poczta (albo polska) widocznie szwankuje bo inaczej tego wyjaśnić się nie da.