Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6f9a3eacc1006325f2533867e8f5fe53.jpg

Doom BFG, bo chce mi się kiedyś w to jeszcze raz zagrać, Oblivion GOTY, bo nie miałem mozliwości zagrać w Shivering Isles, a Mafia 2, bo to ostatnia gra na X360, którą musze ograć ( wersja GOTY, okładka drukowana z wersji najładniejszej).

• Plusik 2
Opublikowano

Mafia II, aż zazdroszczę, że fabułę masz jeszcze przed sobą. Ostatnia gra typu sand box, którą ukończyłem więcej niż raz (choć nie wiem, czy ten sand box to trochę w tym przypadku jednak aby nie na wyrost).

Opublikowano
  W dniu 17.04.2017 o 08:06, l33t napisał(a):

Mafia II, aż zazdroszczę, że fabułę masz jeszcze przed sobą. Ostatnia gra typu sand box, którą ukończyłem więcej niż raz (choć nie wiem, czy ten sand box to trochę w tym przypadku jednak aby nie na wyrost).

Chyba najfajniejsze znajdźki w grach. Panienki z okładek Playboya z lat 40 czy tam 50. Nie jakieś gołębie, kulki czy termosy. Więcej takich znajdziek (bądź kart z Yakuzy 0), a będzie to miało sens. :)

Opublikowano (edytowane)

aj zły temat, do usunięcia

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Może ogarnie ktoś zamówienie grupowe Stardew Valley? Byłbym chętny.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 20.04.2017 o 09:50, Velius napisał(a):

Zamowienie grupowe na gierke za 80zl, gdzie wysylka to raptem 15zl?

Za 15zl to chyba cos w McDonald's sobie kupi albo nalepke z zolnierzami wykletymi. Edytowane przez Wolfie_
  • Plusik 1
  • Minusik 1