Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Obecnie zamierzam na ps3 zebrać gry , które nie ukazały się na PC a tylko na konsole ps3/x360 i nie są dostępne przez psstore a na PS2 tytuły mające jakiś tam dla mnie sentyment.Więc dość nędznie ale z Battle of Z, BT3 no i Def Jam jestem zadowolony .

IMG_0144.jpg
Edytowane przez SpacierShark123
  • Plusik 6
Opublikowano

Ten 50 cent to jest piękny szrot, jucha leje się jak z fontanny, a przeciwnicy biegają jak w piłka parzy.

Ale Bad Company to piękny shooter. Moim zdaniem, najlepszy na tamtej generacji.

Opublikowano

vjEmPK0.jpg

Od prawej:

- Tetris dla bogatych, który idzie do Rayosa, bo ja w międzyczasie dostałem zwykłą wersję za darmo, a nie mam ciśnienia na tekturkę i breloczki,

- gra, w którą nie grałem, a której widziałem 30 sekund gameplayu; no ale jest na Switcha i ma fajną okładkę,

- karty do zaprogramowania amiibo, żeby zebrać wszystkie ciuszki w Zeldzie, a żeby nie wydawać fortuny na figurki.

• Plusik 7
Opublikowano

Sorry z telefonu dodaję i jak bym nie kombinował, tak inaczej nie dało rady. Gdy normalnie dawałem link tam gdzie trzeba, to pokazywało, że plik nie działa. Inna sprawa, że strasznie słabo rozwiązano dodawanie zdjęć.

Opublikowano (edytowane)

@Mantis, wchodzisz telefonem (przeglądarką na nim) na imgur.com, wrzucasz fote, przytrzymujesz palec na jej miniaturce i kopiujesz BB code na forumy.

Staniało do przystępnego poziomu to wziąłem.

yBuLkvE.jpg

FF 39zł, Girsy 99zł, nówki w sklepie games4you

Edytowane przez Wieslaw
  • Plusik 8