Opublikowano 29 marca 20178 l Taniutko, ja swego czasu musiałem wydać na nią 40 pieniążków :(. Edytowane 29 marca 20178 l przez ping
Opublikowano 29 marca 20178 l Ale wódeczke bys lepszą mógł kupić bo tego syfu to sie nie da pic Nie narzekam,a do 1 2 switch jest jak znalazł :)
Opublikowano 29 marca 20178 l nie ma to jak rzucać do zakupów growych zdjęcie flaszki którą piją patole xDDDDD
Opublikowano 29 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzięki forumkowi jest wyjątkowo szybko. Dzięki Dave i Ornit :)
Opublikowano 29 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Person 5 od sprawdzonej firmy jaką jest Dave i Like a Dragon Arrives!
Opublikowano 29 marca 20178 l ech kiedy będę miał tyle kasy żeby kupować gierki tylko do zdjęć w graczpospolitej :/
Opublikowano 29 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po wielu latach oczekiwania w końcu kontynuacja najlepszego jrpg od czasów ps2, Japonia po powstaniu z kolan zaczyna wspinać się po drabinie: Takie sztosy trzeba wspierać i ogrywać podwójnie Towar oczywiście dostarczył znany i szanowany użytkownik forum - Dave C. Od jutra zaczynam wyrywać nauczycielki, a dziś pora wbić ending E w Sztosomacie. EDIT: dzięki Raven, za stary jestem na te komputery ;] Edytowane 29 marca 20178 l przez smoo
Opublikowano 30 marca 20178 l Kupione w wyjątkowo sympatycznej cenie. Aż mi było żal sprzedającego. Zazdroszczę. Pamiętam jak brałem w ultimie na premierze swoją wersję. Mieli chyba kolekcjonerkę 50 zł droższą i nie wiem co mi wówczas odbiło - poza kwestią finansową - że wziąłem normalną wersję. Po dziś dzień nie mogę sobie darować tej figurki Snake'a. :(
Opublikowano 30 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To może i ja zacznę się chwalić zakupami - z ostatnich tygodni.
Opublikowano 30 marca 20178 l Mialem ta kolekcjonerke mgs5 i figurka jest imo FATALNA Pelna zgoda co do jakości jej wykonania, niemniej zobacz ile ten zestaw jest wart na aukcjach. Tu negocjacje poszly łatwo: - ile Pan za to chce? - piec dych bo w zestawie jest ludzik. - OK :o
Opublikowano 30 marca 20178 l Cena turbo zayebista, mozna przebolec tego ludzika Cena turbo zayebista, mozna przebolec tego ludzika