Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejszy zakup. Edytowane 26 kwietnia 20177 l przez Mantis
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Skąd już masz MK8DX o.O prześliczna ta okładka Edytowane 26 kwietnia 20177 l przez Rayos
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Okładka rewelacja, ale to jest akurat standard w przypadku gier na Nintendo.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l leza w Berlinskich saturnach normalnie juz :D Ciekawa sprawa ze np. z Persona 5 nie moglem sie doprosic nigdzie w Berlinie zeby sprzedali przed premiera gdy w Polsce juz wszyscy grali a tutaj np. z Mario daja od razu lel
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Coś ostatnio miłość do gierek ze mnie uleciała i zamiast grać wolę sobie jakiś film obejrzeć. Może to cudeńko pomoże.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja niestety mam tak już od x lat. Ta gra potrafiła mnie przyciągnąć do siebie na dłużej niż 2h właściwie to robiłem sobie przerwy tylko na jedzenie przez pierwsze parę dni jej ogrywania. Nie pamiętam nawet która gra ostatnio mnie tak pochłonęła ale było to bardzo dawno dawno temu,jedyne co mi przychodzi na myśl to FF:T,pokemon yellow i diablo 2 xD. Grałem jak za dawnych czasów, jak maniak,dlatego musiałem mieć pudełko mimo, że nawet nie mam ps4 :) Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez Bjały
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Że też dożyłem czasów w których Ficek kupuje gry Nintendo wcześniej ode mnie
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l dlatego musiałem mieć pudełko mimo, że nawet nie mam ps4 :) Kolekcjonowanie osiąga coraz wyższy poziom, widzę.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy wpisik dzisiaj, narazie Zerduna Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez kes
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wyścigi dla dzieci, wyścigi dla dorosłych. Kolejność dowolna ;) Edytowane 29 kwietnia 20177 l przez Emtebe
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l To że jeździsz jakimiś resorkami prawdziwych samochodów, nie znaczy, że dla dzieci.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnia moja konsola Nintendo to DS Lite... troszkę się człowiek stęsknił :) Jeszcze Zelda i jedziemy z koksem ale po kilku h z MK8 czuć ten charakterystyczny fun z gry.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bardzo seksownie wyglądają grzbiety switchowych okładek.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l A mi sie wlasnie grzbiety nie za bardzo podobaja, agresywny czerwony kolor i za bardzo to jest jednolite. Zdaje sobie sprawe ze dla wiekszosci ludzi to plus, no ale ja jestem akurat dziwny i mi to przeszkadza, lubie takie grzbiety jak w grach DS z regionu USA, gdzie kazdy ma inna grafike i kolorystyke :)