Opublikowano 14 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nawet niezła ta płytka. Sporo kawałków, nie jakieś 5-6. Okładka jest jednostronna.
Opublikowano 14 września 20177 l To na podstawie CW powstala ksiazka? :O Kiedy ekranizacja i Karolak w roli expe4ta?
Opublikowano 14 września 20177 l Jak cieszy, że forumek O D K R Y W A* Hyper Light Drifter. * to znaczy, że znałem wcześniej
Opublikowano 14 września 20177 l Zegarek chuyowy, no ale gratis ! Edytowane 14 września 20177 l przez Kosmos
Opublikowano 14 września 20177 l Konami naprawdę nie mogło wybrać lepszego zdjęcia Lectora H. Suareza?
Opublikowano 14 września 20177 l W dniu 14.09.2017 o 13:21, Paolo de Vesir napisał(a): Jak cieszy, że forumek O D K R Y W A* Hyper Light Drifter. * to znaczy, że znałem wcześniej kupiłeś na premiere? bo ja tak
Opublikowano 14 września 20177 l W dniu 14.09.2017 o 12:26, ireniqs napisał(a): Okładka jest jednostronna. serio? Szkoda. amerykańce mają dwustronną okładkę, tylnia jest taka jak oryginalnego Metroid 2 pudło było. najwidoczniej to bonus dla nich, i rekompensata za to, że mają tak biedną tę kolekcjonerkę w porównaniu z naszą
Opublikowano 14 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I do tego jeszcze bonus w temacie:
Opublikowano 14 września 20177 l W dniu 14.09.2017 o 14:49, Rayos napisał(a): W dniu 14.09.2017 o 12:26, ireniqs napisał(a): Okładka jest jednostronna. serio? Szkoda. amerykańce mają dwustronną okładkę, tylnia jest taka jak oryginalnego Metroid 2 pudło było. najwidoczniej to bonus dla nich, i rekompensata za to, że mają tak biedną tę kolekcjonerkę w porównaniu z naszą Nie widzę innego wytłumaczenia.
Opublikowano 14 września 20177 l W dniu 14.09.2017 o 14:43, _Be_ napisał(a): W dniu 14.09.2017 o 13:21, Paolo de Vesir napisał(a): Jak cieszy, że forumek O D K R Y W A* Hyper Light Drifter. * to znaczy, że znałem wcześniej kupiłeś na premiere? bo ja tak Niestety, tu mnie ubiegłeś kolego.
Opublikowano 14 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podobno dobre gierki na podniesie ciśnienia i szmatławiec z raczyskiem na okładce tfu powinni się uczyć od PSX Extreme jak się robi okładki hehe
Opublikowano 14 września 20177 l Gdzie kupujecie Hyper Light Drifter na PS4? https://store.iam8bit.com/products/hyper-light-drifter-ps4-physical-game Tutaj nie ma. :/
Opublikowano 14 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. najpierw se zagram, a później se pogram, lub na odwrót
Opublikowano 14 września 20177 l wspaniałe pawciowe zdjęcie wykonane za pomocą konsoli Playstation Vita Dziękuje Godotowi za ściągniecie Ori zza Wielkiej Wody ;)
Opublikowano 14 września 20177 l Vita do robienia zdjęć. xDDDDDD szczerze mówiąc na to nie wpadłem. Ale jest retroklimat. Piękne piksele.
Opublikowano 14 września 20177 l W dniu 14.09.2017 o 15:49, MaiorZero napisał(a): Gdzie kupujecie Hyper Light Drifter na PS4? https://store.iam8bit.com/products/hyper-light-drifter-ps4-physical-game Tutaj nie ma. :/ Jest w sklepie w UK https://store.iam8bit.co.uk/products/hyper-light-drifter-ps4-physical-game
Opublikowano 14 września 20177 l W dniu 14.09.2017 o 15:47, kes napisał(a): Podobno dobre gierki na podniesie ciśnienia i szmatławiec z raczyskiem na okładce tfu powinni się uczyć od PSX Extreme jak się robi okładki hehe Nawet tak nie pisz, bo jednemu redaktorowi z magazynu psx extreme (hiv) żyłka pęknie. Już coś ostatnio w listach napisał nt. "wybitnych znawców designu okładek". Jeszcze jak niektórzy narzekają na jego felietony, to już w ogóle chłop zawału dostanie. Koniec offtopu
Opublikowano 14 września 20177 l Nawet nie wiem kto to jest ten hiv xd psx extreme też miało kiedyś przyzwoite okładki ale te edga to istny orgazm. Przez samą okładkę człowiek ma wrażenie obcowania z pismem dla dorosłych świadomych odniorców, psx obecnie celuje chyba w inny target.