Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

A mi własnie się nie podobają. Wole od PS3, PSX czy XO albo Wii U mają coś w sobie takiego, że aż przyjemnie się patrzy :usmiech: A te switch/psp format mi nie pasi. 

Polskie napisy w Wipeoucie? UUUU NO TO NIEZŁY GAMECHANGER

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

i....

rodzinka w komplecie :)

ztzvhh.jpg

Już nawet przełknę te platyny i niemieckie wydanie.

SZACUNECZEK panie kolego.

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano

wipeout wipeout wipeout wipeout wipeout wipeout wipeout

o jezu jak szanuję

Opublikowano

kusi mnie ten wipeout, ale już przecież miałem 2 łajpałty na PSP, potem HD na PS3 i 2048 na trupie

nadal kusi. czy to już golenie?

Opublikowano

ja bym się długo nie zastanawiał i dał się ogolić

Opublikowano

Kto mi powie ile tak naprawdę nowych częsci wipeouta jest na obrazku columbo, pomijając wszystkie remastery/rimejki/porty?

Opublikowano

kusi mnie ten wipeout, ale już przecież miałem 2 łajpałty na PSP, potem HD na PS3 i 2048 na trupie

nadal kusi. czy to już golenie?

BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Opublikowano

Kto mi powie ile tak naprawdę nowych częsci wipeouta jest na obrazku columbo, pomijając wszystkie remastery/rimejki/porty?

7.

Opublikowano

Gra na lato. Ciekawe czy do września przejdę bo poza Crashem nic do grania nie wychodzi do października (nic co mnie interesuje)

19029497_1582533458453189_91589984703710

Opublikowano

W cieniu lodówki

Opublikowano

Pod kołdrą.

Opublikowano

Jaki artyzm na tym zdjęciu. :obama: Najs.

Opublikowano

Koszulka, order i killzone crapy do kolekcji, a Ratchet bardziej mi podszedł niż Last Guardian.

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnio na forumku moda na fajne tla, wiec i ja daje swoje... mam nareszcie i ja randke ze swoja nowoscia:

maxresdef_aqsppxp.jpg