Opublikowano 30 maja 20177 l Bo ktoś miał taki kaprys. Ku,rwa ogarnijcie dupy. Jest to śmieszne, że takie oświadczenie pada właśnie z twych ust :)
Opublikowano 30 maja 20177 l Jesteś jednym z bardziej przypier.dalających się do gierek, a teraz udajesz czcigodnego ze szczytu. Ale koniec offtopu, bo zaraz kwadratowy da warna. Edytowane 30 maja 20177 l przez Rozi
Opublikowano 30 maja 20177 l Jakaś promocja była na tego fm-a? Nayebane znaczków na całej okładce ale jakoś dziwnie mi to pasuje do gry o piłce nożnej.
Opublikowano 30 maja 20177 l Jaki jest sens kupować gry na XOne skoro zaraz Scorpio? Jaki jest sens kupować gry na PS4 skoro zaraz zapowiedzą PS5? Jaki jest sens [wstaw dowolną grę/konsolę] Można by bez końca. No ale Scorpio będzie miał BC, także ten tego :D
Opublikowano 30 maja 20177 l Kolejne łowy. Soul Reaver 2 i Onimusha 2 po 10zł/szt, TR: Anniversary Collector's Edition za 20zł :D Edytowane 30 maja 20177 l przez Quake96
Opublikowano 30 maja 20177 l Bo mi demko podpasowało ;) pierwsza gra na tej generacji ktora sprzedalem po przejsciu. Ba! Oddalem za darmo bratu. Znosne, choc ciezko na raz, kto gral dla calaka ten jest masochista. Nie widze sensu trzymac w kolekcji
Opublikowano 31 maja 20177 l Kolejne łowy. Soul Reaver 2 i Onimusha 2 po 10zł/szt, TR: Anniversary Collector's Edition za 20zł :D Onimusha region australijski? Zazdroszczę Tombka. Ostatnio miałem kupować tę edycję na x360, ale ktoś mi sprzątnął.
Opublikowano 31 maja 20177 l Nie dziwne ze Popek chcial byc twarza gry <czeka na photoshopa by Mysza7>
Opublikowano 31 maja 20177 l Onimusha region australijski?Zazdroszczę Tombka. Ostatnio miałem kupować tę edycję na x360, ale ktoś mi sprzątnął. Szczerze mówiąc nie wiem, patrząc na te oznaczenie z przodu to chyba tak. Całe wydanie normalny anglik, nie wiem jakie są róznice :) A TR faktycznie fajnie się trafił. W CeXie nie wiedzieli co sprzedają nawet, bo wycenili to jako zwykłe wydanie. Ważne, że cały komplet w bdb stanie. Tylko ciekawi mnie ten black label. Gra z (chyba) 2007 a wzór okładki jak w starszych grach PS2 (mniejszy napis PlayStation 2).
Opublikowano 31 maja 20177 l Wiecie za co uwielbiam austriackie Lidle ukryte gdzies na uboczu? Wchodzisz sobie do takiego i widzisz te kosze pelne wyprzedazy, gry po 10, 15, 20 ojro az szkoda nie brac. Tym razem DE MD za 15,-
Opublikowano 31 maja 20177 l Na nowy film mam trochę wyrypane, ale gierkę trzeba obadać. Złapałem minihajp po ostatnich opiniach i zdjęciach forumowiczów. Tak więc Obcy jest też u mnie. :) Jak się dzisiaj okazało (zainstalowałem sobie gierkę), kod na DLC niewykorzystany. Tego się za cholerę nie spodziewałem bo gra nie nowa. Miła niespodzianka.
Opublikowano 31 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chlopaki z tematu niegrania w gry mowili ze ponoc nie ma lepszego lekarstwa na bycie graczem:
Opublikowano 31 maja 20177 l no z bonanza dzieja sie od jakiegoś czasu niepokojące rzeczy srakuza, wildlands, androbieda, co nastepne? ;/
Opublikowano 31 maja 20177 l Wiecie za co uwielbiam austriackie Lidle ukryte gdzies na uboczu? Wchodzisz sobie do takiego i widzisz te kosze pelne wyprzedazy, gry po 10, 15, 20 ojro az szkoda nie brac. Tym razem DE MD za 15,- No nie żeby coś, ale żadna rewelacja ta cena. Za 45 zł chyba z wysyłką gdzieś ostatnio szło kupić, a wcześniej właśnie koło 60 zł jeśli dobrze pamiętam.