Opublikowano 29 sierpnia 20177 l żałuj, połączenie xcoma w świecie marianka i kórwików, generalnie sztos
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Rayos opie.rdala polowe kolekcji, wciska nam kit, ze na lekarzy, ale kolekcjonerska figurka krolika do postawienia w kiblu jest
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Jak miałem z 8-10 lat też lubiłem takie figurki kupować (a raczej dostawać/mieć). Edytowane 29 sierpnia 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam ponownie w królestwie niebieskim
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Króliki day one musiały wjechać, a do tego Pokemony na kiedy indziej od umierającego Rayosa [*]
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas na grę najlepszej firmy świata. Gra dla której kupiłem jakąś tam konsole nintendo. W końcu kolekcja gier ubisoftu musi się zgadzać P.S. Z dedykacją dla blubera zdjęcie w spoilerze
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Co prawda germańskie pudełko i papierki ale gra po angielsku. Może nie będzie cenzury ( ͡º ͜ʖ͡º)
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Zobacz czy oznaczenia na płytce zgadzają się z pudełkiem. Może płytka wcale nie jest z niemieckiej dystrybucji. To bardzo możliwe w przypadku używanych gierek na PS2, których było mnóstwo.
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Jak miałem z 8-10 lat też lubiłem takie figurki kupować (a raczej dostawać/mieć). iruś... kuźwa, ty nadal kupujesz figurki :P za worki złota z KKW...
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Jak miałem z 8-10 lat też lubiłem takie figurki kupować (a raczej dostawać/mieć). iruś... kuźwa, ty nadal kupujesz figurki [emoji14] za worki złota z KKW... Tak ale nie króliczki. Prywatnie: Tak myślałem że będę miał to teraz wypominane na każdym kroku. Edytowane 29 sierpnia 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Zobacz czy oznaczenia na płytce zgadzają się z pudełkiem. Może płytka wcale nie jest z niemieckiej dystrybucji. To bardzo możliwe w przypadku używanych gierek na PS2, których było mnóstwo. Stety bądź niestety, oznaczenie się zgadza. Z tego co kojarzę ten tytuł to raczej tam nie ma co obcinać, bo i krewki nie za za dużo, bimbałów też nie ma. Tak czy siak zamierzam się dobrze bawić
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Czas na grę najlepszej firmy świata. Gra dla której kupiłem jakąś tam konsole nintendo. W końcu kolekcja gier ubisoftu musi się zgadzać P.S. Z dedykacją dla blubera zdjęcie w spoilerze Ale Ci ktoś mozaikę spie.rdoli w latrynie
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwa raki, dwie dobre gry. Yakuza wzięta w pre-orderze żebyście potem nie płakali, że SEGA nie wydaje poza Japonią nowych odsłon (bo nikt ich nie kupuje).
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Oj będzie grane w 8 godzinnej podróży do Berlina. do nas do berlina sie tyle jedzie?