Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Wiem o co chodziło Mevkowi, ale to zdanie które zacytowałem mnie zaintrygowało. "Gra taka fajna dziewoje" xD. Ale stawiam że miało być "gra taką fajną dziewoję", dopiero teraz mi to przyszło do głowy.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

No nie wiem jak z Twoja dziewczyną Mevek, ale moja nie ma najmniejszego problemu z ogarnięciem gierki Lego  :kaz:

Opublikowano

Żona Mevka to silna osobowość, moim zdaniem tez powinna ogarnąć

Opublikowano

Ogarnie, ogarnie. Mevek i gierki lego to ten sam poziom zlozonosci.

Opublikowano

No nie wiem jak z Twoja dziewczyną Mevek, ale moja nie ma najmniejszego problemu z ogarnięciem gierki Lego  :kaz:

dziewczyna mevka to by musiała mieć płacone za godzine jeśli chodzi o co-op więc mevkowi sie nie pyli

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ŻONA mevka to by musiała mieć płacone za godzine jeśli chodzi o co-op więc mevkowi sie nie pyli

Za słabego ma manuala, by dotrzymać mi tępa xD  

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

racja w tępości jest niedościgniony 

Opublikowano

Quake, moglbys te swoje posty wrzucac w jeden tygodniowy/miesieczny zamiast codziennie po 2-3 gierki xD

Edytowane przez Kinoji

Opublikowano

Quake, moglbys te swoje posty wrzucac w jeden tygodniowy/miesieczny zamiast codziennie po 2-3 gierki xD

Mógłbym, ale nie zamierzam :D Zawsze to jakaś odmiana, od "x" zdjęć tej samej gry na jednej stronie :)

Opublikowano

Pamiętam jak przed premierą 2 widziałem w gazecie Click/Play artykuł w którym było pokazane zdjęcia Sory z Jackiem Sparrowem i Simbą. Im bardziej zaglębiałem się w artykuł, tym bardziej frustorwał mnie brak PS2. Twórcy Final Fantasy, mnogie światy Disneya, dynamiczny styl walki, baśniowy świat a'la FFIX.

Wiem że to remaster remastera, ale jaram się

R1pzF8F.jpg

A potem Final X...

Opublikowano

Dorwałem na allegro za 140 zł z przesyłką. Masz tutaj 1,2, wersje z GBA, NDSa i PSP

Opublikowano

Wreszcie jest :wub:

Ile przygód było z dostarczeniem tej przesyłki to głowa mała. Polecam The Game Collection, obsługa na miarę Amazona. Dzięki Kyo za cynk z promocją na gierkę.

69799991344c065442197f7aa4cae49f.jpg

Opublikowano

Ja nie spodziewałem się czegoś spektakularnego biorąc pod uwagę cenę jaką płaciłem za rzeczony przedmiot (20 funtów), jest OK. Nazwa produktu też mówiła o "sleeve", chociaż jak widziałem pierwsze foty to bardziej imponująco to wyglądało ;). No nic, z daleka robi robotę.

Opublikowano

Fajnie by bylo, jakby zaczęli tworzyć takie fizyczne wydania. Kolekcjonowałoby sie  :banderas:

Opublikowano
MQNxKvah.jpg
Opublikowano

16 DARMOWYCH DLC xD to jest smiech

Opublikowano

no hej

FgYm4fo.jpg