Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale kolekcjonerki TP HD kosztowała 170-180 wszedzie wiec od chyba z Azerbejdżanu musiałby brać i wydaje mi się ze pluje teraz do nowej.

A hói ale nie wiem na sto pro, może ping mówił jednak o tp.

Edytowane przez XM.
Opublikowano

Qr6ZORo.jpg

Jeżeli zrobi się od asasynów przerwę, to w takie Syndicate gra się całkiem przyjemnie. Z drugiej strony w grę wskoczyłem zaraz po ukończeniu Unity i jest równie dobrze.
Titanfall II gorąco polecam, bowiem podobnie jak znakomity Doom, to świetna odskocznia od klasycznych przedstawicieli gatunku FPS. No i warto zaznaczyć, że to jedna z najlepiej zoptymalizowanych gier ostatnich lat. Grafika jest niezwykle miła dla oczu, a całość trzyma betonowe 60k/s. i to na każdej konsoli (podobno w Destiny drugim się nie da).

W Tekkeńca nowego pograłem wczoraj raptem kilka godzin. Tryb fabularny to koszmar. Grafika pamięta czasy poprzedniej generacji. Muzykę z miejsca należy zmienić na tę z dwójki/trójki, ewentualnie powsadzać na arenę zmagań fantastyczne "Moonlit wilderness". Najnowsze niesnaski w rodzinie Miszimów raczej szału nie zrobią jak za czasów PSX/PS Dwa, ale gra się póki co nieźle.

• Plusik 6
Opublikowano

Ja wyrwałem za 100 zł. Ale napęd był zwalony. Plomba jeszcze była, więc nie rozkręcał jej nikt. Ja już plombę zerwałem by napęd wymienić.

Dobra cena, ciekawe jak z pastą sytuacja czy nie wyschnięta na wiór. Sprawdź czy ci nie będzie wiatrak wyć po godzinie gry

Opublikowano

Twilight princess? Na wiiu limitka z amiibo i ost 180 zł drogi kawalerze.

Bardzo fajna zelda, dużo lepsza od nudnego wind Waker.

Ale kolekcjonerki TP HD kosztowała 170-180 wszedzie wiec od chyba z Azerbejdżanu musiałby brać i wydaje mi się ze pluje teraz do nowej.

A hói ale nie wiem na sto pro, może ping mówił jednak o tp.

Rayos ma rację. Zapłaciłem za nią 179pln w sklepie best-play. Cena mi się pokiełbasiła z limitką Bravely Second za 279zł. Taka sama historia jak z Zeldą, nawet z folii nie wyjąłem. Na (pipi) mi to było, to do dziś zachodzę w głowę. Albo jak od Czezkiego kupiłem Devil's Third za coś ponad stówę bo kusił, że nie będzie dało się dostać nigdzie. Pewnie już wtedy wiedział, że szykuje się przecena na hurtowni i będzie po 60zł dostępna xD

• Plusik 4
Opublikowano

Wyć wyje, w sumie można by tą pastę wymienić, bo w końcu 10 lat już na niej jedzie. Ale i tak konsola jest dużo ciższa od mojej pierwszej ps3, która złapała ylod.

Wymieniałem wierzchnią warstwę pasty i niewiele to dało, trzeba odklejać cpu czy tam gpu, i się dostać do środka bo tam zasycha i robi szkody, ale można łatwo sobie tak konsole rozwalić. Najlepiej dać komuś pewnemu co się tym zajmuje.

Opublikowano

Jeszcze pamiętam, że się zastanawiałem głośno, że na chu,j mi to i tak nie zagram, a Czezky sprytny sprzedawca lobbował że bierz bierz bo dla Ciebie zabraknie :dynia:

Good times. Z niezagraniem się sprawdziło, wolałem tłuc acziwmenty w (pipi)gierkach z id@xbox.

No ale do Dave'a żalu nie mam, żeby nie było :sapek:

• Plusik 1
Opublikowano

BEnjX1Rh.jpg

Amerykański w101, pal licho ze nie odpale go na wii u swoim bo region lock bo to sie obejdzie ale kórwa on ma biały bok pudelka i cały misterny plan w piz.du

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Jak ja lubię, kiedy po tygodniu leżenia paczki z Japonii w WER Warszawa i psychicznym przygotowaniu się na odebranie kwitu od celników, dostaję w piątek popołudniu informację z sekretariatu, że "paczka z jakimiś chińskimi znaczkami" na mnie czeka :banderas:

japońskie pudełka od gierek na gba to czysty seks

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Starfy to bardzo prawa seria, szkoda że w europie nie znali. Slime Mori Mori mam w boxie na GBA, dwójkę w boxie na NDS (ale wersję hamerykańską, nie japońską), że trójka wyszła to nawet nie wiedziałem. Szanuję jak ojca świętego i dziękuję za to, że jesteś. Wolę jednego chmurę niż 100 figarów przepisujących posty z gafa.

Opublikowano

pQodU4g.jpg

Kolejne łowy :D

DMC 2 uzupełniło moją trylogię, a kosztowało tylko dychę. PoP podobnie jak DMC uzupełniło komplet na PSP za jedyne 15zł, a na tego NFSa czaiłem się już od jakiegoś czasu i jak zobaczyłem za 10zł to brałem w ciemno.

• Plusik 7
Opublikowano

Mam w co grać, ale i tak bym kupił - czekałem na spatchowanie. Wczoraj chodzę po Empiku, gdzie rzadko oglądam gry, bo najczęściej ceny są chore, a obsuwy premier spore. Patrzę - na gierce przyklejona cena 109zł. To kupiłem :potter: Na bank Ktoś się je.bnął i nakleił naklejkę nie od tej promocji co trzeba ;]

f5e671956baea326med.jpg

• Plusik 6