Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałeś 30zl, gierki za 35 kupiłeś ale cos kłamiesz albo pani zaplaciles w naturze te 5zl

Opublikowano

Na powrotny mialo zostać 2zl z 30zl bo gierka w cenie 28 tak to zrozumiałem

Gość mastafaker
Opublikowano

Pomylilo mu sie. Skoro Fable bylo za 15 to reszta uzywek tez po 15 pewnie. SHERLOCKU

Opublikowano

fable nowka za 15, uzywki na 360 po 20zl. miałem 30zł w bilonie, a dodatkowe 5zł uzbierałem z monet skitranych w portfelu na czarną godzinę.

sklep to gamestacja w ch land

• Plusik 1
Opublikowano

zwykle nie kupuje gier po pijaku, ale kiedy już kupie... 

kwplPJv.jpg

a mogłem jakis nowy tytuł za to kupic ;_; nawet nie mam kiedy w to grac... 

Pytanie o inną platformę, ale w ogóle warto sobie oczy wypalać dla Xenoblade na 3ds-a?

Opublikowano

zwykle nie kupuje gier po pijaku, ale kiedy już kupie... 

kwplPJv.jpg

a mogłem jakis nowy tytuł za to kupic ;_; nawet nie mam kiedy w to grac... 

Pytanie o inną platformę, ale w ogóle warto sobie oczy wypalać dla Xenoblade na 3ds-a?

na 3DS sa jakies problemy z framerate i gierka nieco gorzej wyglada. ja to bede ogrywac na wiiu, ale raczej za kilka miesięcy, bo zbyt wiele gier molochów ostatnio ogrywałem... potrzebuje teraz gierki na 10h, a nie kuźwa kolejnego zjadacza setek godzin.