Opublikowano 17 maja 20177 l Dla młodszego młodego: I dla mnie: Starszy młody dostał Hot Wheels'y do FH3.
Opublikowano 18 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Troche klasykow na PS2 i skromnie na DS,3DS i Vite.
Opublikowano 19 maja 20177 l Propsuje DC szczególnie na ps3 bo sam szukam ale cenowo odstrasza . 90zl Cie cenowo odstrasza? https://www.videogamesplus.ca/dragons-crown-ps3-p-19975.html Przez ponad miesiac wisialo za 60zl, teraz wrocilo do normalnej ceny. Do konca maja za zakupy do 50$ CAD darmowa wysylka.
Opublikowano 19 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. - Obowiązkowy Fire Emblem - W końcu się szarpnąłem na Skies of Arcadia, kolekcja GC już prawie kompletna. - Żeby nie było tak kolorowo - porcja raków
Opublikowano 19 maja 20177 l XCOM, Deus i Doom rakiem. Ah nie chciałbym nigdy chemioterapi w takim razie.
Opublikowano 19 maja 20177 l No koneserzy grają tylko w chińskie gierki, cała reszta roznosi nowotwór
Opublikowano 19 maja 20177 l Biorąc pod uwagę, że DLC do Fire Emblem jest droższe niż sama gra, to raczej tę grę powinno nazywać się rakiem.
Opublikowano 19 maja 20177 l Biorąc pod uwagę, że DLC do Fire Emblem jest droższe niż sama gra, to raczej tę grę powinno nazywać się rakiem. A co takiego jest w tym DLC? Czy chodzi Ci o caly Season Pass? Edytowane 19 maja 20177 l przez Velius
Opublikowano 19 maja 20177 l Dla nadchodzącego Tekkena 7. Z polecenia pana Di (mocno szanuje), bo poco przepłacać i kupować nowego sticka, jak można przejściowe. Zwłaszcza dla kogoś, kto ma kilka stickow z poprzedniej generacji. Juz pozostaje tylko czekać na giereczke.
Opublikowano 19 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj owocne poszukiwania i koniec zakupów gierkowych przynajmniej do września(wiadomo jedynie ARMS wleci a reszta poczeka). Miałem czekać ze switchem jeszcze trochę ale konsolka idealna na wakacje , zamiast ogrywać tytuły w 4 ścianach biorę switch-a(vita przez swój okropny OLED nie daje rady na słońcu) na tarasik i łapiąc słońce mogę ogrywać giereczki(no życie na poziomie). Gierki na switch-a wiadomo już w aucie rozpakowane( były lizane ) , a KH kolekcja będzie ogrywana między zeldunią i marianem.
Opublikowano 19 maja 20177 l Dobry wybór z przejściówką :). Choć ja wziąłem wersję PS3 <-> PS4 na wszelki wypadek. Pamiętaj, że jeśli będą z nią kiedyś problemy, w pierwszej kolejności sprawdź, czy nie ma nowego oprogramowania do niej.
Opublikowano 19 maja 20177 l Dobry wybór z przejściówką :). Choć ja wziąłem wersję PS3 <-> PS4 na wszelki wypadek. Pamiętaj, że jeśli będą z nią kiedyś problemy, w pierwszej kolejności sprawdź, czy nie ma nowego oprogramowania do niej. Wolałem nie ryzykować i wziac tylko ta jedno-kierunkową.
Opublikowano 19 maja 20177 l tak zacny zestaw nie zasłużył na robienie go ziemniakiem. wytrzeźwiej i wstaw jeszcze raz Edytowane 19 maja 20177 l przez nobody