Gość Rozi Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Od ub.r. gram zawsze bez patchy i w 9 na 10 dużych, singlowych pozycji, które dotąd ograłem, w żadnej nie uświadczyłem tych legendarnych problemów uprzykrzajacych granie, czy irytująych dropów. Ja pierdolę XD Bardzo często przed patchem i po patchach to są zupełnie inne gry. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Jest 2017 rok a niektórzy dalej w lesie mieszkają i żal im łącza na pacza xD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Co robię nie tak? Sprawdzam o czym piszę w praktyce? ;/ Co robisz? Po prostu próbujesz w jakikolwiek sposób bronić konsolowych patologii XXI wieku. Nobody w ogole jakoś dziwnie się zachowuje, w każdym temacie jakim ostatnio go widze to bardzo agresywnie broni gierek. Dziwak. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 póki co jestem zawiedziony; do pc czy do telefonu jak podłączyłem to niemiło się zaskoczyłem, słabizna. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 (edytowane) No to zwrot i jakies sennheiserki albo hyperxy albo jeszcze coś innego. Edit: tapatalk znowu ustawił sobie sygnaturke. Co z (pipi). Edytowane 4 kwietnia 2017 przez ireniqs Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 No to zwrot i jakies sennheiserki albo hyperxy albo jeszcze coś innego. Edit: tapatalk znowu ustawił sobie sygnaturke. Co z (pipi). w euro rtv agd zwrotu tak łatwo chyba się nie dostaje, nie? :} głupi byłem i mogłem kupic właśnie senki. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 pytanie - jakie masz wzmacniacze w Twoim PC i w Twoim telefonie? Może za nędzne żeby to napędzić? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 pytanie - jakie masz wzmacniacze w Twoim PC i w Twoim telefonie? Może za nędzne żeby to napędzić? pw może? bo nie chcę tu spamować. Cytuj
kosmiczny czosnek 106 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Od dawna chciałem to ograć. Póki co przysiadłem na pół godziny i gameplay zapowiada się trochę nędznie, oby fabuła dała radę. 6 Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Niestety nie dało rady zdobyć go wraz z konsolą, ale to już nieważne... W końcu zostanę Doom Slayerem!!! Teraz tylko wrócić do domu.... o 23. Polecam sluchawki.. podobno szrot4 lata przy tej grze po pokoju i suszy wszystkim wlosy ;] Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Co robię nie tak? Sprawdzam o czym piszę w praktyce? ;/Co robisz? Po prostu próbujesz w jakikolwiek sposób bronić konsolowych patologii XXI wieku.Ej, ej, ale to że ubzdurałeś sobie że prawie cały modern gameing bez day one patcha jest złamany, bez sprawdzenia tego w praktyce, podczas gdy zraczone jest nie więcej jak góra 1/3 całości, nie znaczy że wmowisz mi, że mam tak samo zyebane podejście, ale w drugą stronę i nie widzę wspomnianych 20'-30' procent. Oprócz dobrego tuzina gier, z, którymi nie miałem żadnych problemów w ciągu ostatnich 2,5 roku jakoś nie mam problemu wymienić łatanych jak poyebane BB, W3, Dishonored 2, czy FFXV, ba, połowę z nich zlałem do czasu wyjścia GOTYE, lub obniżki ceny, bo i sam gardzę takim podejściem devów. No ale bronię patologii. xdDXDd Obecnie na 7 większych premier ostatnich mies. 5 działa znakomicie (Yakuza, RE7, Nioh, Nier, Horizon, Persona), a 2 wymagały, lub wciąż wymagają patchy (ME, framerate Zeldy), no ale lepiej mniejszość sprowadzić do ogółu, a ludziom, którzy twierdzą, że no jednak trochę krzywdzaco uogólniają, wmawiać że sugerują że wszystko jest idealne. Fajne są te biało czarne podziały i bekowe hiperbole, ale serio zostawmy je w WC, gdzie można to jeszcze jakoś wyrobić trollingiem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GenzoChan 304 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 kwietnia 2017 Rano planowo przyszła chińska bajeczka, a w południe niespodziewanie... chiński stateczek. Koniec zakupów na kwiecień. Jeszcze tylko Skies of Arcadia i kolekcję GC będzie można uznać za skończoną. 18 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Wrzucałeś fotki kolekcji na forumek? Bo patrząc po tle to byłoby co plusikować. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Zakupy i do domu Thx Graczdari za kuriera gratis I najważniejsza informacja! Tylko gdzie się otwiera napęd w PS4? Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Rano planowo przyszła chińska bajeczka, a w południe niespodziewanie... chiński stateczek. Koniec zakupów na kwiecień. Jeszcze tylko Skies of Arcadia i kolekcję GC będzie można uznać za skończoną. To NTSC? Cytuj
GenzoChan 304 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Tak, NTSC. Moim zdaniem ładniejsza okładka niż w PALu, więc na taką wersję polowałem. Za jakiś czas może wrzucę coś do odpowiedniego tematu, bo dopiero co ogarnąłem ten rozgardiasz. Sporo rzeczy pochowanych było. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 kwietnia 2017 No i jest zgodnie z prawilną premierą prosto od zavvi.com w prawilnej cenie i jedyna prawilna edycja stulejarza stulecia To pudełko :banderi: Ten steelbook :banderi: Ta torba :trololo: 23 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Doszło Ci już z zavvi? Może moja też niedługo dojdzie :D Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Doszło Ci już z zavvi? Może moja też niedługo dojdzie :D Płatna paczka, szło kurierem. :) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kermit 6 998 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 kwietnia 2017 (edytowane) techland taki dobry ze podobno dzwonil po sklepach z allegro zeby dostarczyc mi tego steelbooka w tej cenie Edytowane 4 kwietnia 2017 przez kermit 12 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Jedna gra na blantmana prawilnie a druga do ogrania z forumowiczem w co opie. Dodatkowo kupiłem pewną przygodówkę Rona Gilberta (thinbleweed park)ale o cyfrowych zakupach tu się nie dyskutuje. Wspaniały rok dla graczy 7 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 (edytowane) w sumie nie miałem zamiaru kupować Quantum Break ale trafiła się okazja i za 40 zł za steelbooka, żal było nie sprawdzić za jakość pawciowego zdjęcia odpowiada Playstation Vita Edytowane 4 kwietnia 2017 przez asax 6 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Tak, NTSC. Moim zdaniem ładniejsza okładka niż w PALu, więc na taką wersję polowałem. Ikaruga to jedna z gier, które nie wspierają PAL60, więc może z innego powodu, ale doskonały wybór ;) Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Gamecube był region free? Okładka NTSC istotnie ładniejsza :)! Cytuj
GenzoChan 304 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Nie był. Mam 7 gacków z różnych regionów, więc luzik. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi