Opublikowano 15 września 20177 l Za wspieranie lenistwa Ubi, które wypuściło na Switcha wersję gorszą nawet od Vity daję minusa
Opublikowano 15 września 20177 l Miałem nie kupować już nic na WiiU, ale tę grę jeszcze dodam do kolekcji
Opublikowano 15 września 20177 l Ostatnie łupy :) Evolution GT skusiło mnie polską wersją językową, a Syphon Filter kosztował takie grosze, że żal było nie kupić :)
Opublikowano 16 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lubię serię Halo jednak byłem na M$ mocno obrażony po prezentacji TVTVTV:P Czas się przeprosić o ograć ulubioną serię FPS. Dodatkowo uzupełnienie kolekcji na Famicoma w postaci Mighty Final Fight, pozostałe Xboxy i nowa gierka na jamma do automatu. Plus dysk na gierki. Konsole udało mi się tanio kupić w lokalnym sklepie 799 zł nowa z gierkami wyszedł niecały tysiak.
Opublikowano 16 września 20177 l Zawsze mnie Islandia zastanawiała, jak kraj o populacji połowy Poznania może w ogóle funkcjonować. Przecież jakby zliczyć ludzi potrzebnych na stworzenie rządu, wszystkich urzędów i służb to już nikt nie zostanie do zwykłego życia tam. Fascynuje mnie to, nie powiem. Labtec weź załóż swój temat i poopowiadaj co nie co jak tam jest :). Przez moment rozważałem nawet wybycie tam, ale to tylko bardziej w sferze marzeń niż poważnego planu.
Opublikowano 17 września 20177 l Dawno to przeszedłem pożyczając od kolegi ale musiałem kupić do kolekcji tym bardziej ze nachodzi powoli ochota na powtórzenie tej przygody ;p prawie nigdy nie kupuje gry która już przeszedłem a jej nie mam ale tutaj trzeba zrobić wyjątek ;)
Opublikowano 18 września 20177 l Mogliby już zapowiedzieć dwójkę. Od premiery pierwszej części minęło już sporo czasu.
Opublikowano 18 września 20177 l Mogliby już zapowiedzieć dwójkę. Od premiery pierwszej części minęło już sporo czasu. Ostatnio gdzieś mi się przewinęlo wzrokiem, że będą wspierać DLC w 2018 więc o sequelu na razie można zapomnieć
Opublikowano 18 września 20177 l 12 dlc będzie co miech darmowych. Ale coś czuje ze jest to już końcówka i w przyszłym roku zapowiedź DL2 i szybka premiera.
Opublikowano 18 września 20177 l Trudno powiedzieć - gdzieś mi się kiedyś przewinęła rozmowa z jednym prezesów Techlandu, że nie śpieszą się z dwójką bo chcą, aby kontynuacja była prawdziwym krokiem do przodu, a obecna generacja im na to raczej nie pozwoli. Edytowane 18 września 20177 l przez Cedric
Opublikowano 19 września 20177 l Nie wiem jak to wygląda na XONE ale zdecydowanie DLC do tej gry to najgorzej wydany hajs na giereczki w moim życiu. Nie grałem jeszcze w takiego klamota niegrywalnego na ps4pro , gra tak skacze między równymi 60 a 30 fps że nawet celować nie idzie.
Opublikowano 19 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Street Fighter pod sticka do pogrania, Fallout żeby leżeć, YS-a preorderowałem w lutym (xD), Turtlesy bo były za pół darmo (70 czy tam 80zł).
Opublikowano 19 września 20177 l Street Fighter pod sticka do pogrania, Fallout żeby leżeć, YS-a preorderowałem w lutym (xD), Turtlesy bo były za pół darmo (70 czy tam 80zł). Co tam gry. Około 1000 PLN w samych RG. Szacuneczek.
Opublikowano 20 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bedzie grane w weekend, mam nadzieje ze bedzie wygladalo znosnie na LCD. Dobry deal Edytowane 20 września 20177 l przez Velius
Opublikowano 20 września 20177 l Z kolekcjonowania gierek tez juz mial xD Edytowane 20 września 20177 l przez Mejm