Opublikowano 29 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj latania po mieście było co nie miara. Wróciłem na chatę o 22, zdążyłem po drodze trzy razy zmoknąć, zahaczyłem też o EMPIK, w którym czekała na mnie kopia MESJASZA. Zakupiłem ją za 139.90, jednak miałem fajne bony i koniec końców zapłaciłem coś ponad 60zł za TRZY genialne gry. Wiem, że to nie jest zwykły dzień, więc przekroczyłem wrota domostwa, strzeliłem kupę, wziąłem solidny prysznic, zrobiłem zdjęcie na forumka. Po wysłaniu tego posta idę po długie spodnie i ubieram marynarkę. W końcu jest, moja premiera roku. To będzie długa noc.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I jak tu teraz wysiedzieć do jutra? Witaj stary przyjacielu grałem w Ciebie jak jeszcze grzyba na głowie nie miałem i nie wiedziałem co to Nintendo 64
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Jedna z gier mojej młodości. Grałem na pożyczonym psx cały weekend bez karty pamięci w dwójkę :D BTW ktoś z forum pisał że z dostępnością krucho tej gry a dzisiaj w media ponad 10 egzemplarzy w cenie 149 zł:) Edytowane 30 czerwca 20177 l przez blantman
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Zastanawiałem się, ale wziąłem. Nostalgia > oszczędności. Btw info dla Poznaniaków - w empiku w starym browarze rąbnęli się z ceną i zapłaciłem 139.99 zamiast 149,99. Mają taką cenę na wszystkich pudełkach, więc taka pewnie będzie dopóki się nie skapną.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przerwę ten crashowy maraton nową dostawą gierek na GOTY konsolę.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Właśnie przywitałem nowego członka rodziny.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Btw info dla Poznaniaków - w empiku w starym browarze rąbnęli się z ceną i zapłaciłem 139.99 zamiast 149,99. Mają taką cenę na wszystkich pudełkach, więc taka pewnie będzie dopóki się nie skapną.Raczej normalna cena u nich, za tyle samo mieli na empik.com
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i Jo... Edytowane 30 czerwca 20177 l przez MEVEK
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chuy ze skonczylem na psx i vicie ale kocham ta trylogie
Opublikowano 30 czerwca 20177 l A ja przełamuje hegemonie Crasha, legendy ze złotej piątki pewnie nie przebije, ale zaraz sam się przekonam co i jak.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakup z wczoraj (prosiak do sypialni ) Kilka ostatnio zakupionych gier Oraz energetyk na przywitanie starego znajomego
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co za wspanialy dzien. Trylogia Crasha i Ethiopia Guji z palarni Johan&Nystrom. Zaspokoilem juz pierwszy glod przechodzac pierwszy 5 poziomowy pakiet map. Teraz czekam juz tylko na zmrok aby w pelni docenic ten festiwal soczystych barw ktory zapewnili nam tworcy remastera.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najlepsze jabłka tylko na PlayStation
Opublikowano 30 czerwca 20177 l A do mnie wpadł Soul sacrifice na zasadzie... fajna gra, którą mam w cyfrze, ale wole pudełko w kolekcji. No i jest :)