Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

:sexkonik:

wDNYw0Eh.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Dzisiaj latania po mieście było co nie miara. Wróciłem na chatę o 22, zdążyłem po drodze trzy razy zmoknąć, zahaczyłem też o EMPIK, w którym czekała na mnie kopia MESJASZA. Zakupiłem ją za 139.90, jednak miałem fajne bony i koniec końców zapłaciłem coś ponad 60zł za TRZY genialne gry.

Wiem, że to nie jest zwykły dzień, więc przekroczyłem wrota domostwa, strzeliłem kupę, wziąłem solidny prysznic, zrobiłem zdjęcie na forumka.

Bqh6rRV.jpg

Po wysłaniu tego posta idę po długie spodnie i ubieram marynarkę. W końcu jest, moja premiera roku. To będzie długa noc.

Opublikowano

I jak tu teraz wysiedzieć do jutra? 

ix2ipO7.jpg

Witaj stary przyjacielu :banderas: grałem w Ciebie jak jeszcze grzyba na głowie nie miałem i nie wiedziałem co to Nintendo 64 

Opublikowano

Jedna z gier mojej młodości. Grałem na pożyczonym psx cały weekend bez karty pamięci w dwójkę :D

19511057_1608067872566414_34846188299584

BTW ktoś z forum pisał że z dostępnością krucho tej gry a dzisiaj w media ponad 10 egzemplarzy w cenie 149 zł:)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Zastanawiałem się, ale wziąłem. Nostalgia > oszczędności.

Btw info dla Poznaniaków - w empiku w starym browarze rąbnęli się z ceną i zapłaciłem 139.99 zamiast 149,99. Mają taką cenę na wszystkich pudełkach, więc taka pewnie będzie dopóki się nie skapną.

vSiFxTA.jpg

Opublikowano

Przerwę ten crashowy maraton nową dostawą gierek na GOTY konsolę.

sxSbrGW.jpg

Opublikowano

Właśnie przywitałem nowego członka rodziny.

2IIPHo6.jpg

:fsg:

Opublikowano

Btw info dla Poznaniaków - w empiku w starym browarze rąbnęli się z ceną i zapłaciłem 139.99 zamiast 149,99. Mają taką cenę na wszystkich pudełkach, więc taka pewnie będzie dopóki się nie skapną.

Raczej normalna cena u nich, za tyle samo mieli na empik.com
Opublikowano

Mam i Jo...

19578201_1563989983651367_682170926_n.jp

:banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:   

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

chuy ze skonczylem na psx i vicie ale kocham ta trylogie

OCfpj0K.jpg

Opublikowano

A ja przełamuje hegemonie Crasha, legendy ze złotej piątki pewnie nie przebije, ale zaraz sam się przekonam co i jak.

IMG0628JP_qprpqsw.jpg

Opublikowano

Zakup z wczoraj (prosiak do sypialni :sir: )

fz0rckP.jpg

Kilka ostatnio zakupionych gier

lHS0mOL.jpg

Oraz energetyk na przywitanie starego znajomego

jJCCQpM.jpg

Opublikowano

no ale tak grantsem? :sick:

Opublikowano

jyDNRN9.jpg

Co za wspanialy dzien. Trylogia Crasha i Ethiopia Guji z palarni Johan&Nystrom. Zaspokoilem juz pierwszy glod przechodzac pierwszy 5 poziomowy pakiet map. Teraz czekam juz tylko na zmrok aby w pelni docenic ten festiwal soczystych barw ktory zapewnili nam tworcy remastera.

Opublikowano

Najlepsze jabłka tylko na PlayStation :banderas:

hZ716oo.jpg

Opublikowano

To nie jabłka ;(

Opublikowano

I chuuy, ja będę zbierał jabłka!

Opublikowano

zfADd4D.jpg

Dziękuję, pan Crash.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

A do mnie wpadł Soul sacrifice na zasadzie... fajna gra, którą mam w cyfrze, ale wole pudełko w kolekcji. No i jest :) 

BmAms7R.jpg