Opublikowano 30 marca 20178 l Mialem ta kolekcjonerke mgs5 i figurka jest imo FATALNA Pelna zgoda co do jakości jej wykonania, niemniej zobacz ile ten zestaw jest wart na aukcjach. Tu negocjacje poszly łatwo: - ile Pan za to chce? - piec dych bo w zestawie jest ludzik. - OK :o A ten ludzik co sprzedawał tego ludzika to pewnie z olx?
Opublikowano 30 marca 20178 l Ludzik ma potencjal na bycie drugim xD Co ten małysz na stare lata to ja nie
Opublikowano 30 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jest i u mnie Edytowane 30 marca 20178 l przez Dr1zzt
Opublikowano 30 marca 20178 l Co ten małysz na stare lata to ja nie Leci z mamuciej w kierunku Patriotów. Ułożenie nart w V też daje do myślenia. Edytowane 30 marca 20178 l przez ragus
Opublikowano 30 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Japońskie świeżynki w tym dwa klasyki z DS'a z VGP:
Opublikowano 30 marca 20178 l nieco niespodziewany list dzis dostałem :) Ot, iam8bit sie zreflektował i przysłał nieco lepsza wersje okładki, niz to co wsadzali w pudełko przy okazji premiery :)
Opublikowano 30 marca 20178 l Zbieranie gier na Wii U uznaję za rozpoczęte. Chrzanić te paskudne usk na froncie.
Opublikowano 31 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Konichiwa Kiryu San Ty Słodki Skurwysynu Edytowane 31 marca 20178 l przez Yakubu
Opublikowano 31 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jeszcze jeden nic nie znaczacy zakup sprzed tygodnia, zapomnialem wkleic
Opublikowano 31 marca 20178 l szkoda afery z dzisiaj, specjalnie czekalem na jutro i prima aprilis no ale coz :) zapraszam do znajomych, pod koniec miesiaca licze ze pogramy z nintendokolegami w mario kart 8 delux
Opublikowano 31 marca 20178 l O rany, ależ on nas porobił, zagrał na nas jak na je,banych skrzypach. Uchylam swoją fedorę przed tym misternym trollingiem. Edytowane 31 marca 20178 l przez raven_raven
Opublikowano 31 marca 20178 l raven ma jakiś gorszy dzień, bo się ino dzisiaj rzuca i do tego przeklina, jakby nie on <głask> gratuluję zakupu Ficek, wierzyłem po cichu, że tak to się skończy <ok>
Opublikowano 31 marca 20178 l Ależ intryga uknuta z tym Switchem Ficusia Na bank stoją za tym rosyjskie służby i Putin. Ja wam mówię