Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kGok6Kt.jpg

Aż sam sobie zazdroszczę  :banderas:  :banderas:  :banderas: nadrabianie zaległości z dwóch lat to najlepsze co mnie ostatnio spotkało, szkoda, że nie powstrzymałem się z Wiedźminem 3 bo gdybym miał jeszcze jego do ogrania to już w ogóle lepiej niż branie heroiny. 

• Plusik 5
Opublikowano (edytowane)

NH6POsE.jpg

brakuje jeszcze paru ale będą za tydzień dopiero pewnie. a two worlds pewnie kupię ponownie bo chcę w tym fajnym opakowaniu. final bez manuala :/

białe ps4 <3

Edytowane przez banzai
  • Plusik 9
Gość suteq
Opublikowano

cYbTDpF.jpg

Po 20 pierdolonych dniach oczekiwania w końcu mam. 

Gość ragus
Opublikowano

Podstawka i Specter to mistrzostwo 10/10. Plague Knight odpuściłem przez dziwne sterowanie i ciągłą konieczność grzebania w ekwipunku, ale może bym jeszcze raz spróbował? Po Specter nadal mało mi Shovel Knighta.

Opublikowano

goty na swticha, średniawka na ps4

XP 

Chchailbym, zeby kazdy platformer na PS4 prezentowal taki poziom, wywolywal tyle wspomnien. Ta gra to must have na kazdej konsoli

Opublikowano (edytowane)

QhzePZb.jpg

była okazja... się przejdzie jeszcze raz

fizyki mają jednak swój urok, od 2/3 lat miałem głównie digitale -to nie to samo 

Edytowane przez II Noxx II
  • Plusik 2
Gość _Be_
Opublikowano

Tak fizyczne wydanie z napisem polski język oraz żółty kwadrat to jest to czego mi brakuje w wydaniach cyfrowych.