Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

W sumie nie ma co pisać za wiele - wpinasz i grasz :).

Nawet jest narzędzie, które z automatu robi menu z listą. Trzeba tylko pamiętać, że backupy (oczywiście swoich oryginalnych nośników) należy zgrać do formatu .cdi.

Oczywiście sprzęt total region free.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Jest jak kolega napisał - GDEMU, jednakże ostatnia partia coś się z(pipi)ała w produkcji i póki co nie można robić nowych zamówień.

Ewentualnie trochę lepszy i łatwiejszy w obsłudze, ale o wiele droższy USB-GDROM
http://3do-renovation.ru/USB-GDROM_Controller.htm

W dniu 3.07.2017 o 17:43, ping napisał(a):

W sumie nie ma co pisać za wiele - wpinasz i grasz :).

Nawet jest narzędzie, które z automatu robi menu z listą. Trzeba tylko pamiętać, że backupy (oczywiście swoich oryginalnych nośników) należy zgrać do formatu .cdi.

Oczywiście sprzęt total region free.

Pingu a .gdi nie obsługuje? Bo z tego co widzę to to są najbardziej kompletne backupy ( tak kolega mówił )

Opublikowano

Kolega miał rację i .gdi obsługuje, ale GDEMU do Dreamcasta, ja tu o Saturnowym rozwiązaniu rozprawiam :). GDemu kupuję jak tylko pojawi się opcja (w przyszłym tygodniu będzie można kupić wedle info od producenta), bo z jakości Phoebe do Saturna jestem zadowolony. Widać, że duży koszt to nie tylko marża dla producenta, ale też świetna jakość produktu.

Edytowane przez ping

Opublikowano
  W dniu 3.07.2017 o 17:50, ping napisał(a):

Kolega miał rację i .gdi obsługuje, ale GDEMU do Dreamcasta, ja tu o Saturnowym rozwiązaniu rozprawiam :). GDemu kupuję jak tylko pojawi się opcja (w przyszłym tygodniu będzie można kupić wedle info od producenta), bo z jakości Phoebe do Saturna jestem zadowolony. Widać, że duży koszt to nie tylko marża dla producenta, ale też świetna jakość produktu.

Sam mam zamiar kupić - wygoda i koniec problemu z laserem w DC ( trafiłem na ten gorszy model z Samsungiem )

Poszło priv bo mam małą sprawę :lapka:

Edytowane przez blakuś

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czerwiec 2017

jCji4OD.jpg

Kirby do grania z partnerką, tak samo drugi DS4, żeby można było przejść Mother Russia Bleeds. Nie wiem do czego mi będzie później potrzebny :ragus:

iE2bEda.jpg

2x Kirby z Wii trafił się w zestawie za 120zł :obama: Za słodko?

KLeYXHv.jpg

SmTsPob.jpg

Nie tak słodko jak myślisz LyToq0d.png

Opublikowano

Zobaczymy czy naprawde takie słabe

QkgAdkk.jpg

zhqQ6Lx.jpg

Opublikowano

Y2EA4Tj.jpg

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 4.07.2017 o 10:04, Wieslaw napisał(a):

Y2EA4Tj.jpg

Pokaż ukrytą zawartość

Trójka to eks na ps4.
Opublikowano

Fotka z cyklu - gra na którą nie mam czasu.

IUFLu5v.jpg

Opublikowano

:fsg::banderas:

Opublikowano

Ja nie wiem skad masz czas z Bansajem na Final Fantasy i jeszcze to...

Opublikowano

zawsze myslalem ze tatomat daje nam hajsy na gierki, a nie czas na granie w nie :frog: gdzie mozna takiego dostaC? 

Opublikowano

85cf502b4e4252094f10695a05fc8be4.jpg

Wymienione za bioshocka. Oczywiście zapytałem czy pudełku bf były kody to koleś napisał ze nic tam nie widział i mam gola giere bo jak ten lamus stwierdziłem ze wszystko musi byc na płycie ale gra i tak głownie pod brata bo ja multi raczej nie tykam. Codzika sie przejdzie i pewnie pójdzie w świat ;)

Opublikowano
  W dniu 4.07.2017 o 11:37, Rayos napisał(a):

zawsze myslalem ze tatomat daje nam hajsy na gierki, a nie czas na granie w nie :frog: gdzie mozna takiego dostaC?

Jak stary daje na gierki, to nie musisz pracować. Teraz rozumiesz?
Opublikowano

Zaszedłem do Tesco po serek śmietankowy Łaciaty z chrzanem, patrzę na półkę, a tam karciochy moje ukochane wreszcie z polskiej dystrybucji

74bux67.jpg

Miałem już nie dokarmiać demona, ale były na wyciągnięcie ręki i byłem za słaby :cool: Kolejny raz pójdę z wagą :cebula:

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  W dniu 4.07.2017 o 11:40, Shen napisał(a):

W dniu 4.07.2017 o 11:37, Rayos napisał(a):

Jak stary daje na gierki, to nie musisz pracować. Teraz rozumiesz?

aaaaaaaa rozumiem :isee:

Opublikowano

vep5hl.jpg

Sorry Crash, musisz poczekać. Prawdziwi mężczyźni kolonizują kosmos ;)

Opublikowano

BF1 kupiłem już dawno temu, nawet dorobiłem się Premium, ale jakoś zapomniałem się "pochwalić" 

30upqqh.jpg 

2092c8y.jpg

1jrjf5.jpg

Opublikowano

Normalne gierki. Teraz trzeba sie tlumaczyc forumkowym ekspertom, koneserom gatunku "gierek", ze raczka czasem sie lubi przytulic. No i co? Jak chce to mogie.

Opublikowano

25sWAed.jpg

Ale łojenia Panie Spencer  :xboss: