Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Dla młodszego młodego:

f9c4bd826219ab87gen.jpg

I dla mnie:

b39c5ccc14bc7bd1gen.jpg

Starszy młody dostał Hot Wheels'y do FH3.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Troche klasykow na PS2 i skromnie na DS,3DS i Vite.

wvbCvEd.jpg

0kJTQo5.jpg

Opublikowano

No bardzo skromne zakupki, bardzo.

Jak na Veliusa :pawel:

Opublikowano

znakomity gust, bo dokładnie taki jak mój

Opublikowano

Propsuje DC szczególnie na ps3 bo sam szukam ale cenowo odstrasza .

90zl Cie cenowo odstrasza?

https://www.videogamesplus.ca/dragons-crown-ps3-p-19975.html

Przez ponad miesiac wisialo za 60zl, teraz wrocilo do normalnej ceny. Do konca maja za zakupy do 50$ CAD darmowa wysylka.

Opublikowano

no tutaj na forumku za 160zl gonią xD

a nie przepraszam 149 :cool:

Opublikowano

- Obowiązkowy Fire Emblem

9oLfFyw.jpg

- W końcu się szarpnąłem na Skies of Arcadia, kolekcja GC już prawie kompletna. 

4yR20i4.jpg

- Żeby nie było tak kolorowo - porcja raków 

pEVJ1w2.jpg

Opublikowano

XCOM, Deus i Doom rakiem. Ah nie chciałbym nigdy chemioterapi w takim razie.

Opublikowano

No koneserzy grają tylko w chińskie gierki, cała reszta roznosi nowotwór :sapek:

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że DLC do Fire Emblem jest droższe niż sama gra, to raczej tę grę powinno nazywać się rakiem.

Opublikowano

Miał być plus ale za to nazywanie porządnych gier rakami nie ma nic. :corvo:

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że DLC do Fire Emblem jest droższe niż sama gra, to raczej tę grę powinno nazywać się rakiem.

A co takiego jest w tym DLC? Czy chodzi Ci o caly Season Pass?

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Tak chodzi o SP. 

Opublikowano

Dla nadchodzącego Tekkena 7.  Z polecenia pana Di (mocno szanuje), bo poco przepłacać i kupować nowego sticka, jak można przejściowe.  Zwłaszcza dla kogoś, kto ma kilka stickow z poprzedniej generacji. Juz pozostaje tylko czekać na giereczke.   :banderas:

18555048_1339780692768426_1685370846_n.j

18601605_1339780716101757_464339406_n.jp

Opublikowano

Dzisiaj owocne poszukiwania i koniec zakupów gierkowych przynajmniej do września(wiadomo jedynie ARMS wleci a reszta poczeka). Miałem czekać ze switchem jeszcze trochę ale konsolka idealna na wakacje , zamiast ogrywać tytuły w 4 ścianach biorę switch-a(vita przez swój okropny OLED nie daje rady na słońcu) na tarasik i łapiąc słońce mogę ogrywać giereczki(no życie na poziomie).

IMG_0183.jpg
Gierki na switch-a wiadomo już w aucie rozpakowane( były lizane ) , a KH kolekcja będzie ogrywana między zeldunią i marianem.
Opublikowano

Idealny wakacyjny zestaw. Tak to widzę.

Opublikowano

Dobry wybór z przejściówką :). Choć ja wziąłem wersję PS3 <-> PS4 na wszelki wypadek.

Pamiętaj, że jeśli będą z nią kiedyś problemy, w pierwszej kolejności sprawdź, czy nie ma nowego oprogramowania do niej.

Opublikowano

Dobry wybór z przejściówką :). Choć ja wziąłem wersję PS3 <-> PS4 na wszelki wypadek.

Pamiętaj, że jeśli będą z nią kiedyś problemy, w pierwszej kolejności sprawdź, czy nie ma nowego oprogramowania do niej.

Wolałem nie ryzykować i wziac tylko ta jedno-kierunkową. 

Opublikowano

Dzisiaj trochę japońszczyzny  :banderas:

ed5f0dd803aa32eemed.jpg

5f8f6d4ba811a685med.jpg

Opublikowano

tak zacny zestaw nie zasłużył na robienie go ziemniakiem. wytrzeźwiej i wstaw jeszcze raz

Edytowane przez nobody