Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Używka i nie ma tutaj żadnej folii.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

eCM0qDi.jpg

Po co mi to chińskie badziewie? Już pokazuję:

RqPnRyj.jpg

A do personki :banderas: PS4 podłączonym ethernetem ślicznie streamuje w 1080p bez arefaktów i opóźnień na pięknym ekranie mojej xperii. Dolce VITA. Teraz można grać w łożeczku.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Używka i nie ma tutaj żadnej folii.

Odbijało się od światła i zastanawiałem się czy to właśnie folia czy już samo pudełko.

Tak czy siak, plus.

Opublikowano

A do personki :banderas: PS4 podłączonym ethernetem ślicznie streamuje w 1080p bez arefaktów i opóźnień na pięknym ekranie mojej xperii. Dolce VITA. Teraz można grać w łożeczku.

Doooobre! Za ile takie cudo?

Opublikowano

40zł na allegro, a warte może z 5 xD

Mimo wszystko swoją rolę jednak spełnia i może się nie rozleci. Tylko jak chce się streamować na telefonie innym niż Sony, to trzeba bawić się w rooty.

Opublikowano

Artystyczny filterek, bo też obcowanie z takimi produktami to A R T Y Z M sam w sobie.

zQuMmUE.jpg

Kolejna gierka do bardzo powolutku rosnącej kolekcji MVS.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Co za pad :banderas:

185849822b0c15f03ae01ac34a1af122.jpg

Opublikowano

99f520e08afe.jpg

Opublikowano

Obyło się bez celników w tym przypadku :obama:

Drakengard od polaczkacebulaczka.

Drakengard 2 stan lusterko od szanownego(?) anglika z ebay.

Drakengard 3 z P-A.

Wszystko dotarło w jednym czasie w sumie, a zamówienia składane w bardzo różnym czasie. Z P-A paczka szła 3,5tyg. Z Anglii 7dni roboczych. Z Polski 3 dni robocze. To tak w ramach ciekawostki

vGN4Rt7.jpg?1

Kolekcja kompletna. :ohboy:

Opublikowano

Ja w ramach ciekawostki to bym chcial poznac cennik.

Opublikowano

Proszę cię bardzo: D1 - 75PLN, D2 - 160PLN, D3 - 110PLN. Ceny razem z wysyłkami.

Opublikowano

Proszę cię bardzo: D1 - 75PLN, D2 - 160PLN, D3 - 110PLN. Ceny razem z wysyłkami.

Drakengard 2 jest teraz tyle warty? xDDD kupiłem go za 25zł w lombardzie :obama:

Opublikowano

Drakengard 2 jest teraz tyle warty? xDDD kupiłem go za 25zł w lombardzie :obama:

To była jedna z tańszych sztuk. Jest tyle wary. Nieotwarty dwukrotnie więcej. Ciężko ogólnie dostać skubańca.

Opublikowano

Nie dość że zwraca to jeszcze zarabia na ciebie. :D Są takie tytuły, pewnie nawet i teraz wychodzą, które za xx lat będą białymi krukami. Szkoda że nie zawsze idzie to przewidzieć (nie mówię tu o limitkach czy wersjach ek), bo tak to bym brał tylko te kruki. I to po więcej niż jednej sztuce.

Opublikowano

Nie dość że zwraca to jeszcze zarabia na ciebie. :D Są takie tytuły, pewnie nawet i teraz wychodzą, które za xx lat będą białymi krukami. Szkoda że nie zawsze idzie to przewidzieć (nie mówię tu o limitkach czy wersjach ek), bo tak to bym brał tylko te kruki. I to po więcej niż jednej sztuce.

No mi się czasami udaje, kolekcjonerka Kingdom Hearts na PS3 już widze 200 funtów na ebayu stoi :P a 350zeta chyba za nią dałem. Także gierki dobry biznes, tylko trzeba wiedzieć co kupować :D

Opublikowano

Cena  nieźle poszybowała do góry; a jeszcze z 2 lata temu walało to się wszędzie po 10zł. Całe szczęście na PS2 mam i ograłem prawie wszystko co chciałem (przynajmniej to, co wyszło w EU).

Opublikowano

Ja niestety (albo i stety) mam jakieś tam zaległości. D1 idzie znaleźć taniej ale 3xA niestety tyle teraz kosztuje. Mogłem kupić wcześniej za niższe pieniądze. Wszystko przez tą popularność Yoko Taro na obecnej konsoli. :/ Tego też nie przewidziałem, a chciałem zebrać wszystkie Drakengardy jeszcze przed drugim Nierem. Zawsze coś wyskakiwało i coś i coś, a teraz żałuję. No ale trudno. Myślę że można przyjąć że będzie to teraz towar deficytowy.

Swoją drogą D3 też w pewnym momencie był nie do zdobycia. Ostatnio puścili jakiś restock/reprint. Tak jak wspominałem Yoko na fali. :reggie:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Cały dzień kurier umieszczał w paczkomacie. Szczęśliwie udało mu się to zrobić zanim poszedłem spać. W K O N C U Z A G R A M!eba6d2a56d16e426402c4c759eacffca.jpg

Opublikowano

Z96kHEf.jpg

Trzy cechy wspólne obu gierek: Niezły stan egzemplarzy, tekturowa wkładka (ta z D2 wymiata), oraz klimatyczna, cell-shadingowa grafika :D